florex1 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 (edited) ok...am un matiz...sau ma rog o epava..a fost lovit din laterala de un dobitoc...rezultatul?decesul masinii nu si a stapanului...masina are insa o gramada de piese ce pot fi salvate si toate sunt de vanzare printre care portiera dreapta spata,aripa fata stanga,capota,haionul,bordul,motorul cutia de viteze si planetarele stopurile farurile,bara spate fete de usi,etc. in principiu puteti intreba si va voi raspunde.masina avea numai 90.000 de km...tinerica zic eu.culoare gri.atasez si poze... pentru detalii lasati un mesaj pe forum sau o sa incerc sa las maine si un numar de telefon Edited July 31, 2009 by florex1 1 Link to comment
florex1 Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 mai specific odata ca piesele sunt sh,provin de la un matiz cu 92000 km preturi nu am nici cea mai vaga idee toate sunt negociabile in functie de ce vreti. sa spunem portiera spate dreapta care e intreaga 75 de lei; haionul sa spunem 100 de lei cu tot cu luneta si ce mai e pe acolo; stopuri(in poza unul e crapat dar am altul intreg care nu am mai avut timp sa il montez) 75 de lei amandoua; farurile tot 75 de lei amadoua... bara spate 50 de lei...fetele de la portiere 40 de lei toate 4; cadranele de la bord sau ma rog toata cutia aia cu ceasuri: 50 de lei alte plastice de prin bord gen cel negru care vine in jurul cadranelor si al consolei centrale 15 lei;usa la torpedou 20 de lei...pentru motor cutie de viteze si planetare nu stiu sincer sa spun un pret dar dati-va cu parerea. nu au garantie si cam atat... Link to comment
robertinoo Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Daca bara spate costa cu tot cu transport, prin posta, 60-70 lei o vreau eu. Problema e ca trebuie ambalata bine sa nu se deformeze. Ti-am trimis adresa pe PM. Link to comment
TRAKE Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Capota cum arata? Si cat costa? Mersi. Link to comment
florex1 Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 capota e ok insa trebuie prinsa in balamaua ta veche...trebuie spalata...eventual poate o dau chiar eu cu ceara si pun si o poza sa o vezi...120 de lei e bine?numai ca nu stiu cum facem cu transportul Link to comment
Robert_MNW Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 (edited) Imi incerc norocul...instalatie de aer conditionat avea? Da-mi un numar de telefon sau o adresa de messenger! Ma intereseaza unele piese! Edited August 3, 2009 by Robert_MNW Link to comment
m.marcel Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 salut, pompa de benzina si cutia de viteze ma intereseaza...astept preturi...mersi Link to comment
TRAKE Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 capota e ok insa trebuie prinsa in balamaua ta veche...trebuie spalata...eventual poate o dau chiar eu cu ceara si pun si o poza sa o vezi...120 de lei e bine?numai ca nu stiu cum facem cu transportul Mai pastreaz-o un pic si mai discutam si la pret. Caut o varianta pentru transport. Mersi anticipat. Link to comment
laurentziu83 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 (edited) Carligul de remorcare (cel care se insurubeaza in bara), il mai ai? Un pret la bord, daca e ok (fara zgarieturi sau decolorari de la silicon sau acetona). Eventual masca neagra de la cadrane. Edited August 4, 2009 by laurentziu83 Link to comment
ledezeu_florin Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Vreau si eu plasticul ala din interior care acopera gaura aia mare din hayon si daca se poate si prinderile alea de plastic. Zi-mi un pret. Vreau si scrisul ala cu daewoo de pe hayon. Edited August 5, 2009 by ledezeu_florin Link to comment
TBird Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Vasul pentru lichid de parbriz cu tot cu pompa il mai ai ? Sau doar pompa daca sunt separate ... In caz ca mai este zi-mi un pret. Link to comment
miborion Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 fetele la usi?M-ar interesa macar 2 sau cate ai, dar perechi...in principal pentru usile din fata. Mersi Link to comment
florex1 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 pastrez capota nu e nici o problema cutia de viteze nu prea as da-o separat de motor insa o sa vad si o sa iti spun maine eventual daca o dau si iti zic un pret pentru cutie si pompa Link to comment
mugur Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Salut, ti-am trimis un pm astept un semn Link to comment
florex1 Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 anuntul ramane valabil.va contactez peste cateva zile,momentan sunt plecat din tara. atasez niste poze pentru augustinionut Link to comment
auras1 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Salut, Ma intereseaza volanul. La ce pret e? Multumesc! Link to comment
gore1979 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 ce an de fabricatie avea decedatul? ma intereseaza 2005, euro 3, chel Link to comment
stryder Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 masca de bord (consola) + grilele de aer le ai? Link to comment
mugur Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Aripa fata daca e ok un pret?mersi Link to comment
zamolxe Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Arbore intermediar coloana directie ai? La ce pret? Link to comment
catbac1 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Salut, Imi poti da un numar de telefon? Si eu sunt din Bacau. Unde pot vedea masina? merci catalin ok...am un matiz...sau ma rog o epava..a fost lovit din laterala de un dobitoc...rezultatul?decesul masinii nu si a stapanului...masina are insa o gramada de piese ce pot fi salvate si toate sunt de vanzare printre care portiera dreapta spata,aripa fata stanga,capota,haionul,bordul,motorul cutia de viteze si planetarele stopurile farurile,bara spate fete de usi,etc. in principiu puteti intreba si va voi raspunde.masina avea numai 90.000 de km...tinerica zic eu.culoare gri.atasez si poze... pentru detalii lasati un mesaj pe forum sau o sa incerc sa las maine si un numar de telefon Link to comment
cristiangabi Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Buna ziua,Aveti urmatoarele piese Matiz? -macara+motor +butoane pentru geamuri electrice fata stanga-dreapta-rama(adaptor) radio casetofon-finitie plastic haion+suruburi (acopera locasul cu yala de la portbagaj)-buton ceata Multumesc Link to comment
sorin03aib Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Buna ziua, ma intereseaza contact+cheie/chei+incuietori usi si haion daca mai sunt, daca nu doar contactul cu cheie-chei, bineinteles si pretul cu tot cu transport. Multumesc, astept raspuns. Sarbatori frumoase! Link to comment
Recommended Posts