ileana Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Desi la ultima nationala au participat putini membri (dar de valoare), eu zic sa nu renuntam si la urmatoare, adica Bulgaria. Tre' sa ne decidem mai devreme ptr perioada si locatie, fiindca nu putem face rezervarea de la o saptamana la alta. Va rog ca pana la 10 august, toti cei care aveti placere sa ne strangem, sa votati. Mie personal mi-e indiferenta perioada, dar as prefera Albena ca locatie. Deschidem si o lista, sa vedem pe cati contam. 1. ileana Link to comment
Wolfman Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 1. ileana 2.Wolfman Am votat 18-20 pt. ca atunci incep reducerile substantiale, Albena. Link to comment
Ami Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami Votez si eu pentru 18-20. Link to comment
NFS Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Si io, si io... 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami 5. NFS De votat n-am votat nimic... ma orientez in fct de situatie. Edited August 1, 2009 by NFS Link to comment
sNaKey Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami 5. NFS 6. sNaKey + 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami 5. NFS 6. sNaKey + 1 7.Zmeul cel rau Balcic, ca nu e atat de comunist. Link to comment
laurentziu83 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami 5. NFS 6. sNaKey + 1 7. Zmeul cel rau 8. Laurentziu83 Fara preferinte de locatie sau mai stiu eu ce, mai mult conteaza vremea sa fie calumea, nu ca anu' trecut. Link to comment
Abram Burel Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Acu' cateva ore pe la bulgari ploua. Inseamna ca peste o luna si ceva va fi frumos. 1. ileana 2. Wolfman 3. VAXXi 4. Ami 5. NFS 6. sNaKey + 1 7. Zmeul cel rau 8. Laurentziu83 9. AB (2 bucati) Link to comment
Satori Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Pana la urma, cand e intalnirea? Link to comment
ileana Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 (edited) Dupa cum arata sondajul pana acum, balanta se inclina spre Albena - 18-20 septembrie. Eu am inceput sa strang oferte dar mai intai sa vedem pe ce grup ne bazam. Pana pe 10 august eu zic sa incheiem cu votarea si lista. Edited August 6, 2009 by ileana Link to comment
ileana Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 (edited) Am sapat putin si am ceva oferte, ptr Albena, grup, 18-20 sept: Hotel Complex Orchideya 3* Tarif: 69 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive Hotel Ralitsa 3* Tarif: 71 euro / pers / 2 nopti de cazare cu ultra all inclusive Hotel Elitsa / Nona / Boriana 3* Tarif: 82 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive Hotel Laguna Garden 4* Tarif: 83 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive Hotel Slavuna 3*+ Tarif: 91 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive Hotel Gergana 4* Tarif: 91 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive Suplimentar se achita taxa de statiune si reprezentant de 1 euro / zi / pers indiferent de varsta si se achita la agentie! Pentru o rezervare ferma se achita un avans de 30%, diferenta urmand a fi achitata cu 21 de zile inainte de plecare. Plata se poate face in numerar sau cu card la sediul agentiei sau prin transfer bancar in euro sau in lei la cursul BNR+2% si Hotel Oasis 3* la tariful de grup de 27 EUR/ persoana/ noapte (loc in camera DUBLA cu all inclusive) Localizare: situat in partea centrala a statiunii Albena, inconjurat de restaurante atractive si magazine. Dotari camere:camerele sunt confortabile, luminoase, mobilate modern, dotate cu telefon, TV satelit, aer conditionat baie si balcon. Facilitati: restaurant, cafe-bar, bar cu separeuri, piscina cu apa calda in aer liber pentru copii si adulti, teren de joaca, sala de desene animate , seif (contra cost) si un teren de tenis in imediata apropiere. Ultima oferta mi s-a parut cea mai avantajoasa. Daca mai gasiti ceva, postati. Ar trebui sa cam inchidem lista, sa ne regrupam la camere daca e cazul si sa incepem sa strangem avavansul. Edited August 10, 2009 by ileana Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Gergana pare misto: http://www.plaja.ro/upload/unitReserv/b_bu...rgana_11861.jpg In afara de Laguna Garden (care stim cu totii are mancare pentru bolnavi) toate arata mamaisto-jupiteresc. Cred ca iar vom scadea media de varsta in statiune. Desi parca suna bine aia cu Ultra AI... Edited August 10, 2009 by Zmeul cel rau Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Deci clar la ala cu sala de desene animate, m-a facut teribil de curios Ma rog, probabil o sa ne gaseasca dimineata acolo pe mine si pe Zmeu, dupa ce rupem iar masa de fotbal ... oricare din variante e ok, atata timp cat au alcool. Mult alcool Link to comment
Wolfman Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 N-o uitati pe Ligia, care e mare fan desene animate. Asa ca o sa fiti trei amatori de desene... Link to comment
ileana Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Completari la Hotel Oasis: In privinta copilului, la Hotel Oasis din Albena nu se plateste nimic pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 11,99 ani (12 ani neimpliniti), daca sunt cazati in camera DUBLA cu doi adulti, primind si pat suplimentar. In privinta tarifului, cotatia de 27 EUR/ persoana/ noapte este pentru cazare in camera DUBLA - deci pentru 2 persoane cazate intr-o camera: 27 EUR/ persoana x 2 persoane = 54 EUR/ camera DUBLA/ noapte. Pentru situatiile in care aveti DOAR o singura persoana care se cazeaza intr-o camera, in speta in regim SINGLE, atunci tariful care se ia in calcul este de 33 EUR/ persoana/ noapte. Link to comment
ileana Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Si mie tot Oasis mi-a facut cu ochiul. Si voi rezerva camera in regim single. Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Toate? Sau doar a ta? Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Deci clar la ala cu sala de desene animate, m-a facut teribil de curios Ma rog, probabil o sa ne gaseasca dimineata acolo pe mine si pe Zmeu, dupa ce rupem iar masa de fotbal ... oricare din variante e ok, atata timp cat au alcool. Mult alcool Daca iar dai gol cat timp eu salut tribunele, te spun si nu o sa mai ai voie la desene animate! Link to comment
ileana Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Alte amanunte la Oasis. Avansul trebuie sa fie intre 30 si 50% din totalul pe camera. A doua plata trebuie facuta cu cel mult 2 saptamani inainte de data de intrare la hotel. Ce avans ziceti sa strangem? Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Eu zic sa strangem 100%. Restul e... contabilitate. Link to comment
ileana Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Da, si eu sunt de acord. Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 11,99 ani (12 ani neimpliniti), Mi-aduc aminte de vremurile cand aveam si eu 11,98 ani Daca iar dai gol cat timp eu salut tribunele, te spun si nu o sa mai ai voie la desene animate! Intai sa pricepi cum se bate cornerul la fotbal de masa, si mai discutam. Eu zic sa strangem 100%. Restul e... contabilitate. De acord si eu. Link to comment
Wolfman Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Care este data limita de trimitere a banilor? Edited August 10, 2009 by Wolfman Link to comment
Recommended Posts