Jump to content

Ne-am Cumparat Skoda Octavia 2

Recommended Posts

@Laurentiu: Oricum masina care va fi aleasa (la fel ca si Skoda) va avea parte de un "tratament" mai special pentru ca una la mana va fi tinuta in garaj si bibilita mai toata ziulica si doi la mana nu va fi chinuita si fortata ci doar masina de plimbari,concedii etc.In ceea ce priveste durabilitatea si fiabilitatea nu stiu daca ai observat,dar este o tendinta mondiala ca toti producatorii de masini sa le fabrice mai "neatent",urmand peste cativa ani sa-ti cumperi alta,nu mai este ca pe vremuri luai o masina si o tineai 20 de ani.Iar referitor la masini second-hand EXLCUS Romania,din afara daca este cazul,sau cu ajutorul lui AAA Auto ca tot s-au deschis de curand!!!

@Maximus: Sincer Honda si Toyota nu ne plac,jos palaria pentru performantele Hondei si confortul Toyotei,dar pe langa preturile exorbitante mai trebuie sa-ti placa si masina nu sa te duci la ea si sa-ti fie scarba sa mergi cu ea.

In ceea ce priveste durabilitatea si fiabilitatea nu stiu daca ai observat,dar este o tendinta mondiala ca toti producatorii de masini sa le fabrice mai "neatent",urmand peste cativa ani sa-ti cumperi alta,nu mai este ca pe vremuri luai o masina si o tineai 20 de ani.

Mda, tre sa ne conformam regulilor :-W

Idealul meu de masina este sa-i dau "apa, paie si bataie", adica sa-i fac reviziile programate si atat. In rest sa-i verific uleiul, apa etc si sa vad ca sunt bune. Si asta sa o fac pe o perioada de MINIM 200k km. Nu e permis ca o piesa care costa 11 bulioane sa cedeze in 100k km, iar altul care si-a adus acu 10 ani VW din afara sa n-aiba nici o problema. Adica pana la urma noi platim la fel pentru ceva ce tine mai putin?

Cat nu suport eu conceptiile astea.

Nu ma refeream la Toyota Avensis,ci in momentul cand iti iei o masina si trece o perioada destul de indelungata,sa nu intervina sentimentul de plictiseala si dorinta de a o conduce sa nu dispara!!!Mie unul mi s-a intamplat!

Fiecare cu propriile placeri.

Eu vreau sa conduc un trabant, si aveam un vecin cu o asemenea super masina, l-am ajutat odata sa-si puna motorul la loc (il daduse jos sa-l ... repare), dar, ghinion, amul a ramas fara carnet, 3 luni, a naibi bautura si cartonata nu mai are asigurare.

A zis ca-l vinde, vrea, parca a zis 8 mil pe el, l-as lua eu da nu stiu unde sa-l tin, si pe unde sa merg ca daca ma vad vecinii, ma umplu de respect.

Pt. trabantisti, sa nu mi-o luati in nume de rau, eu chiar vorbesc serios, vreau sa merg cu el.

Omul a facut Europa pe vremea lui ceasca cu el.

Imi retrag ce-am spus despre Renault ca are cel mai bun raport pret/dotari ...MOMENTAN ; deoarece vad ca Seat se tot tine de superoferta aia (cred ca limitata) .

Seat Leon 1.6 16v 102 cp - dotari standard :

- inchidere centralizata cu telecomanda

- Radio CD si 8 difuzoare

- ABS

- airbag frontal si lateral pentru sofer si pasager

- proiectoare ceata

- geamuri fata electrice

- climatronic

- scaun sofer si pasager reglabile manual pe inaltime

- cotiera fata

Pret : 13.700 DDP

cand vad inchiderea la dotari...si cotiera...

@and: tu ce intelegi prin dotari? exemplifica te rog. climatronicul, da.

dar cotiera?????????

ramane sa zici ca a 2-a cheie e tot dotare..

ca idee numai, as lua orice varianta de leon in fata unui renault. nu exista comparatie intre leon si un model renault.

il bate numai prin design.

Edited by danmoise
cand vad inchiderea la dotari...si cotiera...

@and: tu ce intelegi prin dotari? exemplifica te rog. climatronicul, da.

Are dreptate AND.

La Logan te crucesti ce scriu astia:

Reglaj faruri din interior

Proiectoare ceata

Stegator parbriz cu 2 viteze si temporizare fixa

Retrovizoare exterioare cu reglaj electric si degivrante

Reglaj manual retrovizoare exterioare

Retrovizor interior cu reglaj noapte/zi

INCALZIRE - VENTILATIE

Incalzire - ventilare cu 4 viteze

Aer conditionat

Comanda reciclare aer

CONFORT

Inchidere centralizata cu telecomanda a portierelor -

Inchidere centralizata cu cheie a portierelor - - -

Stingere progresiva a iluminarii interioare - -

Geamuri electrice fata -

Geamuri electrice spate - - -

Geamuri colorate

Plafoniera centrala

Parasolar pasager cu oglinda de curtoazie

Bloc fumator fata (scrumiera mobila si bricheta)

3 mânere de viraj

Lumina portbagaj

Am dat un copy/paste la intamplare fara sa fac o selectie.

Acum stau si ma gandesc, oare volanul si 3 pedale fata stanga de ce le-au omis.

Asa ca daca vede o oferta care are cotiera intra in clasa masini de LUX.

De data aceasta ii dau dreptate lui AND :) , dupa cum spunea si DANNY WOO, la unele modele (chiar prea multe) VAG cotiera centrala, celebra jumbo-box costa lejer 200-300 euro :-?