gktalin Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Salutare tuturor! Sunt nou pe forum si sunt surprins in mod placut de comunitatea DaeWoo / GM din Romania. Masina mea este un Cielo Executive din 2004, Euro 3 pe care am montat o instalatie de gaz Tomasetto cu electronica STAG 200. Cand am cumparat-o masina avea la bord 48K km. Atunci am montat si sinstalatia GPL. Acum are 51k km. Sunt incepator intr-ale condusului si aproape afon din punct de vedere mecanic. Probleme avute pana acum cu masina: - mers in trepidatii si aprindere bec verificare motor la bord: problema era o fisa impuscata, schimbat set fise aprindere cu unele GM fabricate in Koreea, pret piese cu manopera 110 RON; - aprindere bec frana de mana in timpul mersului; - dupa eliberare pedala de frana nu revine in pozitia normala, ramane un pic jos, drept urmare lampile de franare raman aprinse - programat astazi la service verificare sistem franare. Mi-am descarcat manuale service cielo, urmeaza sa ma initiez si eu cat de cat in mecanica simpla necesarew unei mentenante de nivel scazut si poate mediu a masinii. Solicit o recomandare privind un set de scule necesare intretineri si verificarilor curente ale masinii, poate chiar si operatii un pic mai avansate. Va multumesc si va doresc km multi fara evenimente! Link to comment
Tommy Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Avand in vedere ce ai scris mai sus, nu ai nevoie de mare lucru.. o surubelnita, o cheie de roti si cam atat. Toate intrebarile tale isi gasesc raspuns in forum. Spor la citit si bine ai venit. Link to comment
silviu4you2003 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Bine ai venit! Si eu sunt nou (cam de 6 luni ), al meu e tot 2004 sohc. Probleme n-am avut su eu am tot cam km tai (am 46 mii). Singura problema care m-a dezamagit a fost ca deabia am schimbat rulmentu stanga spate, cica au probleme din fabrica de tin asa putin, in rest nam avut asa mari probleme! Repet, bine ai venit, sa te poarte sanatos si hai cu pozele colegu! "> Link to comment
KumKum Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) Sa o stapanesti sanatos si sa te duca multi km... Daca mai ai unele probleme poti lua legatura cu Uskt, e din Focsani ca si tine, poate te mai ajuta el Edited July 12, 2009 by KumKum Link to comment
gktalin Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Multumesc, la fel pentru toata comunitatea! Remediat problema cu franele - bolt arc revenire gripat - tratament WD40 si cate 2 ciocane stnga dreapta pentru corectie. Doresc sa achizitionez o cotiera Espero si un set senzori de parcare si huse. In plan si un tratament cu parafina aripi, praguri. Sugestiile sunt foarte bine venite. Drumuri bune! Link to comment
Recommended Posts