strumfuadi Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Tare, Venij rulz! Acuma serios, ce prestati, poze? Treceti si voi pachete de servicii, pasii efectuati, produse folosite, preturi... Link to comment
TBird Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Eu cred ca merge pe ideea, o poza face cat 1000 de cuvinte. Cred ca e super licoarea... o vinzi separat ? Ca doar nu vin pana la Craiova sa spal masina Succes la clienti. Link to comment
tolin Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Pacaleala. Sunt pozate doua masini diferite, in locatii diferite, cu aparate diferite, de catre pozari diferiti. O anti-reclama asa buna am mai vazut la tv, de unde s-a inspirat si autorul ei. Link to comment
OZcarwash Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 @strumfuadi Gasesti mai multe detalii inclusiv preturi pe www.ozcarwash.ro @ Tbird substantele nu sunt de vanzare. @ tolin - esti un geniu. Link to comment
OZcarwash Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Tratament exterior BMW E60. Masina a venit la atelierul nostru dupa o decolantare nefericita. Diagnostic: - Vopsea arsa. Se pare ca profesionistii au incercat sa indeparteze adezivul cu smirghelul.Proasta alegere(clientul trebuie sa revopseasca portbagajul) - Urme de adeziv; -Gazare; De la o vopsitorie la fel de nefericita ca si centrul unde s-a realizat decolantarea. "Strive for perfection in everything. Take the best that exists and make it better. If it doesn't exist, create it. " Sir Henry Royce, co-founder of Rolls-Royce Five Star Shine Motor Shine(detailing motor) Va multumesc. Detailing exterior, inca un BMW E60. Masina a ajuns la atelierul nostru dupa ce tocmai fusese achizitionata.Clientul a ales corectia totala.Aici, zic eu, lipsit de modestie, suntem cei mai buni Meseria mea,pe langa detailing, este cea de regizor de televiziune.Am un simt al imaginii, cred eu, foarte dezvoltat, si de aceea ma scuz inca o data pentru calitatea pozelor.Cateodata, fara sa para o scuza, sub presiunea timpului sau pur si simplu din cauza oboselii, renunt la poze.De azi inainte nu se va mai intampla. Evaluarea defectelor: Pe vopsea am gasit numai zgarieturi de genul celor de mai sus.Unele mai adanci altele mai fine. Motto-ul nostru. "Strive for perfection in everything. Take the best that exists and make it better. If it doesn't exist, create it. " Sir Henry Royce, co-founder of Rolls-Royce Cele mai elocvente poze, cum am mai spus, sunt cele 50:50 Poze dupa finalizarea lucrarii. Va multumesc. Link to comment
OZcarwash Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 Atelierul de cosmetica auto din Craiova. str. Crisului nr 11 nr contact: 0766 712 568 Produse folosite: - Mirka Polarshine C20; - Mirka Polarshine T10; - 3M FCP, - 3M Ultrafina; - Blana Mirka, bureti 3M, Sonus si Autoglym. - Protectie si luciu: Jetseal si Collinite 915 Marque D'elegance(dublu strat). - Degresant de la Einszett. Echipamente folosite: - Makita 9227cb. - Dual Action Polisher Meguiar's G220; Degresarea si spalarea masinii. Decontaminarea vopselei cu ajutorul argilei. Defecte.Cu mare efort abia am descoperit zgarieturile 50:50, poze "macro" sub reflector. 50:50, Poze realizate cu functia macro a aparatului foto, sub lumina neoanelor din atelier. Zona de test, usa si aripa dreapta. 50:50, Testul adevarului pentru orice detailer.Lumina soarelui. In curand, sper, si filmarea. Link to comment
OZcarwash Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Atelierul de cosmetica auto din Craiova. Tratament de restaurare al vopselei. http://www.youtube.com/watch?v=lIu-fWhlfN8 Orice comentarii sunt binevenite Link to comment
Recommended Posts