alexxmit Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Stie cineva de ce se desface surubul fuliei in mers ? il strangeam tare cam o data la 2 zile? are oare legatura cu aerul conditionat? pt ca treaba asta a coincis cu punerea in functiune a aerului - pana acum a fost stricat Mentionez ca masina e second hand Ce surub as putea sa pun in loc? - tot ce stiu e ca il strangeam cu cheia de 17 Cat de lung? mai lipseste ceva? multumesc Link to comment
smailmiami Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Daca te referi la surubul fuliei de pe vibrochen, ala trebuie strans foarte tare. Trebuie cheie cu ditamai prelungitorul, nu il strangi cu o cheie normala. Link to comment
alexxmit Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 cred ca da, roata pe care sunt fixate curelele de alternator si compresor AC Link to comment
augustinionut Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 De ce suruburile alea n-au filet pe stanga??? Link to comment
Viktor Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Fulia la tico intra pe aceiasi pana metalica pe care ii bagat pinionul de distributie sau are stift metalic apatre(separat)? Daca e cu stift,vezi sa nu fie rupt si sa permita fuliei sa se invirta cind isi face un pic de joc. Link to comment
alexxmit Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Fulia la tico intra pe aceiasi pana metalica pe care ii bagat pinionul de distributie sau are stift metalic apatre(separat)? Daca e cu stift,vezi sa nu fie rupt si sa permita fuliei sa se invirta cind isi face un pic de joc. Nu stiu daca asa ar fi trebuit sa arate pana metalica (era mai scurta decat axul cam cu 1 cm) Am cumparat o noua fulie (pt ca era uzata - cred ca de la faptul ca am mers cu ea slabita) si surubul aferent, am pus-o pe masina si acum astept sa vad daca se mai desface Link to comment
Viktor Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Probabil asa trebue sa fie pana,interesul e ca fulia sa intre pe pana si sa ramina un pic mai inafara decit capul vibrochenului (acolo unde bagi surubul),dupa care il stringi bine.Ii de-ajuns daca o jumate din fulie a intret pe pana.Asteptam vesti. Link to comment
Recommended Posts