Tommy Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Mie imi place sa scrie nitro, excreme si cox.. e foarte tare bolidul.. Plus ca are un spate foarte stabil, apasat de un eleron supra sport. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Hai ma, daca nu ar fi avut eleronul ala, ar fi derapat in curba si s-ar fi dat peste cap. Link to comment
zeneseu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Mie imi place sa scrie nitro, excreme si cox.. e foarte tare bolidul.. La o masina de 7.000 + de euro, e un "must have". Link to comment
bj. Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Ma voi sunteti culmea..nu eu am facut toate astea nu intelegeti ? Asa am cumparato...are si chesti faine si chestii naspa..uite am sa ii dau jos pragurile si spoileru fata si am sa fac o poza sa vedeti ca arata aiurea normal...nu imi trb masina cu motor d 2000 sau 2500 pt ca nu sunt pilot .. si nu sunt inca pregatit pentru putere mare.. Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Vrei un tico modificat cu gust...Uite aici unu: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=334472 Link to comment
bj. Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 stiam de el... arata f bine..dar ce ar fi sa fac acu sa ma duc la prostreet si sa-mi fac la fel ? Link to comment
zeneseu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) ..dar ce ar fi sa fac acu ...? In principiu sa te maturizezi. Edited July 16, 2009 by zeneseu Link to comment
bj. Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 In principiu sa te maturizezi. Pai nu vreti sa intelegeti..ca nu vreau un tico normal...eu l-am cumparat ca era modificat ..de ce nu-mi da nimeni o idee cum ar trebui sa-l modific sa arate mai bine ? Pai nu vreti sa intelegeti..ca nu vreau un tico normal...eu l-am cumparat ca era modificat ..de ce nu-mi da nimeni o idee cum ar trebui sa-l modific sa arate mai bine ? aripi normale .. Link to comment
Tommy Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Asta ce zice Zeneseu e mai greu.. poti incepe sa il repari Link to comment
bj. Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Saptamana viitoare o duc la tinichigiu...si dupa la firma care lucra cu fibra.Pana atunci trebe sa ma gandesc cum so fac.. Link to comment
bj. Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 poate sa-mi spuna cineva de unde sa iau piese second hand pentru tico ? Link to comment
Dr.L Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 www.rxm.ro si parcuri de dezmembrare in general Link to comment
EM!L Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Va dati si voi mari cu masinile alea voastre numai figuranti si aici..Fraier esti tu ma ,ai avut vreodata in viata ta o masina modificata? sau evacuare borla ? poate sa-mi spuna cineva de unde sa iau piese second hand pentru tico ? Ce făcuşi, bre?! De la evacuări, t©iuning, spoilăre şi alte eleroane, nebunii şi modificări, o dăduşi în SeHaşuri? Link to comment
bj. Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 (edited) www.rxm.rosi parcuri de dezmembrare in general Multumesc mi-a fost de ajutor vinzi jantele? nu le vand eventual fac schimb cu ceva pe 15 + diferenta din partea mea Ce făcuşi, bre?! De la evacuări, t©iuning, spoilăre şi alte eleroane, nebunii şi modificări, o dăduşi în SeHaşuri? mi-am dat seama ca arata ca dracu asa ..si cred co so fac normala fara spoilere Edited September 12, 2009 by bj. Link to comment
bj. Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 cumpar bara fata ,stop dreapta ,usa stanga sofer, aripi si cam atat deocamdata masina am vanduto ..si acum am recuperato..ma gandesc la simpla lasata in jos cu jante distantiere si toba negru mat..acum nu arata prea bine... Link to comment
bj. Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 am facut ceva cumparaturi ... si niste stopuri maine mai primeste o tura Link to comment
bj. Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 (edited) am inceput lucru la masina.. am facut cate ceva in spate nu am apucat sa termin astept critici ,sfaturi pareri "> Edited March 15, 2010 by bj. Link to comment
sergiuhusca Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 In parcare o repari? E de caterinca rau cu evacuarile alea. Pentru asta le-ai montat nu?Sau sa mai castigi niste caluti? 1 Link to comment
Salex Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Eu as renunta la eleronul ala de pe tavan; e doar o idee. S-ar putea sa ajute masina sa nu mai arate ca un OZN . Cit despre tevile de espapament ... poti sa i le faci de 20 cm in diametru, nu o sa cistigi nici macar o mirtoaga. Asta daca nu cumva e schimbat tot traseul ... sa nu mai spun de supapele de evacuare si chiulasa. Link to comment
bj. Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 (edited) In parcare o repari? E de caterinca rau cu evacuarile alea. Pentru asta le-ai montat nu?Sau sa mai castigi niste caluti? eu asa am cumparato imi place cum se aude nu sa castig caluti ca sunt sigur ca nu castig.Si cu reparatul eu pun piesele sus si vine un tinichigiu mi le aliniaza calumea si mai indreapta ce e de indreptat, eu cum am mai lucrat prin serviceuri mi-am facut prieteni si ma ajuta cum pot si ei. Eu as renunta la eleronul ala de pe tavan; e doar o idee. S-ar putea sa ajute masina sa nu mai arate ca un OZN . Cit despre tevile de espapament ... poti sa i le faci de 20 cm in diametru, nu o sa cistigi nici macar o mirtoaga. Asta daca nu cumva e schimbat tot traseul ... sa nu mai spun de supapele de evacuare si chiulasa. Renunt astazi il dau jos, doar ca ieri nu am apucat , cat despre evacuari le tin ca imi place cum se aude Edited March 16, 2010 by bj. Link to comment
bj. Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 cata lucru pana o venit ploaia inca nu este aliniata Link to comment
bj. Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Noutati...astept critici,pareri Link to comment
Recommended Posts