pesteimputit Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ascult in general aceleasi 10 cduri din masina my favourite : Bonnie Tyler & Meatloaf Heaven&Hell daca nu asta atunci metallica, rammstein sau orice altceva.. din cand in cand ma ami apuca si ami iau cate un cd cu suparaciuni.. in rest radio total si guerrilaa Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ascult Europa FM, dar numai cand ma plictisesc de cd-uri si asta se intampla destul de des. Mai merge si KissFM, dar ma enerveaza ca baga tot timpul dupa melodie publicitatea radioului. Link to comment
nrares Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) Traiasca si infloreasca . In rest (adica atunci cand sunt pe drumuri), CD-uri cu muzica country. Edited November 6, 2005 by nrares Link to comment
marescosmin Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Mai exista Alpin FM, ala din Poiana Brasov? Bai, ce misto era ala acu citiva ani, vreo 10! Cind eram si eu tinar! ("> Ehe,prin 1995-1996,Alpin Fm emitea mai mult in banda est.Era C R I M I N A L !O muzica excelenta.Dar si muzica anilor '90 suna mult mai bine decat cea de azi.Nu erai sufocat de kitch-uri romanesti.Unde sunt vremurile alea? Salutare tuturor.Eu fiind om de radio,lucrez la unul dintre job-uri si ca tehnician si animator la un post de radio din Ploiesti,pot sa va spun...desi o sa ziceti ca sunt nebun,daca nu aveti in masina la drum lung CD-urile cu muzica DVS preferata,sunteti "haliti"! Chiar la inceputul saptamanii in curs am plecat spre Miercurea Ciuc si de la Ploiesti incepand,am incarcat sa ascult si eu ca omul un post de radio.Am inceput cu postul de radio unde lucrez.Bine ca sunt mai mult tehnic! Imi venea sa iau o mitraliera si sa impusc DJ-ul! Numai BALARII,hip-hop,melodii "lesinate",Aguilera si alte tampenii d'astea.In fine,comut pe Will Fm...post local cu acoperire judeteana...alte tampanii,dictonul lor "Cea mai noua si cea mai buna muzica"...noua adica tot felul de porcarii aparute peste noapte,care nu au nici o valoare dar sunt NOUTATI! Plus vocea DJ-ului care intra total neinspirat...de neascultat. Ma refugiez pe Info Pro,unde stiam ca exista seriozitate si muzica buna.Cel putin noaptea play-list-urile sunt alcatuite excelent.DEZAMAGIRE,in afara de reclame de 10 minute calupu' si una care se alinta "ca cioara in lat" placandu-i mult sa se auda vorbind,nu am putut sa ascul timp de 1/2 de ora nimic NICI MACAR O MELODIE n-au difuzat Cu nervii inclestati la maximum comut si pe Europa FM.Mai avem alternative ca National Fm si Kiss,dar de nervi am apasat pe butonul ce avea in memorie un post de radioce-mi place sau placea! Deziluzie si acolo...reclame,promo-uri muzica macar un cantec intreg...CANCI! Parca inebunise toti! Am trecut pe CD-ul din aparat si asa m-am salvat! Noroc ca am muzica preferata BUNA! Si pe CD-uri am tinut-o pana la Miercurea Ciuc.Traiasca selectiile personale! Ele ne salveaza de lipsa de profesionalism si "gusturile" muzicale ale DJ-ilor care crede fiecare in sinea lui ca difuzeaza muzica buna! Sunt om de radio,dar marturisesc ca la cel unde lucrez eu,de ceva timp domneste haosul in FM! Pacat! Link to comment
SorelRo Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 In Wagonel ascult spre servici (14 km's) Kiss-ul sau europa FM depinde de reclame la drum lung cu un adaptor de caseta trantesc Creative Zen-ul pe care sunt 5 Giga de MP3 si acolo e numai rockareala. Daca vedeti vreodata o masina care merge cu muuuult peste viteza maxima si din care rasuna Black Sabath Paranoid sa stiti ca sunt eu Link to comment
Mircea Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 dimineata Kiss si apoi, ca sunt numai prin Bucuresti, InfoPro Link to comment
Zetics Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Sint atit de satul de reclame, ca mi-e sila sa mai deschid radioul, chiar daca mi-ar place sa mai ascult o stire ceva, si niste muzica mai noua. D-aia prefer sa pun un cd cu mp3, si doar ocazional dau pe radio, dar nu ascult un post anume, si browsez pina dau de muzica, ramin pina incep reclame si schimb din nou. Nu de putine ori schimb 6 posturi la rind pina sa dau din nou de muzica...de obicei esuez pe romantic, ca astia parca au mai putine reclame, dar ma cam seaca muzica, asa ca dup-aia comut again pe CD. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Eu ascult ProFM, mai ales dimineata. E mult prea caterincos matinalul. In timpul zilei baleez dar cred ca cel mai mult sta pe Deea. Link to comment
remix Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Da mah, am evoluat si eu. De cand am cass-ul de Clio pe masina ascult Eliberadio aka Radio Guerrilla mai tot timpul. Cand am kef, bag si una din casetele din dotare: Linkin Park, Korn, Metallica, Marilyn Manson. Link to comment
hussi Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Kiss, da cand incep cu reclamele mut la Galaxy... si tot asa... Link to comment
dinoc Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Radio DEEA 99% din timp. Muzica f. noua (clubbing in general) Link to comment
Mircea Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 92,7 parca, dar e numai clubbing. Link to comment
MCojo Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 In oras si in afara ascult radio in general in urmatoarea ordine: 1. Radio Doina ...post de radio local care transmite 100% muzica romaneasca populara si "usoara". 2. Europa FM 3. Kiss FM Link to comment
corneliu Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Eu am radio-cd şi ascult mp3-uri luate majoritatea din reţea. Ca post de radio cel mai bun cred că e Radio "ROMANTIC" (plus că nu are publicitate), dar eu ascult Radio DEEA. Link to comment
BogdanG Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Eu nu mai suport atitea reclame la radio asa ca ascult mp3 uri si citeodata zgomotul sublim de diesel Link to comment
marr Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 In oras - Kiss FM In afara - Europa FM si cand il "pierd", ce se prinde prin zona (mai rar). Link to comment
ticodriver Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Radio Deea - 92,1 FM; cel mai tare. Link to comment
razvanclub1 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 in cea mai mare parte ascult radio DEEA...e the best...si dimineata mai ascult cronica carcotasilor la kiss fm...dar deea ramane de baza si mai ascult total sport fm pe 92.7 Link to comment
bogdan_o Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Dimineata in drum spre serviciu ascult europa fm, in restul timpului romantic si star fm. Link to comment
vio.p Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 daaaaaa. ascult radio. ca ma satur repede de cd-urile facute. nici nu prea stiu ce melodii sa pun pe ele. deci ascult asa: 1. kiss fm 2. pro fm 3. radio 21 4. deea si 5. mix fm (duminica intre 11-13 cand imi aduc aminte ) Link to comment
hades Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Dimineata in drum spre serviciu ma delectez cu Radio 21. Ma amuza extraordinar baietii aia. Edited January 6, 2006 by hades Link to comment
guru Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Eu nu mai suport atitea reclame la radio asa ca ascult mp3 uri si citeodata zgomotul sublim de diesel Si eu la fel,mai putin partea cu dieselu. Link to comment
Recommended Posts