Jump to content

Recommended Posts

Stie cineva de ce se desface surubul fuliei in mers ?

il strangeam tare cam o data la 2 zile?

are oare legatura cu aerul conditionat? pt ca treaba asta a coincis cu punerea in functiune a aerului - pana acum a fost stricat

Mentionez ca masina e second hand

Ce surub as putea sa pun in loc? - tot ce stiu e ca il strangeam cu cheia de 17

Cat de lung? mai lipseste ceva?

multumesc

Fulia la tico intra pe aceiasi pana metalica pe care ii bagat pinionul de distributie sau are stift metalic apatre(separat)? Daca e cu stift,vezi sa nu fie rupt si sa permita fuliei sa se invirta cind isi face un pic de joc.

Fulia la tico intra pe aceiasi pana metalica pe care ii bagat pinionul de distributie sau are stift metalic apatre(separat)? Daca e cu stift,vezi sa nu fie rupt si sa permita fuliei sa se invirta cind isi face un pic de joc.

Nu stiu daca asa ar fi trebuit sa arate pana metalica (era mai scurta decat axul cam cu 1 cm) Am cumparat o noua fulie (pt ca era uzata - cred ca de la faptul ca am mers cu ea slabita) si surubul aferent, am pus-o pe masina si acum astept sa vad daca se mai desface

Probabil asa trebue sa fie pana,interesul e ca fulia sa intre pe pana si sa ramina un pic mai inafara decit capul vibrochenului (acolo unde bagi surubul),dupa care il stringi bine.Ii de-ajuns daca o jumate din fulie a intret pe pana.Asteptam vesti.