Jump to content

Intalnire Bulgareasca Estivala Dwcc 2009

Recommended Posts

Nu mi-a zis nicio data, dar nu poate face rezervarile, daca nu are numarul exact de camere si avansul.

Intai sa pricepi cum se bate cornerul la fotbal de masa, si mai discutam.

Daca va plictisiti de desene animate si fotbal de masa, am mai gasit ceva pentru voi doi...si Ligia dac-o mai avea loc de voi.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deci, avem cele 2 variante:

- pentru o dubla cu 2 persoane, pe noapte/zi, 2*(27+1)*4.25~240RON; deci pentru 2 nopti: 480RON dubla

- pentru o dubla in regim de single, pe noapte/zi, 1*(33+1)*4.25~145RON; deci pentru 2 nopti: 290RON dubla

Pentru mai multe nopti, nu stiu sa fac calculul :)

Eu zic sa strangem cate 500RON pe pereche, respectiv 300RON pe persoana... neimperecheata.

Ca veni vorba, pentru asta nu se fac asigurari medicale? Sau se merge la plesneala?

Ptr 9-10 lei cat costa asigurarea, nu-si are rost plezneala. Eu o sa-mi fac.

Hai sa strangem banu' saptamana asta, joi ii dau si cei care vin la intalnire. Vineri dimineata sa putem face rezervarile.

Sau luni cel mai tarziu.

Din motive de incertitudine (s-ar putea sa trebuiasca sa plec la Würzburg in acea perioada) ma vad nevoit sa ma retrag:

1. ileana

2. VAXXi

3. Ami

4. NFS

5. sNaKey + 1

6. Zmeul cel rau

7. Laurentziu83

8. AB (2 bucati)

9. Julius & sotia

Deci, avem cele 2 variante:

- pentru o dubla cu 2 persoane, pe noapte/zi, 2*(27+1)*4.25~240RON; deci pentru 2 nopti: 480RON dubla

- pentru o dubla in regim de single, pe noapte/zi, 1*(33+1)*4.25~145RON; deci pentru 2 nopti: 290RON dubla

Pentru mai multe nopti, nu stiu sa fac calculul :)

Eu zic sa strangem cate 500RON pe pereche, respectiv 300RON pe persoana... neimperecheata.

Pai asa cum a zi AB, e mai sanatos sa platim tot acum. Socoteala lui e buna, daca mai raman bani, vi-i returnez.

E bine si joi la intalnire, e bine si in cont. Cum iti e mai usor.

Edited by ileana

1. ileana

2. VAXXi

3. Ami

4. NFS

5. Zmeul cel rau

6. AB (2 bucati)

7. Julius & sotia

Din pacate ma retrag si eu. Chiar nu am cum sa scot acum banii de avans, mai ales ca saptamana viitoare am planificat drum pe Transalpina, ce ma mai usureaza si el de vreo 500 de lei.

Nu e exclus sa imi iau mai tarziu bilet, chiar pentru acelasi hotel, tot prin agentie, insa nu pot sa achit avansul in timp util.

Exact. Am hotarat noi sa dam intreaga suma, dar cred merge si 30-50% din suma. O sa intreb, dar nu cred ca nu vor accepta ca 1-2 camere cu avans nu suma totala.

Nici asa nu prea am cum. :( Nu se stie de ce sume am nevoie daca raman cu Matizul in creierii muntilor.

Ideea e ca, daca am cum, vin automat la bulgari, cum am venit la aproape toate intalnirile pana acum, problema e doar de cascaval.

Edited by laurentziu83

Avans

ileana 300 lei

julius 500 lei

NFS 300

Ami 500 lei

zmeu 500 lei

vaxxi 300 lei

iulia 500 lei

Total 2900 lei

Edited by ileana
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...