yannlepantrec Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 E deja vineri si nu s-a vorbit inca de intalnire. Stiu ca v-a pleostit ploaia dar nici chiar asa. Poate putem si gratarul celebru la cale, pentru duminica. Opinii, cineva?..... Link to comment
dreamlike Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Maine la intalnire suntem prezenti. Pentru duminica sunt la Velotur asa ca taciunii ies din discutie. Daca e cineva amator de aer curat, are o bicicleta si vrea sa ma insoteasca fac cinste cu o apa plata. Traseul este Constanta - Histria si retur; se merge lejer pentru a promova miscarea pe bicicleta. Mai multe detalii le gasiti aici: http://www.constanta-velotur.blogspot.com/. Mai multe amanunte pot sa va dau si maine la intalnire. Va astept! Link to comment
free_spirit Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Salutare !! Tarziu postez, dar nu pot sa spun decat a ca fost super misto, ca de obicei, cu singurul regret ca ne-a cam gonit ploaia. Eu am mai intarziat 2 minute pe acolo si din cauza asta, am fost nevoit sa mai stau inca 30, din cauza ca nu se putea iesi de tare ce ploua. Am prins si o faza naspa, ( dar misto din punctul meu de vedere ) adica,la un moment dat, toata apa adunata pe copertine, s-a varsat pe fata care tocmai ne luase nota de plata si astfel, am avut parte de un "wet T-shirt party", gratuit. Respect !! Edited July 14, 2009 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Eu am crezut ca ai pozat-o pe domnisoara cu pricina ... Link to comment
free_spirit Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Eu am crezut ca ai pozat-o pe domnisoara cu pricina ... Sa nu crezi ca nu mi-a suras ideea , dar pana la urma,m-am lasat. Era si asa suficient de jenant momentul, ca sa insist si eu sa-l mai surprind pe camera. In schimb...n-am ratat nici o singura ocazie de a privi jumatatea de bluza uda... Link to comment
dreamlike Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 De exemplu, eu am pozat startul Velorutiei de duminica, cei care nu ati venit aveti ce regreta: Link to comment
Recommended Posts