titus Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Kitul are in componenta 3 cutii (doua discuri si inca o piesa mai mica). Nu am cablul! Kitul este absolut nou. Am desigilat cutiile doar sa vad cu arata! Este original GM cumparat acum o saptamana de langa Apaca pe Iuliu Maniu. Am dat pe tot kitul 339 RON. Il las la 300 pentru cine ma scapa de el iar ca bonul ma deplasez la adresa clientului. Kitul l-am cumparat cui gandul sa il schimb pe al meu dupa ce mi-au zis "mecanicii" de la Grand Garage ca patineaza. M-am mirat ca stiam ca merge chiar bine dar m-am grabit sa cumpar kitul si sa ma duc la un mecani "de familie" recomandat de cineva. Mi-a zis ca ambreiajul este ok si nu trebuie schimbat. Asta mi-au zis si cei de la Sebastian care mi-au schimbat doar cablul. Deci cine are nevoie de un kit de ambreiaj nou nout cu o reducere de 10% si livrare la domiciliu.. astept aici oferte. Din pret nu as vrea sa mai scad. Am bonul fiscal. Doar atat mi-a dat vanzatoarea de la magazin. pretul este discutabil! Edited July 28, 2009 by Mircea Link to comment
florin14002 Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Kitul are in componenta 3 cutii (doua discuri si inca o piesa mai mica). Nu am cablul! Kitul este absolut nou. Am desigilat cutiile doar sa vad cu arata! Este original GM cumparat acum o saptamana de langa Apaca pe Iuliu Maniu. Am dat pe tot kitul 339 RON. Il las la 300 pentru cine ma scapa de el iar ca bonul ma deplasez la adresa clientului. Kitul l-am cumparat cui gandul sa il schimb pe al meu dupa ce mi-au zis "mecanicii" de la Grand Garage ca patineaza. M-am mirat ca stiam ca merge chiar bine dar m-am grabit sa cumpar kitul si sa ma duc la un mecani "de familie" recomandat de cineva. Mi-a zis ca ambreiajul este ok si nu trebuie schimbat. Asta mi-au zis si cei de la Sebastian care mi-au schimbat doar cablul. Deci cine are nevoie de un kit de ambreiaj nou nout cu o reducere de 10% si livrare la domiciliu.. astept aici oferte. Din pret nu as vrea sa mai scad. Am bonul fiscal. Doar atat mi-a dat vanzatoarea de la magazin. pretul este discutabil! salut il mai ai kitul ? Link to comment
titus Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Abia acum am vazut intrebarea si din unele motive nu am putut sa-ti raspund. Da il mai am. Iti dau si pm. Link to comment
m.marcel Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 salut, vin si eu cu aceiasi intrebare...mai ai kitul? si daca da la ce pret Link to comment
titus Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 salut, vin si eu cu aceiasi intrebare...mai ai kitul? si daca da la ce pret il mai am. pretul este discutabil daca esti cu adevarat interesat. Link to comment
titus Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 (edited) inca valabil. nou-noutz! pretul scade la 250 ron. Edited April 26, 2010 by titus Link to comment
ionng372 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 230 ron Salut,mai aveti kit ambreiaj matiz? Daca da,sinteti in Bucuresti? Posibil sa am maine (20 mai 2010)nevoie de kit am dus masina la service si maine o demonteaza sa vada ce are.Daca puteti dati-mi un bip si va sun eu.0722442093.Multumesc. Link to comment
titus Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Salut,mai aveti kit ambreiaj matiz? Daca da,sinteti in Bucuresti? Posibil sa am maine (20 mai 2010)nevoie de kit am dus masina la service si maine o demonteaza sa vada ce are.Daca puteti dati-mi un bip si va sun eu.0722442093.Multumesc. ne auzim la tel Link to comment
titus Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 0741479947 pentru cei interesati Link to comment
Recommended Posts