Jump to content

Mai ascultati radio in masina ?

Ascult:  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

In oras ascult numai DEEA (carora le multumesc pentru ca exista). Cand ies in afara orasului, de regula ascult radio pana se pierde receptia dupa care bag un cd - preferabil un set Tiesto, Armin Van Buuren, Paul van Dyk, etc.

Legat de radio DEEA, mi se pare cel mai potrivit post daca urasti sa asculti publicitate excesiva (Kiss, 21, Profm), sau aceleasi stiri monotone despre ce-a mai facut Cristina Rus, Andreea Banica, sau alte barfe despre nu stiu cine. In comparatie cu radiourile 'grele' enumerate mai sus, Deea are numai muzica, interventii scurte si putine dar si stiri la ora fixa.

Later edit:

http://www.radiodeea.ro/

Edited by pixelconscious

Dimineaţa în drum spre servici Kiss cu cronica. Încerc şi după aceea dar cum prind. În rest ca fiecare : ce găsesc mai interesant sau vreo-un cd. De regulă când plec de la servici încărcat cu probleme idioate prefer să ascult Paraziţii. Mă relaxează.

Eteee... la vremea la care a fost facut poll-ul, Guerilla nici nu exista. In plus e post local (pe Bucuresti) iar acolo din cite stiu eu sunt treute posturile care se pot numi nationale. :P

De vreo 2 saptamani, dimineata in masina ascultam ItsyBitsy FM. E primul post de radio din Europa dedicat exclusiv copiilor iar Junior e topit dupa ei. Sincer, dupa ce il las la gradinita, raman tot pe el, ma binedispune si ma calmeaza, iar muzica este foarte faina. Seara de exemplu au o muzica de calitate foarte buna, nu numai pentru copii. Se poate asculta pe 99.3 in Bucuresti sau live pe http://www.itsybitsy.ro (ceea ce fac si acum, de exemplu). Ma trezesc in mijlocul nebuniei din trafic razand la poante sau la melodii. Ce vreti, am imbatranit. Dar ieri, de 8 Martie, a fost un program superb si primul lucru cand am ajuns la birou a fost sa o sun pe Mama... M-am simtit ca la 7 ani...

Viper, l-am ascultat si eu, dupa ce am vazut un banner publicitar in zona mall-vitan. Mi-a placut, iar desi fetita mea nu "pricepe" inca, sotia ma face sa las doar pe itsy-bitsi cand e cu mine in masina. :)

Nu stiam ca e primul din Europa de acest gen, in orice caz ii felicit pe cei care l-au realizat!

Am inceput sa ascult Radio France (nu mai stiu exact frecventa) dar baga muzica super buna, iar cand sunt stirile (care sunt in franceza) schimb postul :D

In rest mai ascult cronica (dimineata) si radio Deea.

As asculta si eu Radio21, dar din pacate la noi in Craiova nu se prinde :( , dar in schimb il ascult acasa pe net :)

Iar eu prin oras, de obicei ascult radio, pt ca de cd-urile mele ma cam satur repede

• 2 weeks later...

Buna ziua,

As dori sa va trasmit urmatorul lucru ca RADIO FUN nu a murit cel dupa FM ci emite on-line pe internet de 5 ani si ne puteti gasi la www.radionix.ro mai multe detalii aveti pe site despre echipa top30 vot top30 contact despre samd.Va multumesc Director General RADIO FUN.

post-3213-1143884889_thumb.jpg