vepman_ro Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 In momentul in care se monteaza borna plus a bateriei se actioneaza bobina electrovanei din poza 1 ( ce rol are acesta ). In urma masuratorilor am constatat existenta a unei tensiuni de 6V siun amperaj la borna de 0,27A. Tensiunea la bornele bobinei dispare intr-un interval de 10-15 sec descrescanushor spre zero . Cauze posibile ? Defectiuni ? de unde absoarbe tensiunea de 6 V ? Din pzoa doi cele doua piese ce rol au ? 1. condensator de filtraj si modul de filtrare ( SN ) ... multumesc anticipat . Link to comment
Kinetix Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Cred ca furtunasele alea sunt montate gresit. Partea portocalie a supapei de sens (negru cu portocaliu) trebuie infipta in capatul liber de la furtunasul ala mic de deasupra electrovalvei de ralanti accelerat. Furtunul care il scoti de la partea portocalie a supapei il mufezi pe stutul ala orizontal (orientat spre stanga) al electrovalvei. Succes! Link to comment
vepman_ro Posted July 19, 2009 Author Share Posted July 19, 2009 Pozitia corecta a supapei si furtunaselor , le stiu, dar pentru moment atata timp cat am tensiune continua fara sa am contactul pus ( doar borna montata ) am zis sa renunt la electrovalva pana depistez defectul la instalatia electrica Imi puteti spune de ce existatensiune la bornele bobinei atata timp cat contactul nu este pus si totusi este o tensiune de 6V cu un curent absorbit de 0,27A. Link to comment
Recommended Posts