flicoflek Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Dupa ce-mi iau Matiz-ul sau o Nubira second-hand(mai nou,ma bate gandul asta)pot face chestia asta?Pe cheltuiala mea,evident! Link to comment
VIPER Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Hellcat are o mandrete de www.daewooclub.ro pe luneta, imensa! Cum vrei sa scrii? Link to comment
flicoflek Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 :X Esteee!Vreau sa scriu mare,pe toata masina,cumva in diagonala pe laterale si pe capota(ca s-o reperez si din avion!) >- Am un bun prieten care e art-director la agentia care se ocupa de Murfatlar(spotul celebru cu "Rachiu aprig de Calnau") Asa ca el se ocupa de culoare,inaltimea literelor,etc.in fct.de culoarea masinii care o sa iau pana la urma,Matiz nou sau Nubira,dupa cum am zis! Link to comment
NFS Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Pai ca sa pastram un standard, ar trebui sa scrii DaewooClub.ro , fara www. si cu D si C mari! Font Tahoma! Vezi poze. Noi am facut autocolantele in urma unui vot. Asta a fost modelul cistigator. Ideea de "fara www" vine din faptul ca daca vede lumea .ro, isi da seama ca e adresa de web, asa ca pur si simplu n-are rost. Link to comment
flicoflek Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Ok!Asa voi face!Sper sa reusesc pana la urma cu o Nubira sh, citesc forumul de cateva ori pe zi si imi place ce am gasit referitor la ea! Link to comment
tolin Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 (edited) Vorba jurnalistului japonez : "Dar cu acid n-a incercat nimeni ?" Edited March 4, 2005 by tolin_afc Link to comment
NGruia Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ia Nubira sh ca pe Matiz nu ... incape !! . Acu' sa vezi ce o sa primesc . Link to comment
andreib Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Aham, un tradator . Lasa ca te prindem noi astia cu matizurile(si suntem multi) , o sa vezi tu... O sa te trecem prin cele mai grele chinuri. Ai o singura cale de scapare: sa vii la Intalnirea Anuala sa iti dam de baut ,,cu forta'' Link to comment
florinbad Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Mama! Gruia lu' Novac, te sparg , te desfiintez , te...Te iert dar îmi trece numai cu miros si gust de secara (aka Ballantines, Johnny Walker etc ) Link to comment
Gerula Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Merge cu acid, stiu eu.. e din ala special pentru scris pe oglinzi antifurt: "asta e oglinda lui B-07-tararam Merţan. de la care ai furat-o ca un ticălos ce eşti." Se poate scrie orice si oricum si nu se mai ia NICIODATA. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 (edited) . Lasa ca te prindem noi astia cu matizurile(si suntem multi) ,<{POST_SNAPBACK}> NGruia, fii atent ca astia sunt periculosi, sunt ca bandele de motociclisti americani. Lanturi , cutite... si mai umbla si in gasti! Edited March 4, 2005 by Zmeu Link to comment
tico_RS Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ticolino, shenck, noi nimic-nimic? i-auzi matizarii ce "face"... Link to comment
ticolino Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 (edited) pai lasa, cand 2 se bat, al treilea castiga, nu? Edited March 4, 2005 by ticolino Link to comment
hellcat Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Hellcat are o mandrete de www.daewooclub.ro pe luneta, imensa! Cum vrei sa scrii? <{POST_SNAPBACK}> L-am dat jos. Mi-am pus si eu unul de interior. Link to comment
Recommended Posts