Jump to content

Poimaine 09.07.09

Recommended Posts

Care veniti joi la intalnire si la ce ora . As mai venii si eu ca sa vad ce si cum(am fost foarte stresat cu facultatea , dar am terminat-o si acum imi permit...)

Cielo ce mai face?

Eu vin.

PS. Pe langa cei consacrati care nu lipsesc niciodata mai suntem si cativa fierari joia asta sper. Madkat, velican, alezz s'aude?

Edited by Dj_Dark

Nu stiu daca ajung joia asta,ma duc la cumparaturi,vineri plec la CT :D ,o sa incerc sa trec cateva min.

E vreun IAC de desfacut :D ?

Edited by Alezz

Cielo face bine sau spre foarte bine.

Pe la ce ora ajungeti?

Sunt curios cati dintre membrii daewoclub vin cu masini daewoo(daca mai au) si cati fara .

Prezent,sa mai schimbam o vorba,o parere,o experienta.Atata timp cat am descoperit niste oameni deosebiti de la care am ce invata si imi face placere sa ma aflu in preajma lor am sa incerc sa ma alatur decate ori voi avea ocazia :osanale: .As vrea sa avem o intalnire undeva la un gratar,iarba,lac,bere si mici,indicat ar fii sa avem si sofer de rezerva,oricum timpul nu e pierdut.

As vrea sa avem o intalnire undeva la un gratar,iarba,lac,bere si mici,indicat ar fii sa avem si sofer de rezerva,oricum timpul nu e pierdut.

Noi am rezolvat problema asta. Vezi topicurile de intalniri nationale...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...