horatiuamb Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Salut. Posed un Matiz E\LPG 2007. Nu am avut nici o problema cu instalatia daGPL pana acum. Problema este ca dupa ce electrovalava cupleaza, se face trecerea pe gaz, dar nu vrea sa mearga pe GPL decat aproximativ 5 sec apoi trece inapoi pe benzina . Ma poate ajuta cineva cu o idee? Va multumesc. Link to comment
horatiuamb Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Se pare ca am rezolvat problema (cred). Am ajuns in Braila la Irmex Bosh Service. Dupa ce au turat-o si au fost cu ea in probe, au pus-o pe calculatarul de diagnoza GPL. Concluzia : presiunea mica (1000 mbar). Ei spun ca ar trebui sa stea in 1500 mbar. Au crescut presiunea din vaporizator-ul de GPL cu ajutorul unui inbus de 4. Mi s-a spus sa consum GPL-ul din butelie si nu voi mai avea probleme. Acum masina trece si sta pe GPL, dar tremura la relanti si la scimbarea treptelor de viteza 2,3,4 se simte o mica smucitura. Ceva idei cum pot rezolva problema? Va multumesc. Link to comment
Recommended Posts