Jump to content

Senzor Temp. Extern

Recommended Posts

Cauta pe forum mai atent si o sa gasesti.. din cate stiu eu poate sa fie in doua locuri. In oglinda de pe partea pasagerului sau in fara fata dreapta. Succes.

Man, ala din bord de sub comenzile climatizarii e senzor NUMAI pentru climatizare, sa isi aca treaba pentru confortu' lu' matale. Intelegi? Cum naiba sa afiseze un senzor de temperatura intern temperatura din afara habitaclului?

Nu cunosc denumirea exacta a acelui senzor, dar el detecteaza radiatia solara, adica daca masina este in soare sau la umbra, si regleaza climatizarea in consecinta.

Atunci cred ca s-a lamurit, aces senzor ajuta climatronicul cind este setat pe modul AUTO.

Poate mai cautam senzorul care indica tempeartura pe computerul de bord,...daca aflati cumva unde e...

redflame said:
Atunci cred ca s-a lamurit, aces senzor ajuta climatronicul cind este setat pe modul AUTO.

Poate mai cautam senzorul care indica tempeartura pe computerul de bord,...daca aflati cumva unde e...

Asta m-ar interesa si pe mine, chiar foarte mult. Oare unde este acel senzor?

Ca de cand mi-am facut modificarea descoperita de Codeman, decupand acel plastic care obstructiona vederea in intregime a afisajului computerului de bord, mi-as cumpara si eu un senzor din asta, ca poate nu e mare mare filosofie sa il montez acuma ulterior, masina neavand probabil asa ceva in dotarea DirectBase. Si e clar ca nu-l am, din moment ce palapaie --- cand schimb intre cele 4 chestii care le afiseaza compul de bord.

• 1 year later...
  • 1 year later...
  On 7/21/2009 at 5:48 AM, Adrian_C said:

Asta m-ar interesa si pe mine, chiar foarte mult. Oare unde este acel senzor?

Ca de cand mi-am facut modificarea descoperita de Codeman, decupand acel plastic care obstructiona vederea in intregime a afisajului computerului de bord, mi-as cumpara si eu un senzor din asta, ca poate nu e mare mare filosofie sa il montez acuma ulterior, masina neavand probabil asa ceva in dotarea DirectBase. Si e clar ca nu-l am, din moment ce palapaie --- cand schimb intre cele 4 chestii care le afiseaza compul de bord.

nu e suficienta decuparea aia.mai e nevoie sa ai si conexiunea facuta pt a indica temperatura!

• Create New...