VAXXi Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Azi, tinand cont ca ma cam plictisisem de muzica inregistrata din masina, am zis sa mai ascult si eu niste muzica la radio, dupa ce nu mai facusem asta de cateva luni bune incoace. Fratilor ... chiar asa de mult am lipsit ? ce s-a intamplat cu posturile de radio in astea cateva luni ? Pe 12 posturi de radio, cate am fixate in memoria radioului, dac-am prins 2 melodii in juma' de ora ! Plin de reclame, emisiuni anoste, iar reclame, concursuri si iar reclame ! Nu pun la socoteala posturile Radio Romania, unde se amesteca o melodie excelenta de-acu' 10-20 de ani cu tot felul de aberatii. Voi mai ascultati vreun radio ? Daca da, ce ? Eu ma voi limita la EuropaFM, dar numai noaptea, cand tac toti crainicii si lasa playlisturile cu muzica veche. In rest, traiasca albumele din torpedo. Link to comment
NFS Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Sa stii ca am observat si eu chestia cu reclamele la greu de pe radio... eu ascultam inainte Radio 21 (btw, pe asta de ce nu l-ai pus in lista ca nu am avut cu ce vota ), imi placea emisiunea circotasilor de dimineatza... ajungeam la servici bine dispus, uneori rideam ca prostu singur in masina... ... de cind s-au mutat la kissFM, nu mai e ca inainte, foarte rar imi mai stirnesc cite un zimbet... si baga reclame la greu... asa ca sa fac o apreciere... eu fac juma de ora pina la servici, cred ca vreo 15 minute sunt reclame! Asa ca am un cdrw (mp3-uri) cu diverse succese de pe la radio si cu destule melodii mai vechi, de pe vremea cind ma mai duceam inca la bairame, eh, frumoase vremuri... si inca unu cu Nightwish, o trupa finlandeza faina, care cinta ceva Gothic Metal... super de super... Asa ca radio, destul de putin, chiar daca n-ar fi reclamele, dau astia niste melodii de-ti vine sa-ti iei cimpii (stii de ce pling kitarele?) ... se pare ca imbatrinim asa ziceau si ai mei cind ascultam eu Iron Maiden in liceu Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 21 nu l-am pus, ca din cate stiu eu n-are acoperire nationala. Asadar, intra la "post local" . Cu muzica, la fel si eu ... toate vechiturile si ciudateniile le-ascult, un talmes-balmes de genuri de se mira toata lumea cand aude. De la Ministry of Sound, Buddha Bar, chillout pana la soundtrackul din GTA:Vice City, soundtrackul din Taxi, muzica arabeasca, rock, death metal, hip-hop... se gasesc in masina. Niciodata insa manele . Edit: Nightwish canta Heavy Metal, Goth Metal, Symphonic Black Metal, Progressive Metal cu tonuri teatrale, amenintatoare, voitoare de rau (Theatrical, Menacing, Malevolent) - de la http://www.allmusic.com, un site excelent. Link to comment
VIPER Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Dimineata spre servici ascult ProFM, ma amuza teribil nebunii de Dobrovolschi si Willmark, mult mai mult decat Carcotasii de cand s-au mutat la KissFM (care parca au aceleasi si aceleasi glume...). La ce nebunie e dimineata pe la Iancului - Obor - Stefan cel Mare, pica la fix emisiunea lor. Link to comment
ovidiuc Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Romantic ca e muzica mai veche si nu sunte reclame. Link to comment
Shenck Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Romantic are muzica ok, nu sint reclame si stiri scurte din 1/2 in 1/2 ora. Dupamasa ascult radio Bucuresti, e o emisiune "In drum spre casa", anuntza toate radarurile, blocajele, chestii de trafic etc. Dupa emisiunea asta inapi pe Romantic ca au o emisiune 2 patzapoace care habar n-au de nimic si abereaza prea mult. Link to comment
FLEX Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Fara radio! ascult doar cind derulez/schimb caseta, de nevoie ... atitea aberatii se pot spune la microfon ... si muzica e de 2 lei ... eheee! unde sint radiourile de altadata ... ? Link to comment
VAXXi Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 Radiourile de-altadata se pare ca s-au ingropat sub mormane de radio-uri comerciale ... din pacate, aceeasi tendinta exista in in restul lumii: in USA de exemplu, mare parte din posturi au fost cumparate de o companie numita "Clear Channel", care incet-incet a distrus piata si a uniformizat (pana la mediocritate) muzica difuzata. Romantic FM e ok, dar e prea lenta muzica si nu prea se potriveste cu stilul meu de condus . Link to comment
iuzar Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Kiss FM cred ca ar fi solutia cea mai buna in lipsa de altceva. Parca mai pun si ceva muzica buna din cand in cand Link to comment
NFS Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Ba eu chiar la KissFM am remarcat ca e plin numai de reclame! Mai degraba as merge pe Radio 21 sau si mai degraba pe Europa FM sau Total. Link to comment
VAXXi Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 Si Total e super tare (frecventa imi super place 96.9 ... ), am auzit acolo melodii pe care cred ca le-am doar pe benzi de magnetofon, acasa ! Dar si ei baga ziua cate-o emisiune de te doare mintea. Link to comment
NFS Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 ...Dar si ei baga ziua cate-o emisiune de te doare mintea. Se ppoate dar nu conteaza... oricum ascult doar dimineatza si seara... Link to comment
Dana AB Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Am votat KISS dar cel mai mult imi place Radio Total (nu l-am gasit in grila). Mai ascult Europa, Radio STAR,Pro-FM si ,cand sunt prost dispusa, ascult muzica mea -pe caseta. Link to comment
strumfuadi Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 corect Dana.. Eu am votat Europa FM (pentru muzica, emisiunile vorbite ma exaspereaza la volan), in rest, KissFM, Radio-star, iar sambata-duminica noaptea Radio21. Iar cand nu se mai poate scot carry-case'u shi var un sidiu Link to comment
VAXXi Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Total, 21 si celelalte intra la posturi locale, pentru ca nu au acoperire nationala. Am incercat sa nu fiu exclusivist. Apropos, azi am avut radio-nirvana am avut treaba prin centru pe la Inter si-am prins un radio fara RDS/AF pe 97.3 MHz. Ascult, imi place muzica (era dimineata si mergeau de minune ritmurile alerte), ascult vreo juma' de ora si mirat - nici o reclama, nici o voce. Doar un promo: Radio Vision FM. Traiasca radiourile pirat !! Link to comment
mike.omega Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Am votat ProFM, deoarece asta ascult cel mai mult, apoi urmeaza Kiss, si daca ma aflu in buc(cam rar de altfel ) Radioa 21 Link to comment
Leutzu Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Si eu am votat tot pro fm pt ca dimineata cand ma duc la facultate emisiunea rondul de dimineata e tocmai buna...te mai face sa uiti de toti idiotii care merg dimineata cu masina la servici si si-au dat seama ca au intarziat si conduc ca...dar deviez de la topic. In fine pe traseul metalurgiei-tineretului-unirii-romana-pta. victoriei si pana la romexpo nimic nu e mai bun decat "rondul", insa la intoarcere niciodata nu stiu ce asult, caci schimb din 5 in 5 minute postul. In orice caz dimineata ascult Pro FM, seara Europa Fm, iar in tp zilei mai comut pe Radoi 21 , Kiss Fm si FUN RADIO (94,8 FM) care e dragutel. Link to comment
iuzar Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Bre dar nimeni nu mai asculta Vocea satelor? Link to comment
andreis Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 hmmm posturi de radio...ascult pro fm mai mult da' ma cam dispera aceleasi piesa date de o gramada de ori pe parcursul a jumate de zi..Dj-i is f buni da' muzica...(parerea mea) Link to comment
van den plas Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Radioul meu e setat pe Activ FM (92,7). Ma surprinde ca nu mai e nimeni care sa asculte acest post, desi emite muzica de buna calitate, (rock , dar nu numai), iar riscul de a auzi de mai multe ori aceasi melodie este minim. Este exact opusul radiourilor comerciale, gen Pro FM , care difuzeaza in nestire aceleasi melodii, pt. simplul motiv ca sunt nou aparute, criteriul valorii neavand nici o importanta la alcatuirea selectiilor. Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Este inclus la "Altele". Şi mie îmi place, dar sunt zone unde nu se prinde bine, iar acoperire naţională nu are din păcate Link to comment
MikeTekRacing Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ascult in masina Kiss FM, Radio Star si Europa FM..schimb mereu intre ele. Cand nu am ce asculta trec pe CD. Link to comment
VAXXi Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Activ FM a murit, trăiască Activ FM... pe frecvenţa lor a apărut Favorit FM, radio cu muzică populară În schimb, a mai apărut City FM... aşadar, cine n-a citit topicul ăsta să mai alimenteze cu păreri Link to comment
brusli Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 de cind s-a rablagit radio-ul ascult ce prind "> Link to comment
Recommended Posts