ileana Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Lista finala arata asa: ileana - camera single julius - camera dubla NFS - camera single zmeu - camera dubla vaxxi - camera single ami - camera dubla iulia - camera dubla Am primit si achitat factura: Astept in cursul zilei de azi si voucherele, vi le retrimit pe mail, la fiecare. Cine se mai hotaraste sa vina, va dau un nume de contact de la agentia prin care am rezervat: Valentin Nica Product Manager Activ Tours & Travels Piata Natiunile Unite 3-5 Bl.A1, Sc.1, Et.1, Ap.7 Bucuresti, Sector 4 Tel./Fax: (004)021 3355455 Mobil: (004) 0755 013 983 (004) 0723 313 640 E-mail: rezervari@activtours.ro Web: www.activtours.ro Link to comment
VAXXi Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Sa curga Ciociolina ... sau cum se chema vermutul ala bulgaresc Link to comment
Julius Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Parca mai e si unul CioCioSan. Stiu insa ca berea se numeste Zagorka si nu mi s-a parut rea... Link to comment
ileana Posted September 10, 2009 Author Share Posted September 10, 2009 A mai ramas o saptamana si ne facem bagajele, plinul, verificam presiunea in pneuri si lichidul de parbriz, imprimam voucherele, ne facem asigurarile de sanatate si asteptam insetati ziua de vineri Ceva preferinte pentru ora de plecare? Eu n-as mai vrea sa ajungem acolo prea devreme, nu mi-a placut dormitul in holul hotelului de acum 2 ani, sau terasele inchise ca era prea dimineata. Link to comment
VAXXi Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Alo, hai c-a fost fun ! Eu am concediu, deci vineri la orice ora imi convine. N-am tiparit nimic, n-am verificat nimic, da' am un chef maxim de condus din motive evidente > Link to comment
VAXXi Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Ca sa-ncepem o mobilizare concreta, vineri pe la pranz (adicatelea in jur de 12) eu pun cap compas Albena. Cine mai doreste, cine mai pofteste ? Link to comment
NFS Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Poate mai ingadui vreo 2 ore, conashule, ca poate n-are cin' sa-ti spele parbrizu'. Link to comment
laurentziu83 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Anul asta nu va voi putea insoti la bulgari, la un pahar de Raki, in primul rand pe motiv de job, si in al doilea rand pe motiv de bani. Asta e, ramane pe alta data. Ca si recomandari, ca tot am fost ieri pana la Varna, in Vama, la Vama Veche, nu mai accepta euro la plata vinietei, ci doar lei si leva, adica ori 10 leva, ori 25 de lei, a, si "niet moneda", cand am vrut sa platesc asa. Tot in vama aveti si schimb valutar. Drumul este ca anul trecut, adica nu cine stie ce pana la Kavarna, apoi excelent pana la Varna, stricandu-se la intrarea in oras. In padurea de pe dealul de dinainte de statiuni fetitele erau la datorie cu chiloteii la vedere. Erau cam bronzate de data asta, nu faceau bine la stomac. Oricum, stati linistiti, nici alea de vis-a-vis de Costinesti nu erau mai breze. N-am prins nici un radar, nici la dus, nici la intors, mai erau insa ceva masini de politie prin zona. Altfel, radarele sunt in banda X, le simti de la o posta, seamana cu un reflector pus pe capota la Lada Niva a lor. Bulgarii insa sunt mai cooperanti ca ai nostri, fac semne cu farurile in caz de politie pe drum. Ca si recomandare, vizitati cap Caliakra. Merita, chiar daca in 2007 am dat 4 leva de persoana pentru asta. Ca sa va fie mai usor cu valuta la ei, socotiti o leva cam jumatate de euro sau inmultiti pretul in leva la 2, ca sa iasa aproximativ pretul in lei. Drum bun si distractie placuta. Link to comment
Julius Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Eu mai devreme de ora 14-15 nu cred ca ma pot pune in miscare. Apropos, ce traseu imi recomandati? Prin Ruse sau prin Vama Veche? Am mai fost vara asta la Nisipurile de Aur si am mers pe Ruse-Varna. Link to comment
ileana Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Hai sa zicem 14.30 plecare din Bucuresti, sa impacam mai multe lume. Eu bineinteles va astept la Drajna, pe sensul spre Constanta sper Link to comment
Dj_Dark Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Din pacate din motive financiare nu va pot insoti . M-am tot sucit si rasucit insa nu iese pasenta si chiar vroiam sa merg la Balgaria. Data viitoare sper sa fie alte vremuri. Link to comment
VAXXi Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 2 jumate it is. Punct de intalnire, Bucurestiul ? Link to comment
ileana Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Daca voi plecati la 14.30, eu va astept la 15.30 la Drajna. Cine face gratarul vineri seara? Link to comment
VAXXi Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 (edited) Pentru cine vine cu GPS-ul, am gasit POI-ul cu hotelul: Hotel Oasis 3* Unnamed road, Near Vilna Zona Albena N 43.36889, E 28.08167 (sau +43° 22' 8.00", +28° 4' 54.01") Eu ma bag la facut focul > Edit, ca mi-am adus aminte: ce gratar, data trecuta parca n-am facut gratar Edited September 15, 2009 by VAXXi Link to comment
laurentziu83 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 (edited) Exista un inceput pentru toate. Ce poate fi mai misto decat sa faci un gratar, sa joci table si fotbal, sa scuipi seminte si sa asculti manele de la masina personala pe iarba aia asa misto din jurul hotelului? Doar Bulgaria e tot o mica Romanie, nu? Ca aceeasi muzica, recte Edward Maya, Akcent, etc, asculta si ei si tot caucioace Barum romanesti cumpara si ei de la Metro. Edited September 15, 2009 by laurentziu83 Link to comment
ileana Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Eu ma bag la facut focul > Edit, ca mi-am adus aminte: ce gratar, data trecuta parca n-am facut gratar Acum ai zis, nu mai retrage! Faci focul! Macar la narghilea Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Bulgarii au nudisti? Link to comment
ileana Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Da, pe langa focul lui vaxxi. Link to comment
Brainiac Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Bulgarii au nudisti? De cand iti plact tie nudistii? Link to comment
VAXXi Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Daca nu te epilezi, da ! In nota serioasa (mai aveam trei-patru grame de seriozitate pe fundul saculetului): deci la 14:30, loc de intalnire Lukoilul ala de la iesirea spre A2. Link to comment
NFS Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Eu o sa plec pe la 12 - 12:30 din Sinaia. Sper sa ma asteptati. Link to comment
sergiuhusca Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 (edited) Va astept si eu la intrarea in statiune. Edited September 18, 2009 by sergiuhusca Link to comment
lascarica Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 fftopic: Sa le fie rusine au mutat distractia cu tot cu Sergiu la bulgari ...noi ce mai ?? Bafta la si ce o sa mai faceti pe acolo... Link to comment
Recommended Posts