Tetea Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Eu am folosti degripantul din poza, de obicei cu efecte bune. Link to comment
sebastyan2001 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Pana la urma am reusit sa desfac bascula. Am dat gaura langa gaura si am scos bascula, am taiat cauciucul cu un cutter si ne avand freza sa tai axul de pe surub, am taiat surubul pe jumate, am scos prin stanga jumatatea cu cap si a ramas jumatatea insurubata cu tot cu ax pe ea. Am dat cu degripant la greu, am incalzit ff bine si a iesit camasa dupa care am apucat de ax cu un cleste special de desfacut diverse chesti lucioase si dupa incins dinou s-a desfacut. Am grunduit zona ff bine am montat bascula si preventic am dat si pe surub si peste tot cu vaselina. Sper ca data viitoare sa mearga totu mai bine. Multumesc pentru sfaturi ! 1 Link to comment
mai_76 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Salut! Astazi am schimbat rulmentii spate, si daca tot era masina ridicata pe elevator i-am zis mecanicului sa verifice si rotile fata si am descoperit joc la o roata. Pivotul e problema. Intrebare : cum se numeste ansamblul de la roata fata care contine pivotul, sa stiu ce cumpar? Link to comment
ToPser Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Se numeste ARM ASSY-FRONT SPNSN CONTROL cod 45200A78B00-000 Mai pe romaneste brat inferior sau bascula inferioara ! Ai grija ce cumperi ,am mai spus-o pe aici pe undeva ! Link to comment
Recommended Posts