strumfuadi Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 (edited) Ptr rm.popa: da, si cu piercing, de ce nu? Edited October 9, 2010 by strumfuadi Link to comment
augustinionut Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Asteptam poza cu piercingul ! Link to comment
strumfuadi Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Stai ca nu a pus'o nici pe cea cu bobocu'.. @Smirghel: De fapt, genul asta de temeri se nasc din frica de a nu etala arta si pe la alte vernisaje, ci doar in galeria ta. Asta nu va depinde decat de granulatia ta, ca sa zic asa, de cata incredere ai in tine si de cum stii sa o tii langa tine. Poate sa fie mai pura decat atunci cand s'a nascut, fara niciun tatuaj/piercing, machiaje, unghii. Daca nu stii sa o tii langa tine va aluneca cu sau fara accesorii. E valabil, evident, si invers. Link to comment
Tommy Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Dar eu nu am inteles ceva.. inafara tatuajului, fata cum e? Se poarta ca o lady sau ca o bagaboanta? Nu stiai ca o femeie trebuie sa fie doamna in societate si bagaboanta in pat? Pe tine ce altceva te mai nemultumeste? Link to comment
rm.popa Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Cate din sotiile voastre au tatuaje? Dar pe partile intime? Ia sa vad curajosii din voi la confesiune.... Ai vrut să zici "norocoşii", nu "curajoşii". ) Link to comment
Smirghel Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Tommy : hmm...se poarta ca o lady, de fapt e obsedata de tiparul asta, repeta mereu ca "asa face o lady", etc. Inca e in probe, sa zic asa, ceea ce am zis in primul post nu se refera la "insuratoare" ci doar la o relatie care se vrea de lunga durata. Pot sa zic sincer ca am experienta destul bogata in domeniu, dar fata asta e altfel, nu o pot citi, nu inteleg de ce. Poate uitaturile piezise uneori, setea de a "deveni cineva", nu stiu...hmmmmm...BTW, nu m-am culcat inca cu ea dar tocmai ea mi-a zis de pasarica inflorata. Link to comment
ileana Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Deci tu vrei o relatie serioasa cu ea, dar n-ai apucat nici sa-i vezi cu ochii tai floricica, nu ma zic sa i-o mirosi?! Link to comment
Smirghel Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Da. Ma intriga, ma enerveaza, ma scoate din minti, ma atrage, imi atinge coarda aia sensibila cumva... floricica nu e mare chestie de "mirosit" cu un minim efort, insa nu mai vreau relatii intamplatoare, m-am saturat de ele, au fost mult prea multe, nu ma mai atrag deloc. Vreau pe asta s-o descifrez inainte sa...daca intelegeti. Link to comment
Tommy Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Inteleg insa ca esti in tatonari de fapt, nu propriu zis in probe.. Deci ea ti-a povestit de forma florii.. tu nu ai vazut inca minunatia? Pai daca e o lady sa ti-o arate sa vezi in ce consta stilizarea aia, ca doar ca o lady a stat desfacuta si la pictat Link to comment
ileana Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Da' ea ce zice?..e virgina, ca o lady ce se considera, sau a mai facut-o ca si tine pana la saturatie? 2 Link to comment
strumfuadi Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Saturatia culorii. Floricicii, evident! Link to comment
tolin Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Daca nu-i udata la timp, nu ? Link to comment
DGT Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Creste pepenele si se usuca vreju! Link to comment
laurentziu83 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Bre Smirghel, tu vrei sa iei de nefasta pe una careia nici macar nu i-ai tras-o? Altii stau cate 5 ani impreuna si apoi se razgandesc... Link to comment
strumfuadi Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Pai daca stau 5 ani normal ca se razgandesc, ar fi trebuit sa actioneze! Link to comment
tolin Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Daca nu te razgandesti dupa 2,5 ani, inseamna ca ai un interes sau ai ceva cu tine. Link to comment
Tommy Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Sigur. In definitiv orice steoarfa trebuie sa gaseasca un dobitoc care sa-i sufle in kur si sa o ia de nevasta. 2 Link to comment
KumKum Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Da, dar sa fie neaparat un dobitoc cu bani care sa o sufle acolo unde a zis Tommy. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Pozitia asta nu o stiam. E buna de ceva? 1 Link to comment
Englishman Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 E beton pentru plamani. Link to comment
zeneseu Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Doar daca sufli cum trebuie... Link to comment
EM!L Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Să nu cumva să răsufle.. în timp ce suflă.. Link to comment
Recommended Posts