Jump to content

Instalatie Electrica Tico

Recommended Posts

In momentul in care se monteaza borna plus a bateriei se actioneaza bobina electrovanei din poza 1 ( ce rol are acesta ). In urma masuratorilor am constatat existenta a unei tensiuni de 6V siun amperaj la borna de 0,27A. Tensiunea la bornele bobinei dispare intr-un interval de 10-15 sec descrescanushor spre zero .

Cauze posibile ? Defectiuni ? de unde absoarbe tensiunea de 6 V ?

Din pzoa doi cele doua piese ce rol au ? 1. condensator de filtraj si modul de filtrare ( SN ) ...

multumesc anticipat .

post-16693-1247925632_thumb.jpg

post-16693-1247925641_thumb.jpg

Cred ca furtunasele alea sunt montate gresit.

Partea portocalie a supapei de sens (negru cu portocaliu) trebuie infipta in capatul liber de la furtunasul ala mic de deasupra electrovalvei de ralanti accelerat. Furtunul care il scoti de la partea portocalie a supapei il mufezi pe stutul ala orizontal (orientat spre stanga) al electrovalvei.

Succes!

Pozitia corecta a supapei si furtunaselor , le stiu, dar pentru moment atata timp cat am tensiune continua fara sa am contactul pus ( doar borna montata ) am zis sa renunt la electrovalva pana depistez defectul la instalatia electrica :)

Imi puteti spune de ce existatensiune la bornele bobinei atata timp cat contactul nu este pus si totusi este o tensiune de 6V cu un curent absorbit de 0,27A.