Jump to content

Mai ascultati radio in masina ?

Ascult:  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

De vreo saptamana am descoperit MagicFM

Mi se pare ca dau o muzica excelenta, plus ca am redescoperit vocea Lianei Stanciu care imi place foarte mult. Vocea, nu Liana!

Am gasit si stirea:

"Magic FM emite de ieri

02 februarie 2006

Un nou post de radio isi face loc in eterul romanesc. "Magic FM" emite de ieri pe vechea frecventa a defunctului "Radio Star", adica 90.8 Mhz . Pentru ca e axat pe muzica, noul post are doar patru DJ, toti avand vechi state de plata in radio: Raluca Moianu, Liana Stanciu, Cristi Hrubaru si Dominique Iancu. Lansarea oficiala se va face pe 7 februarie, cu un megaconcert la care vor lua parte 17 trupe."

Sursa: Libertatea

Sincer sa fiu astia de la radio difuzeaza aceasi melodie de 4-5 ori pe zi de te saturi de ea. Cred ca duc lipsa de DJ care sa faca un playlist acceptabil. In plus de asta pe orice post ai schimba auzi aceleasi melodi. Mgic FM e ok pana akum. Sa vedem daca o ramane asa.

@Tommy: La un radio local din Constanta! Ma ocupam de productie publicitara.

@Zmeu: Directorul muzical este cel care are ultimul cuvant. Ala le aproba dar oamenii care aleg melodiile sunt DJ. Astea la posturile de radio respectate.

MethodRo, din cate stiu eu la radiourile mari, Protv de exemplu, e alta treaba, lista aia e ceva "mai calculata", inclusiv invitatii sunt "mai calculati". ;)

(cel putin in randurile dg-ilor cu nume nu prea mare)

Si e si normal.. exista un trust Media Pro, si clientii lor trebuie promovati.

Edited by Tommy
  • 2 weeks later...

Ahhh dimineata cu Dobrovolschi si craioveanu la Guerrilla...ce bine merge in masina. La alte posturi curs valutar, starea vremii, politicieni dementi, cotele apelor dunarii...prostii! Guerrilla e un post de dimineata si nu ii fac reclama. Cine stie cunoaste. :thumbl:

Guerilla all the way. In masina dimineata in drum spre munca, ma amuza Craioveanu si cu Dobrovolski la greu. Radio Deea seara, pt ca in rest nu ascult radio, mai imi fac cate un cd o data pe luna cu niste house nou.

PS: Eu cand vin la serviciu merg pe Eminescu (cine stie cunoaste) ma refer la traficul de acolo, este bara la bara pana in intersectia din Romana si ma mai bufneste rasul cateodata si ii observ pe ceilalti participanti la trafic, ca se uita curiosi probabil gandindu-se "ce dracu' are asta de rade asa singur ... de ce nu are si el draci ca noi? Nu vede ce trafic este?"

Edited by Frankie_Carbone

Eu unul nu suport gargara pe radio, prefer posturile care difuzeaza muzica fara alte comentarii. De cand a aparut ascult Radio Deea la greu! Cand vreau sa ma mai linistesc, dau pe Europa sau City FM :D

Iar Kiss FM a ajuns atat de comercial incat l-am si scos din memorie :) >-