serban_pc Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Care veniti joi la intalnire si la ce ora . As mai venii si eu ca sa vad ce si cum(am fost foarte stresat cu facultatea , dar am terminat-o si acum imi permit...) Link to comment
Dj_Dark Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) Cielo ce mai face? Eu vin. PS. Pe langa cei consacrati care nu lipsesc niciodata mai suntem si cativa fierari joia asta sper. Madkat, velican, alezz s'aude? Edited July 7, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Alezz Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) Nu stiu daca ajung joia asta,ma duc la cumparaturi,vineri plec la CT ,o sa incerc sa trec cateva min. E vreun IAC de desfacut ? Edited July 7, 2009 by Alezz Link to comment
serban_pc Posted July 7, 2009 Author Share Posted July 7, 2009 Cielo face bine sau spre foarte bine. Pe la ce ora ajungeti? Sunt curios cati dintre membrii daewoclub vin cu masini daewoo(daca mai au) si cati fara . Link to comment
Costi VLN Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Prezent,sa mai schimbam o vorba,o parere,o experienta.Atata timp cat am descoperit niste oameni deosebiti de la care am ce invata si imi face placere sa ma aflu in preajma lor am sa incerc sa ma alatur decate ori voi avea ocazia .As vrea sa avem o intalnire undeva la un gratar,iarba,lac,bere si mici,indicat ar fii sa avem si sofer de rezerva,oricum timpul nu e pierdut. Link to comment
Dj_Dark Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Nu e pierdut dar e destul de nasol impartit . @serban. L-ai facut stock sau? @alezz. Cine stie? . Link to comment
Ami Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 As vrea sa avem o intalnire undeva la un gratar,iarba,lac,bere si mici,indicat ar fii sa avem si sofer de rezerva,oricum timpul nu e pierdut. Noi am rezolvat problema asta. Vezi topicurile de intalniri nationale... Link to comment
madkat Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 nu stiu... s-ar putea sa nu ajung decat pe la 10 ... am niscai treaba... Link to comment
Recommended Posts