nexxus Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 In general ascult radio, nu un post anume, dar, trec de la unul la altul pana gasesc ceva ce-mi place. In egala masura insa chinui si cd-u cu diverse compilatii. Link to comment
pixelconscious Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) In oras ascult numai DEEA (carora le multumesc pentru ca exista). Cand ies in afara orasului, de regula ascult radio pana se pierde receptia dupa care bag un cd - preferabil un set Tiesto, Armin Van Buuren, Paul van Dyk, etc. Legat de radio DEEA, mi se pare cel mai potrivit post daca urasti sa asculti publicitate excesiva (Kiss, 21, Profm), sau aceleasi stiri monotone despre ce-a mai facut Cristina Rus, Andreea Banica, sau alte barfe despre nu stiu cine. In comparatie cu radiourile 'grele' enumerate mai sus, Deea are numai muzica, interventii scurte si putine dar si stiri la ora fixa. Later edit: http://www.radiodeea.ro/ Edited March 2, 2006 by pixelconscious Link to comment
Lucman Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Cine e mai DEEA Pe ce frecventa? Link to comment
vasilet Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 dimineata clar, kiss fm cu cronica. In rest, cam ce apuc. Pt muzica buna (nu ultimele hituri reluate pana la psihedelizare) recomand Magic FM. 90.8 Mhz Link to comment
perfidus Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Dimineata Kissfm, dar cum ajung la servici trec pe Guerilla (se "prinde" numai pe net in Craiova ) Link to comment
lauamd Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Dimineaţa în drum spre servici Kiss cu cronica. Încerc şi după aceea dar cum prind. În rest ca fiecare : ce găsesc mai interesant sau vreo-un cd. De regulă când plec de la servici încărcat cu probleme idioate prefer să ascult Paraziţii. Mă relaxează. Link to comment
bobo77 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Am votat kiss, dar si eu trec de la unul la altul mai ales pt stiri folosesc radio. Link to comment
Shenck Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 City FM (106.2) a devenit postul no. 1 pt mine Ieri m-au uns la suflet cu Manowar la greu. Stirile preluate de la BBC, e super postul Link to comment
Sharpe Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) Radio Guerilla, pe 94.8 FM. Imi pare rau ca l-ati incadrat la "altul". Edited March 7, 2006 by Sharpe Link to comment
NFS Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Eteee... la vremea la care a fost facut poll-ul, Guerilla nici nu exista. In plus e post local (pe Bucuresti) iar acolo din cite stiu eu sunt treute posturile care se pot numi nationale. Link to comment
Sharpe Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ba pardon!! Emite in Bucuresti,Cluj si Timisoara...deocamdata! Link to comment
Tommy Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Si-acolo-s bani din Rompetrol, adica tot din.. se stie. Link to comment
VIPER Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 De vreo 2 saptamani, dimineata in masina ascultam ItsyBitsy FM. E primul post de radio din Europa dedicat exclusiv copiilor iar Junior e topit dupa ei. Sincer, dupa ce il las la gradinita, raman tot pe el, ma binedispune si ma calmeaza, iar muzica este foarte faina. Seara de exemplu au o muzica de calitate foarte buna, nu numai pentru copii. Se poate asculta pe 99.3 in Bucuresti sau live pe http://www.itsybitsy.ro (ceea ce fac si acum, de exemplu). Ma trezesc in mijlocul nebuniei din trafic razand la poante sau la melodii. Ce vreti, am imbatranit. Dar ieri, de 8 Martie, a fost un program superb si primul lucru cand am ajuns la birou a fost sa o sun pe Mama... M-am simtit ca la 7 ani... Link to comment
vasilet Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Viper, l-am ascultat si eu, dupa ce am vazut un banner publicitar in zona mall-vitan. Mi-a placut, iar desi fetita mea nu "pricepe" inca, sotia ma face sa las doar pe itsy-bitsi cand e cu mine in masina. Nu stiam ca e primul din Europa de acest gen, in orice caz ii felicit pe cei care l-au realizat! Link to comment
dreaQ Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Postul de copii l-am bagat in memorie la o dupa ce am scos borna. Ma amuzam cand la 8:30 dimineata bagau saniuţa fuuuugeee nimeni n-o ajuuunge... Link to comment
VIPER Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Partial off-topic: pentru cei cu copii care ascultati Itsy Bitsy, uitati-va maine dimineata la 9:30 pe TVR 1 sa-i vada copiii in carne si oase Si daca vreti sa ascultati si in timpul zilei: http://www.itsybitsy.ro/live.html Link to comment
Leutzu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Am inceput sa ascult Radio France (nu mai stiu exact frecventa) dar baga muzica super buna, iar cand sunt stirile (care sunt in franceza) schimb postul In rest mai ascult cronica (dimineata) si radio Deea. Link to comment
NFS Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Am inceput sa ascult Radio France (nu mai stiu exact frecventa) ... Delta RFI - 93.5 FM Link to comment
roberth Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 In general... numai radio ! In special Radio 21. Am sa incerc, pentru ca acum am aflat, ItsyBitsy. E mai aproape de... varsta mea ! Link to comment
Alinutz Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 As asculta si eu Radio21, dar din pacate la noi in Craiova nu se prinde , dar in schimb il ascult acasa pe net Iar eu prin oras, de obicei ascult radio, pt ca de cd-urile mele ma cam satur repede Link to comment
Seba Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Schimb posturile in functie de melodie si de starea de spirit. Link to comment
guru Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 L-am vazut pe Jiji la stiri, cand s-a urcat in Maybach a setat radioul pe un post cu muzica religioasa. Link to comment
svr Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Intotdeauna ascult ceva la radio cand merg cu conserva. Link to comment
RADIOFUN Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Buna ziua, As dori sa va trasmit urmatorul lucru ca RADIO FUN nu a murit cel dupa FM ci emite on-line pe internet de 5 ani si ne puteti gasi la www.radionix.ro mai multe detalii aveti pe site despre echipa top30 vot top30 contact despre samd.Va multumesc Director General RADIO FUN. Link to comment
Recommended Posts