Jump to content

Zge

bj.

Recommended Posts

Ma voi sunteti culmea..nu eu am facut toate astea nu intelegeti ? Asa am cumparato...are si chesti faine si chestii naspa..uite am sa ii dau jos pragurile si spoileru fata si am sa fac o poza sa vedeti ca arata aiurea normal...nu imi trb masina cu motor d 2000 sau 2500 pt ca nu sunt pilot .. si nu sunt inca pregatit pentru putere mare..

In principiu sa te maturizezi.

Pai nu vreti sa intelegeti..ca nu vreau un tico normal...eu l-am cumparat ca era modificat ..de ce nu-mi da nimeni o idee cum ar trebui sa-l modific sa arate mai bine ?

Pai nu vreti sa intelegeti..ca nu vreau un tico normal...eu l-am cumparat ca era modificat ..de ce nu-mi da nimeni o idee cum ar trebui sa-l modific sa arate mai bine ?

aripi normale ..

post-22571-1247775242_thumb.jpg

• 1 month later...
Va dati si voi mari cu masinile alea voastre numai figuranti si aici..

Fraier esti tu ma ,ai avut vreodata in viata ta o masina modificata? sau evacuare borla ?

poate sa-mi spuna cineva de unde sa iau piese second hand pentru tico ?

Ce făcuşi, bre?! De la evacuări, t©iuning, spoilăre şi alte eleroane, nebunii şi modificări, o dăduşi în SeHaşuri? :rolleyes:

www.rxm.ro

si parcuri de dezmembrare in general

Multumesc mi-a fost de ajutor

vinzi jantele? :)

nu le vand eventual fac schimb cu ceva pe 15 + diferenta din partea mea

Ce făcuşi, bre?! De la evacuări, t©iuning, spoilăre şi alte eleroane, nebunii şi modificări, o dăduşi în SeHaşuri? :rolleyes:

mi-am dat seama ca arata ca dracu asa ..si cred co so fac normala fara spoilere :)

Edited by bj.
  • 5 months later...

cumpar bara fata ,stop dreapta ,usa stanga sofer, aripi si cam atat deocamdata :lavolan: masina am vanduto ..si acum am recuperato..ma gandesc la simpla lasata in jos cu jante distantiere si toba :) negru mat..acum nu arata prea bine...

Eu as renunta la eleronul ala de pe tavan; e doar o idee. S-ar putea sa ajute masina sa nu mai arate ca un OZN ;) . Cit despre tevile de espapament ... poti sa i le faci de 20 cm in diametru, nu o sa cistigi nici macar o mirtoaga. Asta daca nu cumva e schimbat tot traseul ... sa nu mai spun de supapele de evacuare si chiulasa.

In parcare o repari?

E de caterinca rau cu evacuarile alea.

Pentru asta le-ai montat nu?Sau sa mai castigi niste caluti?

eu asa am cumparato :redface: imi place cum se aude nu sa castig caluti ca sunt sigur ca nu castig.Si cu reparatul eu pun piesele sus si vine un tinichigiu mi le aliniaza calumea si mai indreapta ce e de indreptat, eu cum am mai lucrat prin serviceuri mi-am facut prieteni si ma ajuta cum pot si ei.

Eu as renunta la eleronul ala de pe tavan; e doar o idee. S-ar putea sa ajute masina sa nu mai arate ca un OZN ;) . Cit despre tevile de espapament ... poti sa i le faci de 20 cm in diametru, nu o sa cistigi nici macar o mirtoaga. Asta daca nu cumva e schimbat tot traseul ... sa nu mai spun de supapele de evacuare si chiulasa.

Renunt astazi il dau jos, doar ca ieri nu am apucat :wallbanger: , cat despre evacuari le tin ca imi place cum se aude :lavolan:

Edited by bj.
  • 1 month later...