paul_marines Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Post factum acest post are doar menire de a inscrie o istorie bipolara Yann si SH, duala in frappe si Cola. Ar fi fost pacat sa nu fie mentionata si nu vreau sa inchei inainte de a mentiona aniversarea lui LAW, prietena de forum cu MCojo careia ii adresam un "La multi ani calduros" (cod galben ) ) Cei de la C razzy deja ne duc dorul insa apreciaza proba de stafeta frappe saptamanala. Link to comment
free_spirit Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Salutare !! Si doar am stat pregatit pana-n ultima clipa sa vin la intalnire, dar daca nimeni n-a dat nici un semn cat de mic, mi-a fost teama sa nu ma trezesc singur p'acolo.Aveam si chef si timp pentru un frappe racoros. Acu', ramane pe saptamana viitoare. Respect !! Link to comment
law Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 (edited) Sarbatorita multumeste pt. urarile calduroase! ahahahah mi-a placut ..."prietena de forum cu MCojo" si codul galben ..bine ca nu-i rosu )))))))...sa fim sanatosi si sa auzim numai de bine! Edited July 25, 2009 by law Link to comment
dreamlike Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) Post factum acest post are doar menire de a inscrie o istorie bipolara Yann si SH... Eu nu am putut sa vin pentru ca am fost de servicu ... bine ca ti-ai gasit chiar ieri sa apari ... ("> , dar ceilalti??? Unde mi-ati umblat? Edited July 26, 2009 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Eu nu am putut sa vin pentru ca am fost de servicu Ai fost de serviciu sa ne tragi de urechi? ) Link to comment
free_spirit Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Eu nu am putut sa vin pentru ca am fost de serviciu ... Salutare !! Pai, bai nene, eu stiam ca esti duminica de serviciu, dar poate am inteles eu naspa, insa baietii puteau sa-si ia frappe-urile la pachet ( + inca unu, evident )si sa se mute la tine , ca si-asa erai peste drum. Data viitoare, eu execut treaba asta. Respect !!! Link to comment
Recommended Posts