Jump to content

Mai ascultati radio in masina ?

Ascult:  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

99% din timp ascult radio. Acum toate posturile de radio difuzeaza muzica buna, ce acopera aproape toate genurile muzicale si parca simt nevoia sa aflu si o stire intre 2 melodii :) .

Posturile preferate sunt Info Pro, Kiss FM, Europa FM.

• 3 weeks later...
  • 2 years later...

mai fac si o hora in masina <:-p>

=)) eşti rudă cu tarzan? Glumesc :P

Din ce în ce mai rar ascult radio în maşină, iar când ascult sunt fidel InfoPro-ului :)

În schimb acasă ascult radio, din BS Player - The Animal Rock şi Smooth Jazz.

Radio?! aceleasi melodii repetate cu obstinatie, pana la refuz, pe TOATE posturile de radio. Deja ti-e greata sa tot schimbi si sa nu fie nimic nou.

M-am reorientat demult spre Romania Actualitati / Cultural, mi-e o sila grozava de toate radiourile comerciale.

Plus ca sambata pe la ora 14 ma stramb de ras la "lectia" de limba engleza ascultand gemetele si guitzaturile unei cucoane penibile.

Iar dupa orele 22.00 clasicul Teatru Radiofonic de care nu ma satur niciodata si pentru care dau fara regrete toate porcariile muzicale de pe FM.

Ignorand FM-ul, in general, mai prind unele posturi ucrainene/ rusesti/ whatever, acolo e MEREU muzica diversificata.

Cand receptia e proasta, ascult Creedence Clearwater si toata muzica acelei generatii fantastice.

Iar dupa orele 22.00 clasicul Teatru Radiofonic de care nu ma satur niciodata si pentru care dau fara regrete toate porcariile muzicale de pe FM.

Corect. Eu mi-am descărcat unele de pe net şi le-am pus pe CD, pe altele le-am ascultat pe ilike.com (din câte am văzut au apărut şi pe trilulilu)

Cand receptia e proasta, ascult Creedence Clearwater

Midnight Special, Bad Moon Rising, Suzie Q, Hey Tonight, Hello Mary Lu, Lodi, Long as I can see the light.. :X

Edited by EM!L

Comercial. :rolleyes:

Eu nu prea ascult niciun post de radio, decat daca am vreun "razvratit" cu mine in masina si nu ii convine muzica pe care o am.

Edited by EM!L
Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii!

@Emil, Salex : Ma bucur ca sunteti de aceeasi parere.. preferata mea de la CCR este fara indoiala, "Fortunate son" . Ce zic, TOATE sunt extraordinare. .

And yes, `ve just seen not only rain, but really cats and dogs today, au fost suvoaie in toata regula. :shock:

Am uitat sa adaug pe lista o alta mare feblete, ZZ top cu all time favourite, "Bad to the bone" . ;) Piesa respectiva, la volan, la drum lung...este NEPRETUITA. De fapt, toate piesele lor sunt extrem de potrivite while driving.

• 1 month later...