paul_marines Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 In plimbarile mele am vazut acest model de Chevy cu care nu eram familiarizat, Rezzo. Iata cateva imagini si date despre el. Rezzo - Wikipedia Intrebarea se pune: "Pe cand actualizarea LA KRALEECCS sectiunii Chevy cu un nou membru?" Iata si marturia post Rezzo si chiar daca se gaseste si la Daewoo ca si Kalosul, reclam avantajul primei propuneri ) Link to comment
Mircea Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 E tacuma bre, ce-ai? Asa punem si Nubira in sectiunea Chevy, ca doar s-a vandut si chevy Nubira. Link to comment
paul_marines Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Uff fie cum spui matale, atunci de ce nu apare macar la sectiunea Daewoo de unde isi trage obarsia? Poate o inghesui la Tico si Matiz Recunosc ca in momentul in care am vazut modelul Rezzo, nu mi-a venit in minte ca ar putea fi descendentul Tacuma. Link to comment
smailmiami Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Nu e descendentul Tacuma, e chiar Tacuma. Link to comment
Mircea Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Exact. Asa cum si Nubira de la noi s-a vandut la ei cu sigla chevy. Link to comment
paul_marines Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Nu e descendentul Tacuma, e chiar Tacuma. Aduc aici argumentul Kalos - Aveo. Initial s-a comercializat sub marca Daewoo Rezzo apoi Chevy. La fel ca si Lacetti, care se vinde in Africa sub denumirea Optra. However cred ca merita a fi mentionata in titlul sectiunii Daewoo, la fel si Damas-ul. Link to comment
paul_marines Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Nu as spune ca nu sunt incantat, ma stii doar ca uneori pot fi si convingator. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts