Zmeul cel rau Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Eu il tin destul de mult pe ProFM. >- Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ah, uitasem de Guerrilla. Merci, Shenck. Dar parca cand intra Mihaela Radulescu in emisie mai bine inchid radioul. Link to comment
Shenck Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Dar parca cand intra Mihaela Radulescu in emisie mai bine inchid radioul. Atunci eu trec pe Romantic Link to comment
Guest Mecmar Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 (edited) Radio Star, Radio Romania, Vocea Evangheliei Nu rup pragul bisericii, dar ma mai intreaba copilul si trebuie sa ma documentez. Este o rusine? Edited January 29, 2005 by mecmar Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Vocea Evangheliei chiar nimeni nu mai asculta? Link to comment
brusli Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 daca as prinde numai vocea evangheliei as asculta ... ce sa fac Link to comment
laurentziu83 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Eu in Galati ascultam unul local, Alfa Zone se numea. Pentru muzica pe care o dadea din cand in cand (mai veche) si pe care nu o dadeau alte posturi il prefer celorlalte. In rest schimb incontinuu frecventele pana gasesc ceva ce-mi place. Link to comment
hellcat Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Radio DEEA (local), Kiss FM si cand sunt pe drum Europa FM (imi place ca trece radio-ul de pe o frecventa pe alta) Link to comment
tolin Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Radio Special, local, doar muzica. Link to comment
lalexis Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Kiss FM, din inertie. Asta se asculta in birou si nu pot adormi si conduce fara zgomotul asta de fond ) Link to comment
NFS Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Radio Special, local, doar muzica. Mai exista Alpin FM, ala din Poiana Brasov? Bai, ce misto era ala acu citiva ani, vreo 10! Cind eram si eu tinar! ("> Link to comment
van den plas Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Activ FM a murit, trăiască Activ FM... pe frecvenţa lor a apărut Favorit FM, radio cu muzică populară În schimb, a mai apărut City FM... aşadar, cine n-a citit topicul ăsta să mai alimenteze cu păreri <{POST_SNAPBACK}> Din fericire Activ FM inca mai traieste. Muzica populara este difuzata doar cateva ore pe zi. City FM imi place si mie, dar nu mai este o noutate, postul emite deja de mai multe luni. In alta ordine de idei , poate ati ascultat reclama pt. emisiunea lui Gheorghe ( 13 - 14), care va incepe sa fie difuzata la Total FM. E vorba de o serie de piese din repertoriul Queen, cantate insa in limba japoneza. Absolut bestial. Link to comment
brusli Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 nu mai ascult deloc...s-a stricat Link to comment
Abram Burel Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Kiss fm. Oricum de regula e doar de background. Ocupatiile principale, in functie de context: - gandurile mele - injuraturile pentru altii - conversatia cu partenerul Cand ies din oras, pun mai ales cidiu la treaba. Link to comment
Alezz Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ascult Kiss FM in prima parte a zilei iar seara sau noaptea Europa FM daca o dau aman2 pa reclame bag sidiu' . Link to comment
gxg Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 din pacate doar radio ca nu am altceva..in genaral kiss fm si romantic Link to comment
remix Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ("> eu nu am decat muzica pe care o produce masinutza in mers... la mine nu exista radio, casetofon, cd, pickup, magnetofon sau alt dispozitiv de redare muzica ("> - in acest caz, ce sa votez ? Link to comment
Leutzu Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 In vaa mi-am cumparat un cd-player Blaupunkt destul de mishtocut, nu sare, se aude ok la el, singura lui problema fiind ca este pe standardul germaniei si merge doar pe posturile impare si de aceea cel mai mishto dintre cele care sunt pe **.*X (unde X este cifra impara) este Kiss Fm, iar seara ascult Europe FM (ii ador pt ca baga muzica oldies). Inainte cand aveam Tank-ul de pe tico original ascultam foarte mult pro fm. Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 la mine nu exista radio, casetofon, cd, pickup, magnetofon sau alt dispozitiv de redare muzica ("> si cum rezisti? ca la mine nu exista buton de inchis-deschis, il inchid doar din contact. eu n-as concepe sa n-am macar un radio cu FM-AM pe masina, daca n-am cd-player. Link to comment
remix Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 pai... m-am obisnuit. ce sa zic ca pe opelul familiei avem un toshiba cu fatza detashabila si de fiecare data cand merg cu masina aia uit fatza acasa asa ca... eu sunt obisnuit cu sunetul de planetara, amortizor, groapa etc. In plus mi-e frica de deranjul pe care il implica instalarea unui casetofon. Am incercat sa ma plimb cu mp3playeru si cashti pe urechi dar mi se pare prea mult deranj cu firele si cu unitatea prin masina... ce drq, mi-am bagat efectiv picioarele in ideea de muzica. Daca oi prinde o data un cass/radio eftin il pun, altfel, merg cu ce mai prind pe la cate un manelist cu inima destul de mare sa ne lase si pe noi sa ascultam cu el hiturile zilei. Link to comment
Alezz Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Cum nu pot sa stau deloc fara muzica si cum de m-am saturat sa tot ascult cele 24 de cd'uri again&again&again in ultima vreme numai radio ascult . Link to comment
cdorob Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Butonez acolo, habar nu am care sunt posturile. Oricum Tank-ul mi se pare inafara campului vizual. La Renault e pus afisajul in zona ceasului de la Cielo, si e tare bine. Link to comment
strumfuadi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 de cateva zile ascult cu MULTA placere radio TOTAL dimineatza (96.9) numai muzica buna, 80-90's.. vorbaraie putina shi la obiect.. o placere.. Link to comment
Reddog29 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Cand eram mic, ascultam Radio Contact, pana in 1996. Apoi, odata cu relansarea Radio Total pe noua frecventa, 96.9, am trecut la ei. Asta pana au fost preluati si pana m-am plictisit de aceleasi si aceleasi melodii repetate tot timpul. Plus ca amestecul melodii vechi-melodii noi est total impotriva gusturilor mele. Prin 2001 am trecut la Activ FM, rock, supr muzica, super animatori, super atmosfera...asta pana s-a desfiintat si el...Noroc ca a aparut City FM, ca sa pot asculta aceeasi oameni de la Activ si muzica rock . Acum, butonez intre City si Mix FM, post cu muzica foarte buna in timpul noptii...Unori si Romantic, dar prea trista muzica (adica lenta). Link to comment
Recommended Posts