cosmin_cosmin_1 Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Confectionam la comanda huse/mansoane pentru schimbatorul de viteza si frana de mana. Pretul este de 35 lei/buc, culori disponibile: piele neagra, cusatura: alba, rosie, neagra, gri, galbena. Pentru alte culori, pretul poate creste. Pentru contact: bcosmin2007@gmail.com YM: cosmin_neb1@yahoo.com Exemplu, pentru cielo, husa schimbator si frana de mana, piele naturala neagra, cusaturi duble de culoare neagra Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Pretul huselor de cielo scade la 60 lei/set Link to comment
Mircea Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Pentru lacetti, modelul diesel (difera nuca atentie), cat costa un set frana de mana + schimbator? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Pentru lacetti, modelul diesel (difera nuca atentie), cat costa un set frana de mana + schimbator? avem tipare pentru matiz si cielo. pentru lacetti putem onora comanda daca ne trimiteti husele originale,le veti primi intacte impreuna cu cele noi. Link to comment
Mircea Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Bine bine, la ce pret si in ce timp? Link to comment
raven84 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 fftopic: Pot garanta pentru calitatea lucrarii executate. Si eu am comandat o husa de la ei si sunt super multumit, cu atat mai mult cu cat a reusit sa mi-o personalizeze in functie de cerintele mele http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=28372&view=findpost&p=451856 Montajul este in regie proprie asa ca nu a iesit perfect, insa husa este exact ce am vrut. Link to comment
closchkutza Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Mie mi se pare ca arata ca naiba husa aia, mai urata decat cea standard cu care vine masina din fabrica, cea din musama. Cam asa zic eu ca ar trebui sa arate o husa din asta: Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 (edited) Bine bine, la ce pret si in ce timp? 35 lei + 7 lei taxele postale timpul de expeditie prin posta (3 zile pana la mine + 3 zile pana la tine) + 2 zile in care se face lucrarea raven84, husa trebuia intoarsa pe dos si bagata intai cu capul in jos. dupa ce strangeai colierul facea o intorsura sub maciulie Edited April 21, 2010 by cosmin_cosmin_1 Link to comment
Mircea Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Facem asa Eu trimit cele 2 huse, frana de mana si schimbator ale masinii la tine si platesc 7 ron prin posta romana, tu le faci si le trimiti inapoi si pe cele originale si pe cele din piele, pe cheltuiala ta, cu ramburs 70 lei. Castigul meu, 2 huse de piele, castigul tau- tiparele pentru lacetti. Ce zici? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 (edited) Facem asa Eu trimit cele 2 huse, frana de mana si schimbator ale masinii la tine si platesc 7 ron prin posta romana, tu le faci si le trimiti inapoi si pe cele originale si pe cele din piele, pe cheltuiala ta, cu ramburs 70 lei. Castigul meu, 2 huse de piele, castigul tau- tiparele pentru lacetti. Ce zici? ca sa le trimiti spre mine costa 3 lei. ca sa le trimit eu ramburs ma costa 7 lei. ultimul pret pe care il pot oferi este 77 lei cu taxe postale incluse si nu mai putin de-atat. acum vad ca intra o gramada de piele la huse, dar am zis 35 inainte sa ma documentez si asta e. In alta ordine de idei, avem "pe stoc" o husa de schimbator pentru cielo, ramasa dupa ce am vandut separat frana de mana. Pret unic 30 lei, piele naturala cusuta cu negru. Edited April 21, 2010 by cosmin_cosmin_1 Link to comment
Mircea Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 OK, pentru 3 lei n-are rost sa ne targuim Dai o bere pentru tipare Trimite-mi adresa unde sa-ti trimit husele printr-un MP. Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 (edited) iti trimit pm cu adresa OK, pentru 3 lei n-are rost sa ne targuim Dai o bere pentru tipare Trimite-mi adresa unde sa-ti trimit husele printr-un MP. Edited April 21, 2010 by cosmin_cosmin_1 Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 avem de vanzare,pe stoc, un manson de schimbator pentru cielo: 30 lei si un set mansoane (schimbator+frana de mana) tot de cielo, cusute cu ata rosie (parca,pot verifica) la 60 lei. facem gratis huse pentru espero, la schimb cu husele originale. oferta valabila doar pentru primul venit, pana facem rost de tipar. Link to comment
MCojo Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Pentru Kalos ai tipar? Cat ajunge un set pentru frana de mana si schimbator? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 tipare avem doar pentru matiz si cielo. pentru espero facem gratis cu husele vechi la schimb pentru kalos preturile ar fi 35 schimbatorul si 40 frana de mana (daca are manson si nu e toata de plastic, nu stiu exact cum arata), dar tot cu husele vechi trimise la noi pentru 2 zile. Link to comment
closchkutza Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Aveti tipar si puteti realiza husa franei de mana si la matiz? Edited September 23, 2010 by closchkutza Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 (edited) pentru frana de mana nu cred, trebuie sa ma uit. are manson din fabrica? nu stiu acum din minte. mansoanele de frana le facem de obicei cu 40 de lei sa mai pun o poza cu un set de mansoane pentru opel, de data asta. Edited September 23, 2010 by cosmin_cosmin_1 Link to comment
closchkutza Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nu, nu are din fabrica. Daca ar fi sa-ti trimit un sablon..personalizat sa zicem, cum ar trebui sa arate acesta? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Nu, nu are din fabrica. Daca ar fi sa-ti trimit un sablon..personalizat sa zicem, cum ar trebui sa arate acesta? imi trebuie niste dimensiuni de genul asta. daca poti face un desen, noi putem face husa Link to comment
closchkutza Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Ok. Sa vad cum pot face. Ca pret, cum s-ar situa? Later edit: esti bun sa pui o poza din profil cu cel de opel si, daca se poate sa-mi spui dimensiunile lui(pe PM daca nu vrei sa le spui..public)? Exista posibilitatea sa se cam potriveasca. Merci Edited September 23, 2010 by closchkutza Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Ok. Sa vad cum pot face. Ca pret, cum s-ar situa? Later edit: esti bun sa pui o poza din profil cu cel de opel si, daca se poate sa-mi spui dimensiunile lui(pe PM daca nu vrei sa le spui..public)? Exista posibilitatea sa se cam potriveasca. Merci in functie de cantitatea de piele stabilim si pretul. la opel, frana de mana costa 40 de lei. dimensiunile ti le transmit deseara, nu le am acum, trebuie sa masor tiparele. la frana de mana de mai sus nu am facut poze din lateral ca nu am crezut sa am nevoie, apoi am trimis pachetul catre client. sa ma uit ce poze mai am pe-acasa si iti trimit. Link to comment
d3v!L Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 pt kalos ai tipar? m-ar interesa.ms Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 pentru kalos nu am tipar, dar se pot face dupa cele originale daca esti dispus sa ni le trimiti. preturile sunt 35 schimbator, 40 frana de mana. mai pun o poza cu un set de huse Link to comment
closchkutza Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 @Cosmin: ai reusit sa masori mansonul ala de frana de mana de opel? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 da,ti-am dat mesaj Link to comment
Recommended Posts