muscarul Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Eu ascult in 90% din timp realitatea FM si 5% Radio Renasterea. Restul = muzica de pe mp3player Link to comment
emt Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 99% din timp ascult radio. Acum toate posturile de radio difuzeaza muzica buna, ce acopera aproape toate genurile muzicale si parca simt nevoia sa aflu si o stire intre 2 melodii . Posturile preferate sunt Info Pro, Kiss FM, Europa FM. Link to comment
andrew Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Si eu ascult in mare parte radio in masina. Pe primul loc Guerilla, urmat de MagicFM, KISS, PRO FM si apoi celelalte. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Eu am inceput sa ascult (ca nu s-a lansat de mult) ProFM Dance. Link to comment
Yaz Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Am ascultat candva pentru ca MP3-ul din masina nu mai citea cd-urile, de cand mi-am cumparat modulator auto am renuntat la radio. Link to comment
TBird Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Am votat un post local ( RADIO DOINA ) de cate ori am ocazia... mai fac si o hora in masina Link to comment
m.marcel Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 la mine in masina, acasa si la munca Magic FM Link to comment
EM!L Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 mai fac si o hora in masina <:-p> eşti rudă cu tarzan? Glumesc Din ce în ce mai rar ascult radio în maşină, iar când ascult sunt fidel InfoPro-ului În schimb acasă ascult radio, din BS Player - The Animal Rock şi Smooth Jazz. Link to comment
DGT Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Numai radio ascult. Info-Pro si Europa fm. sunt bune ca mai auzi stiri din trafic. Link to comment
Englishman Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Radio?! aceleasi melodii repetate cu obstinatie, pana la refuz, pe TOATE posturile de radio. Deja ti-e greata sa tot schimbi si sa nu fie nimic nou. M-am reorientat demult spre Romania Actualitati / Cultural, mi-e o sila grozava de toate radiourile comerciale. Plus ca sambata pe la ora 14 ma stramb de ras la "lectia" de limba engleza ascultand gemetele si guitzaturile unei cucoane penibile. Iar dupa orele 22.00 clasicul Teatru Radiofonic de care nu ma satur niciodata si pentru care dau fara regrete toate porcariile muzicale de pe FM. Ignorand FM-ul, in general, mai prind unele posturi ucrainene/ rusesti/ whatever, acolo e MEREU muzica diversificata. Cand receptia e proasta, ascult Creedence Clearwater si toata muzica acelei generatii fantastice. Link to comment
EM!L Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Iar dupa orele 22.00 clasicul Teatru Radiofonic de care nu ma satur niciodata si pentru care dau fara regrete toate porcariile muzicale de pe FM. Corect. Eu mi-am descărcat unele de pe net şi le-am pus pe CD, pe altele le-am ascultat pe ilike.com (din câte am văzut au apărut şi pe trilulilu) Cand receptia e proasta, ascult Creedence Clearwater Midnight Special, Bad Moon Rising, Suzie Q, Hey Tonight, Hello Mary Lu, Lodi, Long as I can see the light.. Edited July 7, 2010 by EM!L Link to comment
Salex Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Off: Deci nu degeaba le zice CC ... Revival . Si, pentru ca e de sezon ... Have you ever seen the rain ? Link to comment
Axel7 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Comercial. Eu nu prea ascult niciun post de radio, decat daca am vreun "razvratit" cu mine in masina si nu ii convine muzica pe care o am. Edited July 7, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
Englishman Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 @Emil, Salex : Ma bucur ca sunteti de aceeasi parere.. preferata mea de la CCR este fara indoiala, "Fortunate son" . Ce zic, TOATE sunt extraordinare. . And yes, `ve just seen not only rain, but really cats and dogs today, au fost suvoaie in toata regula. Am uitat sa adaug pe lista o alta mare feblete, ZZ top cu all time favourite, "Bad to the bone" . Piesa respectiva, la volan, la drum lung...este NEPRETUITA. De fapt, toate piesele lor sunt extrem de potrivite while driving. Link to comment
zeneseu Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 De ceva vreme parca nu mai am chef de nicio muzica in masina. / Link to comment
Tommy Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 (edited) Deloc??? Ia uite ce asculta o prietena: Edited August 13, 2010 by Tommy 1 Link to comment
raven84 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Europa FM circa 10 ore pe zi sau mai mult. Imi place, nu repeta cu obstinatie decat una-doua piese (mai nou Kylie Minogue cu All the lovers) dar in rest muzica este excelenta. Link to comment
andreiorga Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Radio ZU pana la ora 10 ( cand da moraru` cu buzduganu` ) in rest CD...iar daca ma plictisesc de CD`uri mai dau iar pe Radio ca sa ascult piesa de vara ca sa iau 100 de Euro(peni) Link to comment
zeneseu Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ia uite ce asculta o prietena: Mdea...si sa spuna fie-mea ca vrea sa-i caut pe net clipul si apoi sa-i mai dau si explicatii.. 1 Link to comment
sebian Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Magic FM la baiatu' ca ajuta la calmarea nervilor 1 Link to comment
MCojo Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Aia pe care ii dau tantarii... Si cum Magic FM ii omoara... ) Link to comment
Recommended Posts