laurentziu83 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Se pare ca n-au wireless la hotel anu' asta, daca n-a postat nimeni pana acum. Link to comment
lascarica Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 sau sint prea ocupati sa-l prajeasca pe Sergiu "AM SCAPAT DE BABA DE DEDESUBT !!!!!!!!!!!!!!! PARTYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Mosule da aveai o baba sub tine ? Link to comment
ileana Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Nu am avut net, dar nici timp. Am fost fooooarte ocupati Am ajuns cu totii bine acasa, intanirea a fost una din cele mai reusite la care am participat. Mai multe amanunte mai pe seara, acu incerc sa indepartez senzatia de picata de pe luna. Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Prea scurte alea todays ! Link to comment
Ami Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Am ajuns cu totii intregi, slava Domnului! Super intalnire!!!! Grupul celor patru dame bine (moi, Liliana, Mitza si Camelia) multumim Ilenei, lui NFS si Vaxxi pentru ajutor. Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Bre, da' sunteti sadici... vrem continuarea "face to face" a topicului lui Sergiu. Sa stim si noi cine e deasupra lui Vaxxi, in ce ordine ati intrat peste el in camera, daca l-ati prajit pe Sergiu la foc domol etc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Eu am niste poze cam indecente de postat aici. Desi cred ca dedesubt era NFS. Oare asta inseamna ca ala parlit la foc era VAXXi? Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Bre, eu ziceam de Sergiu Husca... s-au impacat ori s-au luat de par, la propriu?... > Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Si acu ne zici ca nu era vorba de NFS? > Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Eu n-am apucat sa ma uit la poze, dar spun doar ca intalnirea a fost de BELEA. care vrei pozele, da un mesaj ! Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Si acu ne zici ca nu era vorba de NFS? > Se putea intelege usor, ca am facut referire la "topicul lui Sergiu", evenimentul de senzatie al saptamanii trecute. Link to comment
lascarica Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 (edited) Baaaa mai traieste Sergiu ???????????? Sau e ostatic pe la bulgari? Vrem seria 2 la telenovela Edited September 21, 2009 by lascarica Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 I-ati dat interdictie de a parasi Albena? Link to comment
ileana Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 (edited) Sa nu transformam acest topic intr-unul dedicat aceluias catâr sergiuhusca, aici incheiem discutiile despre el. Revenind ontopic, va pot spune ca: - Zmeu face cantecele din silabe; - NFS-ul e un dârz; - Vaxxi a purtat (din nou) imbracaminte de la NFS si ca bonus o haina luuunga din blana de şinşila; - iulia are rau de masina in propria masina; - Ami era pe-aproape sa ramana fara camera; - Blonda Liliana face aceleasi cocktailuri bune din fructe exotice; - julius dormea cam mult la pranz; - mie mi-a placut energia pe care ti-o da gimnastica de inviorare dis de dimineata; - biciclete din Albena sunt conduse de parasutisti si au tractiune pe spate. Edited September 21, 2009 by ileana Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Avem si proba video: Link to comment
iulia Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Faptul ala de sus e total scos din context; au fost niste cauze speciale . Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum si nici nu cred ca va mai fi cazul. Una peste alta, a fost o intalnire cu cantec. Sau macar cu cantecel Si dovada ca DaewooClub a fost acolo! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Esti tu timida. Link to comment
ileana Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 (edited) Sambata dupa amiaza, atractia falezei a fost aparitia insolita a doua parasutiste rusoaice, intr-un superb vehicul cu tractiune integrala, servodirectie, geamuri electrice. Turistii intalniti pe traseu, le salutau voiosi, cu un zambet laaarg pe fata. Edited September 21, 2009 by ileana Link to comment
RaZoR-07 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ...- mie mi-a placut energia pe care ti-o da gimnastica de inviorare dis de dimineata; ... ... probabil cand o fac altii... > Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 A se nota ca ni s-a propus sa mergem la gimnastica, cu grupul, deci aratam bine chiar si mahmuri. Link to comment
Julius Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 (edited) Pai si la dansul pinguinului de ce ne-or fi invitat? Edited September 22, 2009 by Julius Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Probabil au vazut ce faceam noi seara si s-au gandit sa fie niste buni amfitrioni. Link to comment
ileana Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Pai daca ne vedeau seara, trebuia sa ne invite la dansul şinşilei, nu?! Link to comment
Recommended Posts