Zmeul cel rau Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 @iuliu m. Cand o sa reusesti in sfarsit sa fii cu o femeie folosind tehnicile postate de tine, spune-ne si noua. Va fi o enorma performanta personala, dar un moment jenant in istoria umanitatii! Dar voi cum cuceriti un barbat? Intrebarea e "cum cuceresc o femeie?". In general e o greseala sa intrebi femeile cum ar vrea sa fie cucerite. Pot gresi chiar si neintentionat. Unele iti vor descrie cum ar vrea sa fie un eventual prieten bun si atent iar altele, din disperare, ar pune botul la orice. Restul se bazeaza pe principiul "primul venit - primul servit" si unde nu exista concurenta nici calitatea nu primeaza. Link to comment
zeneseu Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Hmmmm...v-ati cam plictisit in concediu? Link to comment
iuliu m. Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 @iuliu m. Cand o sa reusesti in sfarsit sa fii cu o femeie folosind tehnicile postate de tine, spune-ne si noua. Va fi o enorma performanta personala, dar un moment jenant in istoria umanitatii! Ma tem ca te-ai "intepat"!Nu sunt postate de mine("tehnicile"). E o citare a postului 198 al lui @wolfman(care ,si el, la randul sau e un citat) Fara ghilimele "colorate", insa.Le-am neglijat...Sorry! Comentariul meu e cel de dupa ghilimelele "normale".Ai inteles acu'? La "mai mare"! Link to comment
zeneseu Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 ...La "mai mare"! Deja ai probleme? Link to comment
iuliu m. Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) Deja ai probleme? "Deja"?Adica trebuia sa am oricum, dar s-a "grabit" treaba? V-am urat voua nu mie insumi("La 'mai mare"!"Deci nu(inca) > ! Dar daca ai tu si vrei ajutor,as putea vorbi cu cineva sa te "sprijine" ! Esti si tu suparat?Am explicat ca am scris putine cuvinte pe-aici! Restul e CITAT! Esti roman? Edited September 1, 2009 by iuliu m. Link to comment
EM!L Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Tu reuşeşti să îţi citeşti posturile? Link to comment
zeneseu Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) ".....Esti roman? Nu. Sunt ardelean. Multumit? "Deja"?Adica trebuia sa am oricum, dar s-a "grabit" treaba?V-am urat voua nu mie insumi("La 'mai mare"!"Deci nu(inca) ! ... Mdea, negarea e prima faza... Edited September 1, 2009 by zeneseu Link to comment
sebian Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Sunteti invidiosi ca omu' e mult prea criptic pentru voi? Link to comment
zeneseu Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 (edited) A trecut mai bine de un an. S-o fi rezolvat dilema? / Edited September 14, 2010 by zeneseu Link to comment
ileana Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Recunosc, si eu sunt curioasa. Link to comment
strumfuadi Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Nu'mi vine sa cred ca am citit tot topicul.. Savuros! Cred ca omul s'a razgandit, a supravietuit lunii mai. Link to comment
zeneseu Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Cred ca omul s'a razgandit, a supravietuit lunii mai. Cu...sau fara... virginitate? Link to comment
uskt2005 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Cred ca omul s'a razgandit, a supravietuit lunii mai. Nu putem fi siguri pana nu ne spune el asta... Poate a lasat si contul de aici testament Edited September 15, 2010 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Stati bre linistiti, balanel traieste si e bine-mersi, iote aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=6879&view=findpost&p=2598616 balanel are 3 zile pauza de relaxare pentru niscaivai jigniri. Asta pe 31 august AC. Link to comment
strumfuadi Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Stati bre linistiti, balanel traieste si e bine-mersi, iote aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=6879&view=findpost&p=2598616 Probabil e inca virgin daca e irascibil.. ) Link to comment
hashu_1985 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) "NU E SANATATE" ... pacat ca s-a terminat povestea lui balanel ...cred ca as fi citit-o pana poimaine! Tot cu cele 2 femei a ramas?respectiv SCRIITOAREA SI MEDALIATA CU CEASU' ) Stit ceva despre RELEASE DATE-ul BALANEL STORY , partea a 2-a? Edited September 29, 2010 by hashu_1985 Link to comment
Smirghel Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Hai sa va intreb si eu ceva, la modul cel mai serios, cu toate ca este destul de offtopic : v-ati insura cu o fata care are tatuata o floare pe pasarica? ma rog , nu chiar pe pasarica, ci mai sus putin, pe muntele Venus... Nu pare o chestie pe care doar o bagaboanda o face? Link to comment
tolin Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Bagaboante sunt alea pe care le crezi cele mai serioase. Una cu tatuaj si-a specificat macar punctul de interes. Link to comment
Tommy Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Eu cred ca depinde. Ce fel de floare era? Magnolie, crin, trandafir? Floarea era deschisa sau boboc? Link to comment
DGT Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Da, uite, ai dreptate! Daca e deschisa e mesaj ca primeste pe toata lumea, daca e boboc,e mai sfioasa!Trandafirul inteapa, crinul miroase...E de discutat aici. Acum mai depinde si culoarea. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Sigur nu scrie "Flory" (cu doua punctulete deasupra lui y)? 1 Link to comment
strumfuadi Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 (edited) Hai sa va intreb si eu ceva, la modul cel mai serios, cu toate ca este destul de offtopic : v-ati insura cu o fata care are tatuata o floare pe pasarica? ma rog , nu chiar pe pasarica, ci mai sus putin, pe muntele Venus... Nu pare o chestie pe care doar o bagaboanda o face? OMG, tu chiar vorbesti serios? Ce treaba are insuratoarea cu tatuajul? Banuiesc ca te insori cu o persoana fiindca iti place de ea fizic, de personalitatea ei, de modul cum va intelegeti si de targeturile relativ comune in viata, nu? Tatuajul este o forma de manifestare artistica, daca cele de mai sus sunt ok, un tatuaj cred ca ar fi cel mai mic impediment.. PS: Daca te'ai intelege (aproape) perfect cu o fata tatuata ca in poza de mai jos nu ai lua'o de nevasta doar pentru ca are un tatuaj? Gandeste'te bine. Edited October 9, 2010 by strumfuadi 1 Link to comment
rm.popa Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Bine, dom'le, să zicem că o iei cu tatuaj cu tot, for the arts. Da' şi cu piercing?? Link to comment
Smirghel Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 (edited) Piercing nu are. E o floare stilizata, nu e nici deschisa ...nici inchisa. Cate din sotiile voastre au tatuaje? Dar pe partile intime? Ia sa vad curajosii din voi la confesiune.... Edited October 9, 2010 by Smirghel Link to comment
Recommended Posts