Salex Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Renault e caz de targa. Nu doar frinele le "iubesc" nespus ci si directia. @Tommy: nu te duce asa departe, nu se pune problema de a nu tine si a produce evenimente nedorite. Pur si simplu se simte o diferenta intre cald si prima frina a zilei. Dupa 2-3 frine se intra in parametri. Cele spuse de _mr sint foarte corecte, GS sint incredibil de liniare, dupa parerea mea. Dozarea frinarii nu surprinde, nu dai cu capul in geam la o simpla ciupitura de frina si nici nu te trezesti ca masina nu vrea sa mai incetineasca dupa ce ai depasit un anumit prag. Am avut de ales intre Yellow stuff si Green, am mers pe cele din urma tocmai datorita specificului asistarii frinei la Daewoo. Alegerea a fost excelenta, efortul de apasare pe pedala nu este mare iar rezultatul (frinarea) este f.f.OK. Link to comment
Rafi Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 cum se comporta in timp banda termoizolanta ? ma tot gandesc de cand mi-a cazut scutul ala sa invelesc toata evacuarea in asa ceva.. Link to comment
Salex Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Perfect. Singurul loc in care am avut probleme a fost saxofonul. Cauzele au fost ... mecanice, am lovit diverse chestii. Nici saxofonul nu a trecut prea bine peste "intilniri", daramite banda . Link to comment
Rafi Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 dar ca si "stres" asupra metalului se observa ceva? eu am 2 CAT si cel putin primu tare as vrea sa il invelesc in chestia asta pentru ca se raceste foarte repede fiind pozitionat fix in bataia ventilatoarelor Link to comment
Salex Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Defineste "stres" asupra metalului. Eu am imbracat toata galeria, am pus si niste poze mai demult. Nu am remarcat nici un fel de problema. Link to comment
Rafi Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 rugina...crapaturi...din ce am citit pe net cica ar cam grabi procesul de imbatranire al metalului, dar se refera mai mult la masinile care ajung la temperaturi foarte foarte mari, mai exact cele turbo sau cele folosite in regim de curse...e bine sa intrebi mai multe surse din cauza asta te sacai Link to comment
Salex Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 (edited) Mai pe la inceputul topicului am spus povestit ce mult iubesc trapa MOS-ului ... n-ar mai fi fost pusa . Ei bine, daca si-a pus cineva intrebarea "ce este mai rezistent, cimentul sau sticla ?" astazi sint in masura sa dau un raspuns clar la aceasta intrebare. de fapt, las imaginile sa vorbeasca de la sine: Momentan am pus niste banda Moment si sper sa isi faca treaba. Am 2 trape de rezerva insa voi fi nevoit sa fac o deplasare in afara Bucurestiului ... din pacate timpul nu tine cu mine . In rest, au mai fost facute niste interventii la MOS. Zilele trecute le-am petrecut in atelierul lui Pepu'. Ceea ce parea o simpla scurgere de ulei si niste cuzineti obositi s-a intins catre demontare motor, inlocuire cuzineti biela (cei de palier aratau ca noi, ceea ce ma face sa imi pun, din nou, intrebari legate de "originea" pieselor pe care le-am folosit la reparatiile anterioare - Kolbenschmidt au fost boboc, GM praf), planare chiulasa (s-a dovedit ca nu era necesara insa oricum vreau sa o vad facuta la fiecare demontare). Schimbat si distributia, toate garniturile, ulei, etc. Am inspectat segmentii "custom" despre care am mai scris. Am fost fost foarte multumit sa vad ca au functionat foarte bine si nu s-a inregistrat uzura semnificativa in cei aproape 40.000km parcursi de la "infamie". Cu ocazia asta am vrut sa repet scamatoria insa, din lipsa de atentie si concentrare, am bulit destul de multi segmenti noi. Nu a fost mare panica, i-am refolosit pe cei vechi fara nici o problema. O alta interventie a vizat arcurile de pe spate. In cele din urma am reusit sa montez Lejofors-urile pe care le car in portbagaj de peste 6 luni ... Mare diferenta fata de GM, masina s-a ridicat cu aproape 3 cm in aceleasi conditii de incarcare. Evident, astea noi sint mult mai rigide, am testat masina prin oras si putin pe A2, se tine f. bine pe viraje dar si pe drumuri nasoale. Placutele EBC de pe fata au ajuns la final de cariera. Am fost putin surprins de durata scurta de viata (cred ca au "murit" mai repede, nu am consultat inca agenda ) insa nu le pot reprosa absolut nimic din punct de vedere al functionari. Au fost super OK, nici macar o clipa nu au ezitat si nu mi-au produs emotii. Si, de multe ori, chiar au fost exploatate ... In locul EBC-urilor am optat pentru Textar (tot le-au facut reclama colegi de-ai nostri pe paginile anterioare, asa ca am mers pe mina lor) si nu imi pare rau. Ca prima impresie, se situeaza putin sub EBC insa nu este ceva dramatic. Posibil sa mai fi ramas ceva aer in instalatia de frinare (a fost inlocuit lichidul in totalitate) ceea ce poate contribui la impresia de mai sus. Sa mai vad inca vreo 100-200km si abia apoi ma pot pronunta. Oricum, clar Textar-urile sint placute foarte bune. Cam asta ar fi de povestit pentru acum. Edited January 31, 2013 by Salex Link to comment
Englishman Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Priveste jumatatea plina : daca nu aveai trapa, nu te aranjai de o lucrare de vopsitorie serioasa? Cum s-a petrecut? PS . Cand dau click pe poza, imi apare You do not have permission to view this attachment. Edited January 31, 2013 by Englishman Link to comment
Andrei.ss Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Horror intr-adevar...Se mai gaseste asa ceva de cumparat, sau iti incerci norocul la dezmembrari? Link to comment
Salex Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 (edited) @Englishman: poate pentru ca nu finalizasem ce scriam ... habar n-am . Nu stiu cum s-a petrecut. Imi place sa cred ca s-a desprins o bucata din tencuiala blocului si nu a fost un gest premeditat ... Oricum, cataroiul ala a nimerit fix la mijlocul trapei ! Dupa cum am scris, am 2 trape de rezerva insa nu le am in Bucuresti. Se rezolva, ma enerveaza ca trebuie sa dau plafonul jos insa nu am alta solutie . Edited January 31, 2013 by Salex Link to comment
Miste_R Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Mama cata "bolovanu"! Edited January 31, 2013 by Miste_R Link to comment
Costi VLN Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Naspa,ce sa zic.Bine ca nu a cazut pe plafon. Totusi de unde a cazut piatra,defapt pietroiul? Link to comment
Pepinno Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) cred ca stiu de unde a venit pietricica...DE SUS!!! ...apropo...ceva fum? Edited February 1, 2013 by Pepinno Link to comment
KumKum Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Vorba lui @Englishman, partea buna este ca ai avut trapa, altfel la cat este de mare caramida aveai de treaba mult mai serios. Link to comment
Salex Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Tot dracul ala e... Oricum trebuie dat jos plafonul si nici inlocuirea trapei nu este tocmai facila. In plus, daca nu era trapa si necesita vopsire, poate ma invredniceam sa finalizez si ce imi propusesem anul trecut (inlocuit parbriz si vopsit spoiler spate - deteriorat putin tot de niste tencuiala ...) Link to comment
Englishman Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) Plafonul, jos? De ce? Adica trebuie taiati stalpii? sau am inteles eu aiurea si doar capitonajul trebuie scos.. De la decolorari si matuiri puternice de Ajax si resturi menajere pana la caramizi si tencuiala pe masina....e zona de razboi acolo la tine, observ... Edited February 2, 2013 by Englishman Link to comment
Shift1 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Plafonul, jos? De ce? Adica trebuie taiati stalpii? Ai inteles gresit. cum drac sa tai stalpii?? se refera ca trebuie scos plafonul tapisat din interior... doooh Link to comment
Salex Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Corect, doar capitonajul . In rest, are dreptate Englezul, e zona de razboi ... Link to comment
Salex Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 (edited) Rezolvat cu trapa mult mai usor decit speram. Am descoperit ca se poate demonta doar partea mobila intrucit geamul vine lipit pe un cadru metalic. Din fericire, cadrul respctiv este detasabil si reglabil. Am restaurat o trapa mai veche de zici ca ieri a iesit din fabrica. In plus, am aplicat pe interior o folie de protectie extrem de groasa si sanatoasa ... in speranta ca, daca va exista o data viitoare, macar nu mi se mai umple masina de cioburi. Intre timp am investigat destul de mult cum stau lucrurile cu silentiozitatea espamentului. Momentan m-am facut cu o toba finala din inox, custom made pentru cerintele mele dar ... inca nu satisface cerintele . Deocamdata pot spune doar ca exista loc de mai bine si stiu sigur ca se poate realiza. Intr-o prima faza oamenii de la firma respectiva mi-au aratat ca am ceva scapari de gaze in zona galeriei de evacuare. Astazi am investigat ceva mai mult aceasta pista si iata ce am descoperit: Practic, au fost doua crapaturi uriase in zona colectorului si una mai "delicata" la un serpisor. Imaginile de astazi vin sa confirme in mare masura afirmatiile lui Rafi de la inceputul lunii Decembrie. La montaj am folosit o garnitura de galerie dintr-un material despre care am mai scris. Sigur contine grafit, este foarte flexibila si, practic, face corp comun atit cu galeria cit si cu chiulasa. Mi s-a confirma in mare masura si banuiala legata de influenta garniturii galeriei de evacuare asupra functionarii termostatului. Dupa schimbare, temperatura lichidului in instalatie a crescut, in aceleasi conditii de utilizare, cu cca. 3*C. Cam atit pe moment Edited February 16, 2013 by Salex Link to comment
Rafi Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 ma crezi ca astazi vroiam sa te intreb cum se mai comporta evacuarea...ma batea gandul sa incep si eu "bandajarea"....iar acum sa deschid si sa vad asta nasol imi pare rau de patanie...acum trebuie sa regandesc manevra Link to comment
Costi VLN Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Pt galeriile evacuare din fonta e valabila patania de mai sus.Pt cele inox,se schimba datele problemei Din cate ştiu nu se recomanda imbracarea galeriilor din fonta in acest material termoizolant. Variatia temperaturii e mare,dilatare_contractare,rezultand fisurile cu pricina. Mai mare deranj e pt munca,ca,cost gaseşti sh lejer la 100-150 lei. Link to comment
Salex Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Nu e cazul, s-a si remediat. Am o masina intreaga ... de rezerva . Link to comment
Rafi Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 este cu dus si intors si treaba cu costul, spre exemplu eu pana sa imi iau banda asta am tot cautat si am facut mici experimente pe diferite benzi si ce sa vezi la un simplu foc de bricheta, se aprindeau aproape instant cele ieftine pe cand cele care sunt mai scumpe rezista la foc deschis si 1h. Link to comment
Salex Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Banda pe care am aplicat-o a fost de super buna calitate, cel putin asta meritul asta i-l recunosc. Se poate vedea din posturile anterioare cind am aplicat-o. La demontare nu m-am mai complicat, am taiat-o pur si simplu. Ei bine, in tot acest timp, cu toate ca galeria a fost crapata bine de tot, banda s-a mentinut ca noua. La vremea achizitiei am facut si eu tot felul de teste, pusa direct in foc a rezistat foarte bine. Totusi, cred ca al nostru coleg, Costi, s-a referit la costul "distractiei" de inlocuire a galeriei . Link to comment
Rafi Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 posibil...noroc ca ai donator Link to comment
Recommended Posts