Indii Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 hello I heard that you are heve white back lights to tico ?? do you have some pictures ?? pozdr Indii www.ticotuningteam.org Link to comment
vialy Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 salut, eu unu am pe tico un neon albastru sub bord (sub scrumiera) si se vede destul de bine (ar fi super sa ai tabla striata,se vede bine bine, decat alba mai bine albastra ... si neonu' meu e foarte subtire putin mai gros decat un pix) Link to comment
Leutzu Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 i'll put some pictures of my own...i'm a little lazy...but i'll try to put them as soon as possible. Link to comment
piti Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 salut, eu unu am pe tico un neon albastru sub bord (sub scrumiera) si se vede destul de bine (ar fi super sa ai tabla striata,se vede bine bine, decat alba mai bine albastra ... si neonu' meu e foarte subtire putin mai gros decat un pix) <{POST_SNAPBACK}> sub scrumiera mai exact la iesirea din aeroterma am 3 leduri gigant albastre care imi jumineaza lateralele albe Link to comment
SORAN Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Cred ca omu ala se referea la stop-uri clare de tico asta inteleg eu prin white back lights Link to comment
Recommended Posts