zack Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 cei de la di-bas...importa CHEVROLET TAHOE SI TRAILBLAZER !! (cele de origine americana) oare or sa aiba succes in romania ?? ia ziceti si voi pareri despre masini Link to comment
DANNY WOO Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Atata timp cat masinile sunt imense si foarte gurmande la carburant,chiar si motoarele diesel (daca exista in oferta) cred ca doar "grangurii" isi vor permite sa le foloseasca si sa le intretina.Parerea mea. Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Râzi tu râzi, Făt Frumos, dar Ileana şi-o trage de mult cu zmeul. Se vând ! A, că sunt total inadecvate oraşelor comuniste, înghesuite, fără locuri de parcare, cu străduţe strâmte ... e altceva. Dar maşinile astea de obicei au locul de parcare rezervat cam peste tot unde se duc Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Râzi tu râzi, Făt Frumos, dar Ileana şi-o trage de mult cu zmeul. <{POST_SNAPBACK}> La dracu! Am fost descoperit! Link to comment
ovi_jer Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Cat despre povestile cu consumurile mari la masinile americane acestea au apus de mult.Sant cu un pas inainte europenilor in materie de tehnologie auto. Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Poate vrei să spui că nu se compară cu un consum de 353-V de-acum 30 de ani, dar tot sunt mari. Sunt maşini de 2 tone şi mai mult. Link to comment
ovi_jer Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Ti se pare mult 15-16% urban la o masina de teren de 2t??? fata de un bmw x5 cu 19% sau land rover cu 22%? Link to comment
Satori Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Mie imi place cum arata masinile astea, in afara de bord. Este ergonomic dar ii lipseste latino touch. Link to comment
zack Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 mai baieti...io unu-s innbeunit dupa ele...mai ales daca or sa importam si Suburban...(are peste 3 tone) macar d-un drive test si tot ar fi ceva ) apropo de bmw x5...am inteles d la un prieten ca ar consuma 30% !! nush...daca o fi adevarat...confirmati voi asta Link to comment
Satori Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 iti confirm eu imediat ce ajung acasa ca acum nu am timp sa cobor sa ma uit la ce 'mediu' am scos. Link to comment
ticolino Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 (edited) eu unu am reusit sa scot si 20... depinde cu ce esti incaltat. x5-ul are un sistem revolutionar de detectie a grosimii talpii de la pantof si ajusteaza electronic cursa pedalei pentru un raport consum/putere optim. satori, tu ti-ai instalat acest optional? Edited March 8, 2005 by ticolino Link to comment
Satori Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 nu, cand l-am luat eu nu il aveau. dar am sistemul cu plierea oglinzilor pentru adjustarea Cx si suprafetei frontale. din pacate nu il pot folosi in bucuresti ca am nevoie de ele iar noaptea mi se pare o mare tampenie ca atunci cand semnalizez vad stele portocalii de la semnalizarile de pe oglinzi. Link to comment
VAXXi Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 fata de un bmw x5 cu 19% sau land rover cu 22%? apropo de bmw x5...am inteles d la un prieten ca ar consuma 30% Nea' zack, matale stai prost cu vederea sau nu ştii să citeşti ? Parcă vorbisem să nu mai scrii ca la netcafe pe forum. Link to comment
khhamsin Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Cat despre povestile cu consumurile mari la masinile americane acestea au apus de mult.Sant cu un pas inainte europenilor in materie de tehnologie auto. <{POST_SNAPBACK}> Maxima saptamanii ! Ii astept pe americani in Formula 1 ! Link to comment
alx Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 X5 3.0d consuma 11l/100km care, sincer sa fiu, nu mi se pare mult... dar sa ai o masina noua cu consum de 20... sau mai mult... SIGUR numai cei care fac banii usor si le vor cumpara... Link to comment
andreib Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Nu stiu de ce comparati voi X5 cu Trailblazer si Tahoe, nici macar nu sunt aceleasi clase, primul fiin SAV si urmatoarele SUV... Nu o sa vedeti niciodata de la Chevy-uri performantele dinamice pe asfalt ale X5-ului. Nici la motoare nu prea exista termeni de comparatie, balanta fiind puternic inclinata spre X5. Controlul tractiuni (xdrive) la BMW este net superior la ceea ce ofera americanii. O alta problema este reprezentata de piesele de schimb: cam cat credeti ca dureaza sa fie importate, gandind ca in Europa succesul modelelor americane este mai mult decat modest. PS: Nu va mai raportati la consum in mod inutil, cine are peste 65k euro sa dea pe o masina nu-si pune problema consumului si nici cea a mersului economic. Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Daca ar fi sa aleg intre cele doua, as lua americana. Macar asa sunt sigur ca nu zice nimeni: "... era unul din asta cu geamurile date la maxim si maneaua rasunand!!!..." then again, imi place ca impreuna cu ticolino am facut x5club.ro si nu vreau sa renunt la al meu loc in club. Link to comment
ovi_jer Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 alx@ De unde ai luat consumul ala???Cel mai mic motor deX5 care este un diesel de 3l ia 12% urban iar cel de 4,8l benzina ia 18,7%. Cat despre piese la bmw stati linistiti ca nu pleaca o masina de aprovizionare si le aduce in 3 zile.Tot o luna si ceva stai si la ei pina cand vine containerul cu piesele comandate . Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Daca ar fi sa aleg intre cele doua, as lua americana. Plus geamuri fumurii, suspensii hidraulice şi jante pe 24 cromate, nu ? recunoaşte ! Link to comment
zack Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 (edited) I adevaru e una cuand vezi pe strada un trailblazer sau un tahoe...si una e cand vezi un x5 care sunt "pe toate drumurile". II ei au "formula 1" a lor ! se numeste indy car. si le-mansul 2001,2002,2003 si 2004 cine l-a castigat ? Edited March 9, 2005 by zack Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Plus geamuri fumurii, suspensii hidraulice şi jante pe 24 cromate, nu ? recunoaşte ! geamuri, da. suspensii, da. jante de 24, da. cromate, nu. cu spin wheel, activ doar pe manea. > Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Şi leduri albastre !!! cum ai putut să uiţi ledurile albastre ?!!?! Link to comment
zack Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 s-or putea face drive-teste ?? cat de curand o sa trec pe la di-bas sa le vad Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 da, bineinteles. dar lasi kalosul pentru ca atat costa test driveul. parca vad delaerul: "treceti peste acel tico... ati vazut? nici nu se simte!!!" > Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Citiţi aici recenzie la modelul 2000 al Ford Excursion şi zâmbiţi amar: http://www.edmunds.com/reviews/roadtests/r...84/article.html Link to comment
Recommended Posts