Guest donraulo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 se pare ca deoarece am votat "altfel" trebuie sa comentez cum anume... ma autentific AUTOMAT, citesc in principal ceea ce ma intereseaza, iar in "secundar", cand nu este nimic nou in sectiunile preferate dau o raita si prin celelalte sectiuni Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ..pe diagonala... ...cu pitstop la cafenea sau bursa sa vad daca incalca cineva regulamentul... Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Nu am o regula anume,inecep cu ce imi vine pe chelie. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Autentificarea se face automat. Urmaresc subiectele noi aparute, raspunsurile la topicurile scrise de mine, raspunsurile la topicurile colegilor de forum si in cazul in care noutatile sunt un pic mai rare, citesc istoria fiecarui topic. Intrucat cu este mai greu (cam anevoioasa), ca urmare a faptului ca nu intotdeauna rezultatele sunt cele asteptate ma vad nevoit sa vad ce s-a scris de la inceputuri pentru a nu incalca regulamentul de a posta inainte de a citi. Dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele scontate. Link to comment
Lucman Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Vaxxi draghe, nu iti pot divulga acest secret! O sa ti-l spun intre 2 sticle de bere la Moeciu Link to comment
Satori Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 altfel (precizaţi) citesc tot: ma uit la index, vad unde au aparut mesaje noi si citesc in ordinea interesului. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 La fel ca Satori. Chiar ce e aia "abonament la forum?" Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 O funcţie a IPB care te notifică atunci când s-a scris ceva în topicul/secţiunea dorită. Link to comment
Alezz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Citesc tot nu iert nimic , autentificarea facanduse automat . Link to comment
NFS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Autentificare automata, apoi Vezi subiectele noi, citesc mai intai ce mi se pare mai interesant (sarind bineinteles topicurile unde vad ca ultimul raspuns a fost scris de Iuzar), raspund daca e cazul, apoi in limita timpului incerc sa citesc tot. Dupa care dau din nou pe Vezi subiectele noi, vad ce s-a mai scris in timpul cit am citit eu, iar cind nu mai e nimic nou, dau pe Marcheaza toate subiectele ca citite Link to comment
ToPser Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Eu il citesc aproape zilnic Citesc tot... Link to comment
andreib Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Pai se autentifica automat, daca am intrat recent si sunt putine subiecte noi le citesc cam pe toate. Daca nu am intrat vreo cateva zile si sunt vreo 6 pagini de subiecte noi citesc topicurile ce ma intereseaza sau ce au scris persoane care stiu ca scriu serios si la obiect >- . Link to comment
keluboss Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 de cind cu noul format parca ma descurc mai greu.. dar sigur folosesc optiunea a doua care e majoritara la momentul votului meu Link to comment
dan_m Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Citesc tot. De la inceputuri. Unele mai cu atentie decat altele. Dar tot. >- Link to comment
Leutzu Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 se pare ca deoarece am votat "altfel" trebuie sa comentez cum anume... ma autentific AUTOMAT, citesc in principal ceea ce ma intereseaza, iar in "secundar", cand nu este nimic nou in sectiunile preferate dau o raita si prin celelalte sectiuni <{POST_SNAPBACK}> SI eu la fel Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 in general, autentificare-->vezi subiectele noi, iar cand termin (ca sunt momente de inactivitate pe forum) ma mai familiarizez cu ce s-a mai scris pe daewooforum.. deci sa nu se mire nimeni daca mai dezgrop topice vechi.. "> Link to comment
Frankie_Carbone Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 autentificarea se face automat, caut thread-urile unde am scris eu ceva, vad la care s-a raspuns si secundar ma duc pe subiecte noi. Link to comment
aztec Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 dau click bookmark, si se logheaza el automat si-mi apare pagina index a forumului... dau click pe subiecte noi, .. selectez subiectele care ma intereseazasi le deschid in spatele ferestei ce o rasfoiesc,... cand termin de ales subiectele, le iao pe toate pe rand si citesc-comentez.. cand le-am terminat, iarasi "subiecte noi"... vad ce s-a intamplat intre timp simarkez toate ca citite cam atat Link to comment
tatabobu Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Autentificare automata, citesc ce ma intereseaza. Adica si eu ca majoritatea. Link to comment
Recommended Posts