Jump to content

Intalnire Bulgareasca Estivala Dwcc 2009

Recommended Posts

Desi la ultima nationala au participat putini membri (dar de valoare), eu zic sa nu renuntam si la urmatoare, adica Bulgaria. Tre' sa ne decidem mai devreme ptr perioada si locatie, fiindca nu putem face rezervarea de la o saptamana la alta.

Va rog ca pana la 10 august, toti cei care aveti placere sa ne strangem, sa votati.

Mie personal mi-e indiferenta perioada, dar as prefera Albena ca locatie.

Deschidem si o lista, sa vedem pe cati contam.

1. ileana

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dupa cum arata sondajul pana acum, balanta se inclina spre Albena - 18-20 septembrie.

Eu am inceput sa strang oferte dar mai intai sa vedem pe ce grup ne bazam. Pana pe 10 august eu zic sa incheiem cu votarea si lista.

Edited by ileana

Am sapat putin si am ceva oferte, ptr Albena, grup, 18-20 sept:

Hotel Complex Orchideya 3*

Tarif: 69 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive

Hotel Ralitsa 3*

Tarif: 71 euro / pers / 2 nopti de cazare cu ultra all inclusive

Hotel Elitsa / Nona / Boriana 3*

Tarif: 82 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive

Hotel Laguna Garden 4*

Tarif: 83 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive

Hotel Slavuna 3*+

Tarif: 91 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive

Hotel Gergana 4*

Tarif: 91 euro / pers / 2 nopti de cazare cu all inclusive

Suplimentar se achita taxa de statiune si reprezentant de 1 euro / zi / pers indiferent de varsta si se achita la agentie!

Pentru o rezervare ferma se achita un avans de 30%, diferenta urmand a fi achitata cu 21 de zile inainte de plecare.

Plata se poate face in numerar sau cu card la sediul agentiei sau prin transfer bancar in euro sau in lei la cursul BNR+2%

si

Hotel Oasis 3* la tariful de grup de 27 EUR/ persoana/ noapte (loc in camera DUBLA cu all inclusive)

Localizare: situat in partea centrala a statiunii Albena, inconjurat de restaurante atractive si magazine. Dotari camere:camerele sunt confortabile, luminoase, mobilate modern, dotate cu telefon, TV satelit, aer conditionat baie si balcon. Facilitati: restaurant, cafe-bar, bar cu separeuri, piscina cu apa calda in aer liber pentru copii si adulti, teren de joaca, sala de desene animate :D , seif (contra cost) si un teren de tenis in imediata apropiere.

Ultima oferta mi s-a parut cea mai avantajoasa. Daca mai gasiti ceva, postati.

Ar trebui sa cam inchidem lista, sa ne regrupam la camere daca e cazul si sa incepem sa strangem avavansul.

Edited by ileana

Gergana pare misto: http://www.plaja.ro/upload/unitReserv/b_bu...rgana_11861.jpg

In afara de Laguna Garden (care stim cu totii are mancare pentru bolnavi) toate arata mamaisto-jupiteresc. Cred ca iar vom scadea media de varsta in statiune. :D

Desi parca suna bine aia cu Ultra AI... :D

Edited by Zmeul cel rau

Deci clar la ala cu sala de desene animate, m-a facut teribil de curios :mrgreen:

Ma rog, probabil o sa ne gaseasca dimineata acolo pe mine si pe Zmeu, dupa ce rupem iar masa de fotbal ... oricare din variante e ok, atata timp cat au alcool. Mult alcool :D

Completari la Hotel Oasis:

In privinta copilului, la Hotel Oasis din Albena nu se plateste nimic

pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 11,99 ani (12 ani neimpliniti),

daca sunt cazati in camera DUBLA cu doi adulti, primind si pat suplimentar.

In privinta tarifului, cotatia de 27 EUR/ persoana/ noapte este pentru

cazare in camera DUBLA - deci pentru 2 persoane cazate intr-o camera: 27

EUR/ persoana x 2 persoane = 54 EUR/ camera DUBLA/ noapte. Pentru

situatiile in care aveti DOAR o singura persoana care se cazeaza intr-o

camera, in speta in regim SINGLE, atunci tariful care se ia in calcul este

de 33 EUR/ persoana/ noapte.

Deci clar la ala cu sala de desene animate, m-a facut teribil de curios :mrgreen:

Ma rog, probabil o sa ne gaseasca dimineata acolo pe mine si pe Zmeu, dupa ce rupem iar masa de fotbal ... oricare din variante e ok, atata timp cat au alcool. Mult alcool :D

Daca iar dai gol cat timp eu salut tribunele, te spun si nu o sa mai ai voie la desene animate!

Alte amanunte la Oasis.

Avansul trebuie sa fie intre 30 si 50% din totalul pe camera. A doua plata trebuie facuta cu cel mult 2 saptamani inainte de data de intrare la hotel.

Ce avans ziceti sa strangem?

pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 11,99 ani (12 ani neimpliniti),

Mi-aduc aminte de vremurile cand aveam si eu 11,98 ani #-o

Daca iar dai gol cat timp eu salut tribunele, te spun si nu o sa mai ai voie la desene animate!

Intai sa pricepi cum se bate cornerul la fotbal de masa, si mai discutam.

Eu zic sa strangem 100%. Restul e... contabilitate.

De acord si eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...