Zmeul cel rau Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Pentru ca anul trecut a fost un succes, ne geandeam sa o facem si anul asta. Nice nu conteaza cine va performa, conteaza unde e. Mai apare cineva anul asta? Link to comment
ing3r Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Eu vin sigur!Am biletele luate deja . Plus ca de data asta vin van Buuren si Tiesto, o sa fie clar mai misto decat anul trecut!!! Deci, care va anuntati??? Link to comment
laurentziu83 Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) Putina ordine, va rog. 1)Zmeul cel rau 2)ing3r 3)Laurentziu83 De sambata, din pacate. Un acoperis deasupra capului la un pret decent se gaseste pe acolo? Parca nu as mai sta la cort ca anul trecut, sa ma trezesc cand incepe soarele sa arda, adica la 8 dimineata. Cine canta, naiba stie, de parca pentru muzica ma duc. Edited July 26, 2009 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Mi-a luat-o Zmeul asta inainte, dupa cateva discutii cu el pe tema asta saptamana trecuta aveam si eu de gand sa deschis topic. Hotararea de participare e luata de o luna si ceva. Si nu se putea sa lipsesc, am ceva de sarbatorit 1)Zmeul cel rau 2)ing3r 3)Laurentziu83 4)Iulia Laur, ma asteptam oricum sa vii, numai ca n-am apucat sa te contactez. N-am mai intrat pe forum de...multisor. As opta insa iar pentru varianta cort. Mi-a placut Link to comment
VFX Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) ...aceeasi plaja...acelasi eveniment...1an As opta insa iar pentru varianta cort. Mi-a placut Da...cort! Parca nu as mai sta la cort ca anul trecut, sa ma trezesc cand incepe soarele sa arda, adica la 8 dimineata. Haidi bre...tocmai cand ma hotarai si eu sa vin la cort... Cine canta, naiba stie, de parca pentru muzica ma duc. Groove Armada rulez! Chiar daca nu vor mai face live...vor veni cu set...tot va fi foarte tare... 1)Zmeul cel rau 2)ing3r 3)Laurentziu83 4)Iulia 5) VFX Edited July 26, 2009 by VFX Link to comment
ing3r Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Eu pt Tiesto mai mult ma duc, mai ales dupa ce show a facut la Polivalenta in martie...Frate-miu vine pt van Buuren, de Tiesto s-a plictisit cica.V-as ruga , daca puteti, macar unul din voi sa imi lase prin pm nr de telefon ca sa va pot contacta, daca tot ne adunam la mare macar sa ne intalnim mai multi, nu? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Corectie: 1)Zmeul cel rau + 4, am masina mare si incap. 2)ing3r 3)Laurentziu83 4)Iulia 5) VFX Il mai asteptam in lista cel putin pe VAXXi! Link to comment
laurentziu83 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Haidi bre...tocmai cand ma hotarai si eu sa vin la cort... Inseamna ca nu stii ce meserias e sa te trezesti la 8 dimineata, indiferent de ora la care te-ai culcat, leoarca de sudoare cu soarele batand fix in cortul tau. Nu zic nu, am fost si acum o luna la munte la cort, dar l-am asezat la umbra si era o placere. Fie si la cort atunci. Hai Vaxxi, trece-te pe lista, sa fie echipa completa. Edited July 27, 2009 by laurentziu83 Link to comment
VFX Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Inseamna ca nu stii ce meserias e sa te trezesti la 8 dimineata, indiferent de ora la care te-ai culcat, leoarca de sudoare cu soarele batand fix in cortul tau. Tocmai, ca stiu... Link to comment
ing3r Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Eu s-ar putea ca dupa una din seri (ori sambata dimineata, ori duminica ..) sa ma duc direct la peste . Macar poate adorm cu undita in mana Link to comment
andrew Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Cred ca o sa imi fac si eu aparitia. 1)Zmeul cel rau + 4, am masina mare si incap. 2)ing3r 3)Laurentziu83 4)Iulia 5) VFX 6) Andrew + mai multi, venim de aproape si n-avem nevoie de masini mari Link to comment
laurentziu83 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 (edited) Gata, mi-am luat si eu biletul, sambata la ora 16 cred ca ajung prin zona. Edited July 28, 2009 by laurentziu83 Link to comment
laurentziu83 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Se pare ca ajung la mare maine pe la pranz sau chiar mai devreme. Vedem pe cine gasim treaz la ora aia. Link to comment
Recommended Posts