KumKum Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) Am montat acum ceva timp in urma suport pentru ochelari, eram satul sa-i tot tin pe la parasolar atunci cand nu aveam nevoie de ei si sa-mi cada mereu atunci cand mergeam pe drumurile patriei, care sunt asa cum sunt... Suportul este GM si este pentru Opel Astra H initial, dar se potriveste perfect si la Cielo. Cateva poze... Mutumiri lui Iso pentru ajutor. Edited July 18, 2009 by KumKum Link to comment
banzay Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) Foarte frumos arata... Voi cauta si eu asa ceva in curand Eu am ceva mai simplu, adaptat dintr-un suport normal, pt ca nu stiam la ce masini sa caut unul deasta 'original'. Am prins prin gaurele ramase o bucatica de banda dinaia cu arici de se lipeste/dezlipeste si pe suportul de ochelari cealalta bucatica de care se prinde. Nu arata extraordinar, dar e util... Edited July 18, 2009 by banzay Link to comment
TBird Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 KumKum poti sa ne zici si noua cod-ul pentru piesa respectiva ? Nu de alta dar as comanda si eu una Link to comment
KumKum Posted July 18, 2009 Author Share Posted July 18, 2009 Da, normal...uite o poza cu codul, este 1740100 Link to comment
TBird Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Multumesc, sa il comandam si noi... Dupa cum a zis si Sergiu... ne mai zici si pretul ? Si promit ca nu te mai batem la cap Link to comment
RD-Woo Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Cat costa? ... ne mai zici si pretul ? Si promit ca nu te mai batem la cap ...a ajuns in jur de 40 lei.se monteaza in locasul de maner, se scot capacele de plastic si se monteaza in locul lor. Problema e ca trebuie adaptat ceva pt ca gaurile respective sunt cam mari. Eu am preferat sa bag in gauri niste dibluri de rigips, putin modificate, adica am mai taiat din ele pana au intra perfect si apoi prins in holtzsuruburi. Link to comment
andreiorga Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Alte variante de suporturi de ochelari? ceva mai lat ? Alea de pe Lacetti sa mearga oare ? Am vazut colegi care au Lacetti..poate ne ajuta Link to comment
sikas20 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 salut poti sa ne spui cum l-ai prins..ce suruburi sau ce ai folosit la prindere...?multumesc anticipat Link to comment
danutza Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) Cu d-astea nu se poate prinde? Ca e cam 1leu bucata si sunt pe multe dimensiuni. Edited September 21, 2012 by danutza Link to comment
KumKum Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 @sikas20 - vezi in postul #7 http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/28752-suport-ochelari-pentru-cielo/#entry435700 @danutza - cred ca se pot folosi dar mai trebuiesc ajustate. Link to comment
sikas20 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 problema e ca gaura de la cielo e mai mare decat cea de la suport...am folosit niste holsuruburi de rigips metalice unu mai lung si unu mai scurt...(in spre parbriz gaura e mult mai mica...) Link to comment
KumKum Posted September 22, 2012 Author Share Posted September 22, 2012 E bine si asa, nu era neaparat nevoie sa folosesti metoda mea, ideea este sa ai grija sa nu te trezesti cu surubul/holtzsurubul ca-ti iese prin plafon cand il infiletezi, in cazul asta lungimea conteaza... Link to comment
Recommended Posts