Jump to content

Mai ascultati radio in masina ?

Ascult:  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 1 month later...

Bag Kiss Fm la greu in timpul zilei,spre seara ma mut( :D )pe National unde se mai gasesc inca melodii mai vechi(si mai putin comerciale).De mentionat ar mai fi Romanticul.Pentru cei ce asculta radio pe net(si pt cei din capitala-ca la voi are acoperire :mda: )recomand CITY FM.rock de buna calitate :thumbl:

Multa vreme, nu am ascultat radio in masina, dar de cand m-am mutat la Craiova, ascult tot mai des Radio Romantic Craiova. Din punctul meu de vedere, au o muzica mult mai faina decat Romantic Bucuresti, si foarte pe gustul meu, la volaneala :)

Cum n-am cum sa recuperez masca de la cd-player, cel putin in perioada asta, am imprumutat de la gigikent un casetofon, ca ma saturasem sa merg ca la priveghi.

Cum casete nu mai am si nici sa dau banii pe ele n-am chef, se intelege pentru ce l-am montat. :)

• 11 months later...

Eu in general ascult muzica mea..dar cand dau pe radio ascult radio21,insa vad ca aici in sondaj nu e trecut. :scarpin:

Inainte ascultam mai mult europa fm si kiss fm,insa in ultima perioada nu am mai dat deloc pe ele,nu stiu de ce,parca muzica de pe 21 imi place mai mult,ca la emisiuni nu am rabdarea si atentia sa le ascult.

Eu de ceva vreme prefer Radio 21 sau Info Pro (e chiar OK postul, nu prea am auzit nicio reclama ci numai muzica sau stiri). Un alt avantaj e ca se prinde foarte bine si in zone mai izolate (gen jud Timis, langa granita sarbeasca sau chiar si in Ungaria, pana dincolo de Mako e receptia perfecta).

Pai daca as fi din Bucuresti -> OneFm si Radio Deea ( cum de nu le'ati inclus in poll?.. sunt de departe cele mai bune posturi de radio ). In Craiova mai ascult din cand in cand Kiss FM , in rest mp3'uri cu muzica de club ( electro , minimal , vocal house, trance, house ) si cateodata mai ascult Parazitii sau rap.

• 4 weeks later...