Jump to content

Virginitatea

balanel

Recommended Posts

PS: Ileano, nu ai mai cunoscut virgini? =))

Un virgin la 30 de ani are cu siguranta probleme cu unul din capate. Excludem bineinteles membrii dwcc printre care nu gasim cu siguranta nici un virgin asa puriu.

balanel @ Jul 27 2009, 12:32 PM) *

niciodata nu mi-am ascuns sentimentele, fata de ea.

Asta e din seria "Confesiunile erotice ale lui balanel"? Cat am lipsit doua zile voi v-ati facut de cap cu sentimentele omului. Man, la treijdeani tu ai sentimente de liceean? Grav. Deci 6 ani de iubire platonica... Aimsori4u.

LE

DGT- se vede ca nu-s treaz inca, ai dreptate :D .

Edited by Lucian M

Eu cred ca o parte dintre voi nu sunteti capabili de sentimente mai profunde decat hac tac pac bagat la loc...

Unii cauta idealul domle pe lumea asta, si idealul e altu' pentru fiecare, nu va mai dati cocosi ca sentimentu n-are varsta.

Si mari barbati a aratat istoria ca au avut de-a lungul vremurilor slabiciuni, ele sunt umane cand sunt recunoscute si atunci le poti abia constientiza.

Ascunderea lor in spatele vitejiei pe forum, dar "da mami cum spui tu" acasa e de 20 de ori mai rau.

Daca dupa cat m-am contrat cu tine pe forum, acum tu incerci sa ma ajuti, inseamna ca esti un om deosebit.

Si cred ca e momentul sa imi cer scuze pentru tot ce am zis rau de tine. Vina a fost a mea, pemtru ca nu am reusit sa-ti inteleg corect punctul de vedere.

O sa incerc ce a zis Tommy, caruia ii multumesc pentru incercarea de a ma ajuta.

@ DGT: ai inteles bine. De asemenea, este exclus, din punctul meu de vedere, sa caut alta. Pentru mine, nu exista alta :) .

Scuza-ma ,cred ca nu te-am jignit cu ceva(nu asta a fost intentia ) si cred ca problema ta va avea o rezolvare.

Edited by DGT
.... Pentru mine, nu exista alta :) .

:worthless:

Nu de alta dar sa vedem si noi minunatia, unicatul , superlativul, la o femeie, intr-un cuvant "piesa" :D

Edited by uskt2005

Balanel, sa isi dea seama ca existi nu inseamna ce crezi tu ca inseamna... poti sa declari tu ce vrei acolo. Numai nu te sinucide. Varianta asta e proasta rau de tot, chiar daca functioneaza, nu mai esti aici sa culegi laurii.

Eu cred ca o parte dintre voi nu sunteti capabili de sentimente mai profunde decat hac tac pac bagat la loc...

Aham... Deci, practic, tu zici ca trebuie sa le lasi si bacsis. :-?

@uskt2005: Imi pare rau, asta nu se poate, nu se cade.

@satori: dar ce inseamna?

Te referi la fapte care sa imi dovedeasca sentimentele? Au existat si exista destule.

Nu stiu ce as mai putea face...

Nu am de gand sa fac asta pentru a culege laurii, ci din lasitate.

Edited by balanel
Aham... Deci, practic, tu zici ca trebuie sa le lasi si bacsis. :-?

Alea bune stiu sa-l pastreze. Nu, dupa cum zicea marele Napoleon.. nu plati mai mult decat altul ar face-o.

Balanele, daca te sinucizi putem sa-ti lipim un autocolant Daewooclub pe siciru? Mai am d-alea fosforecente. Unul pe exterior si unul prin interior. Sa te uiti la el si sa-ti aduci aminte de noi.

Sunteti patetici cu totii. Virginul isi bate joc de voi, excitandu-se probabil la aberatiile voastre. :-&

Multumesc, dar nu va exista sicriu, ci urna.

Si nu cred ca e frumos sa-ti bati joc de suferinta altuia :( .

Dar sa fiu optimist, ca tot e la moda curentul gandirii pozitive.

Mai am destul timp sa-mi schimb parerea, sau, dupa caz, sa imi indeplinesc visul. :thumbl:

Edited by balanel

Nu stiu ce va intriga atata o dragoste pura la 30 de ani, Petre Roman este in aceeasi situatie la 63 si pe de-asupra are si iubita gravida; asta-mi aduce aminte de bancul cu ala de-a impuscat un iepure cu umbrela...

=)) . Hai ca e tare.

Balanel, nici o femeie nu merita sa mori pentru ea. Ce naiba? Pe bune parca ma vad pe mine in liceu =)) . Treci peste.

Daca mai continui sa visezi la fereastra in continuare si sa i te oferi pe tava iti garantez ca nu se va uita niciodata la tine. Romeo si julieta e un mit, nu exista in lumea reala =)) (sau nu e suficient).

PS. Fiecare a avut probabil "iubirea vietii lui" odata si dintr-o conjunctura de situatie nu s-a putut mai mult, dar, move on. Mai e chestia aia cu ce e greu de obtinut e mai atragator, si functioneaza in ambele sensuri.

@ tommy. Ce e rau in tzac-pac mai baga o data? :P

PS2. Atata timp cat aici e topicul de caterinca, promit sa ma port in consecinta de acum incolo.

Edited by Dj_Dark
.. Romeo si julieta e un mit,

Nu e un mit, e o ironie adresata prostiei umane. Daca ar fi avut un gram de rabdare ar fi fost impreuna. Ce ar fi fost mai departe nu mai era poveste daca se intampla altfel ca in povestea domnului Shakespeare. Dar nu e aplicabila in situatia de fata.

Balanel.. tie fata ti se destanuie? Iti spune despre iubiri, despre noptile si diminetile ei?

Edited by Tommy