DANNY WOO Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Dragii mei eveniment mare in familia mea.De vreo 2 zile suntem fericitii posesori ai unei superbe SKODA OCTAVIA 2.Inca nu a sosit,dar comanda a fost facuta.Este in varianta de echipare Elegance,motorul de 2.0 TDI-140CP,culoare Island Green si a costat cam 21.450 euroi.Ca optionale am ales:ESP,Light Assistant,faruri cu xenon(si cu instalatie de spalare faruri) si senzor de ploaie.Masinutza este aproape full options numai ca nu are sistem de navigatie,dar radio cd-player-ul "Stream" cu 8 difuzoare este suficient dupa mine.Asa ca sunt foarte happy!!! Link to comment
andreib Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Felicitari, o alegere excelenta. O masina fiabila, frumoasa si cu performante remarcabile. Am salivat si eu acum vreo 2 luni pe la reprezentanta Skoda pe una dar imi depaseste bugetul ("> ("> . Astept sa mai treaca vreo 2-3 ani sa o iau la sh din Germania ) . Link to comment
Pedala Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 S-o stapanesti sanatos. Ca parere personala generatia aii-a a sarit in alta liga de preturi... Link to comment
DANNY WOO Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 Mda asa e preturile au cam sarit,dar crede-ma ca merita euroii in plus,pentru ca masina a evoluat la toate capitolele,inclusiv la design. Link to comment
john Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Felicitari... Totusi, pretul nu e cam mare, cat un Passat ? Link to comment
DANNY WOO Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Da dar ca sa-ti iei un PASSAT tocmai acum cand e la schimbare de generatie,parerea mea ca nu se merita.Poate altii ar fi procedat asa,dar noi am zis ca deocamdata SKODA e suficienta. Link to comment
bobi Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Felicitari.Ce sa-ti doresc, "rupe-i rotile".Bafta Link to comment
FLEX Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Passat-ul generatia a 3-a va urca si mai sus, dupa cum arata in poze, exact pentru a face loc Octaviei 2 in clasa medie (daca nu ma insel Octavia2 e pe platforma Passat, nu pe Golf, ca Octavia1); Superbul nu se mai fabrica, iar Phaeton-ul se pare ca e un mare flop, asa ca VAG a luat decizia reorientarii pe piata a Passat-ului. Link to comment
DANNY WOO Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Te referi la PASSAT-ul asta nu? Link to comment
DANNY WOO Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Sorry de poza cu AUDI A4 am bagat-o din greseala. Link to comment
leganzaro Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 (daca nu ma insel Octavia2 e pe platforma Passat, nu pe Golf, ca Octavia1) Te inseli, Octavia II face parte din categoria compactelor (pe baza ampatamentului), imparte aceeasi platforma ca si Golf V. Masina imi place cu o singura exceptie: montantii laterali exteriori (intre cele 2 usi) care au culoarea caroseriei, daca ar fi fost de culoare neagra (fibra) nu i-as fi gasit nici un cusur acestei masini in privinta designului. Link to comment
DANNY WOO Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Ceea ce mi se pare destul de ciudat este faptul ca PASSAT-ul care va aparea acum in martie si la noi,concureaza cu AUDI A4 si BMW seria 3.Asta in conditiile in care dimensiunile noului A4 sunt mici in comparatie cu PASSAT-ul si chiar cu BMW-ul. Link to comment
DANNY WOO Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Mai e putin si ne vine masinutza,in jur de 3 aprilie va fi aici. Link to comment
ovi_jer Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Citind aici vad ca deja au aparut mici probleme.Tinand cont ca pretul e destul de mare al masinii nu cred ca e de trecut cu vederea. Link to comment
DANNY WOO Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Stai linistit Ovi_jer probleme au toate masinile (nu exista perfectiune).O sa va spun si eu cand ne va sosi masina daca pe parcurs vor aparea probleme.Iar la ce dotari ai in pretul masinii sa stii ca merita (spun din cunostinta de cauza).Banuiesc ca te-ai uitat mai sus la lista mea de dotari. Link to comment
DANNY WOO Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 A "implinit" OCTI 800km.Suntem super multumiti de prestatiile ei,frane sigure,directie precisa (cu reglare automata in functie de viteza),consum mic si motor foarte vioi.Un exemplu: la 2500rpm in a5-a am 120 km/h,tot in a5-a la 3500rpm 160 km/h,iar in a 6-a la 3500rpm 180 km/h.La 120 km/h in a5-a am un consum de 4.5-5 ltr de motorina euro 4. Dovada cu mersul de croaziera cu 120 km/h!!! Link to comment
Maniaku Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Si frumoasa si economicoasa!!!! Bv omule pt. alegerea facuta ! Sa o stapanesti sanatos!!! Link to comment
maximus Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 cum merge cu octavia? Niste preturi la revizii (daca ai ajuns la asa ceva), daca ti-a facut probleme, cat de multumit esti de ea.. Si in plus.. nu cred ca ar strica si niste poze sa vedem si noi frumusetea Link to comment
DANNY WOO Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Maximus din pacate Octi e oale si ulcele!!!Un accident nasol,lovitura din spate,pe A1 si rezultatul luat banii de la asigurare si acum asteptare si dilema la alta masina!!! Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 naspa.. bine ca nu a patit nimeni nimic(asa am dedus eu din ce zici) . Cand vine vremea poate faci un versus dintre modelele la care te-ai gandit "> Ai mai merge acum din nou pe octavia2? Link to comment
DANNY WOO Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 In momentul de fata eu as alege tot Octavia 2,dar my old man si-a indreptat atentia spre noul Passat! Iar ca o alta varianta ar mai fi ceva second-hand dar un model mai tare,ceva gen Bmw seria 3 de prin 2001,sau un E-klasse!!!Voi face topic nou cand ne hotaram!!! Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Eu unul n-as mai alege Passat. Calitatea germana nu mai e ce a fost. NU mai sunt VW-urile facute acu 20 de ani care merg si acu cu milioane de gropi luate la activ si n-au nici pe dreaku. La noi in firma avem un Passat din 2001 care a ramas in drum pe la 4000 de km (ceva cu injectoare infundate), trebuie numai motorina super euro diesel, a mai avut el cateva maruntisuri dup-aiade reparat, gen brat suspensie, acum la peste 100000 de km a ramas fara ventilatorul de Ac care costa 11 milioane inlocuirea. Mai bine punem de dacie. Acum masina isi arata totusi uzura, se vede pielea uzata prin el, butoanele uzate etc. Nu prea avea voie, totusi. Ma indoiesc ca noul va fi mai bun. Nu mai vorbim de revizii care te rup la milioane. Nu second-hand din Romania, no way. Numai cand ma gandesc cum mi-am torturat eu matizul 2 ani de zile si nu prea se vedea la exterior... Link to comment
maximus Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 poate ceva japonez: o honda accord(preferata mea, insa mult prea scumpa in romania, iar cei de la carpati motors habar nu au ce e aia sa vanda o masina ) sau o toyota avensis si-ar face treaba mai bine, mai ales daca le iei in leasing.. Link to comment
Recommended Posts