Jump to content

Kilometraj Nefunctional Dupa Umblare La Bord

Recommended Posts

Buna ziua tuturor.

Am incercat sa montez un ceas digital pe matiz si, in incercarea de a gasi mufa necesara, am desfacut inclusiv ansamblul cu toate instrumentele indicatoare. Am vazut ca obiectul "tine" undeva in spate si nu am fortat. Am citit ca e vorba de cablul de kilometraj care "tine".

Dupa ce am montat totul la loc, kilometrajul nu mai functioneaza.

Gandindu-ma ca am smuls ceva pe acolo, am incercat sa vad mai exact cum stau lucrurile. Problema e ca nu reusesc nici macar intentionat sa scot cablul ala de kilometraj (asa cum scrie in manual), asa ca nu pot sa departez panoul cu instrumente ca sa vad daca a iesit ceva pe acolo.

Daca aveti vreo sugestie v-as fi recunoscator.

Mersi.

Imi cer scuze ca v-am facut sa pierdeti timpul citind postul anterior. Pana la urma s-a dovedit ca totul era in regula, numai ca nu am realizat pana acum ca acul vitezometrului incepe sa se miste dupa mai multi metri parcursi. Eu incercam sa merg cat de repede puteamin vreo 6 metri si, deoarece acul nu se misca, iar eu umblasem pe la instrumente, am crezut ca am stricat ceva.

Oricum, va multumesc.

Acelasi lucru l-am patit si eu,dupa ce am schimbat un bec de bord nu mai merge kilometrajul,nu am reusit sa scot cablul din spatele bordului,dar in schimb cred ca am tras mai tare un pic si este posibil sa fi iesit din cutie,asa ca mare grija. Acum trebuie sa gasesc o rampa sa vad pe dedesupt cum intra cablul...

Bafta!

Hehe..eu am pierdut vreo 4 ore cu cablul de kilometraj de cate ori l-am desfacut si din bord si din cutie si nu functiona neam.Din aceeasi cauza..mergeam prea putin cu ea.M-am suparat si am plecat in tromba spre casa,cand..minune,a inceput sa functioneze :dizzy: .Mai aveam si un meserias cu mine..