dxr Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Ascult Radio 21 in general. Dar am aflat de aici ca exista Radio Deea. Am sa il incerc. Link to comment
NFS Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 De vreo saptamana am descoperit MagicFM Mi se pare ca dau o muzica excelenta, plus ca am redescoperit vocea Lianei Stanciu care imi place foarte mult. Vocea, nu Liana! Am gasit si stirea: "Magic FM emite de ieri 02 februarie 2006 Un nou post de radio isi face loc in eterul romanesc. "Magic FM" emite de ieri pe vechea frecventa a defunctului "Radio Star", adica 90.8 Mhz . Pentru ca e axat pe muzica, noul post are doar patru DJ, toti avand vechi state de plata in radio: Raluca Moianu, Liana Stanciu, Cristi Hrubaru si Dominique Iancu. Lansarea oficiala se va face pe 7 februarie, cu un megaconcert la care vor lua parte 17 trupe." Sursa: Libertatea Link to comment
Mike1 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Intr-adevar, difuzeaza o muzica foarte buna In rest mai ascult Romantic si Europa. PS: FM, nu Libera Link to comment
Shenck Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Lista posturi radio, Localitate/frecventa, nume #radio# #frecventa# #posturi# Radiouri.xls Link to comment
Tommy Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 A. Gheorghe mai are emisiune la vreun radio? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Nu mai e la Total? Link to comment
MethodRO Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sincer sa fiu astia de la radio difuzeaza aceasi melodie de 4-5 ori pe zi de te saturi de ea. Cred ca duc lipsa de DJ care sa faca un playlist acceptabil. In plus de asta pe orice post ai schimba auzi aceleasi melodi. Mgic FM e ok pana akum. Sa vedem daca o ramane asa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Respectiva metoda se numeste heavy-rotation si se aplica la radiourile care tintesc spre publicul tanar. Se considera ca daca schimbi des postul cand dai peste al lor vei da neaparat peste un hit nou. (hit radio) PS: Nu dj-ii fac playlisturile. Link to comment
Alezz Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Nu mai pot sa sufar Kiss FM astia mor de foame ca toata ziua numai publicitate dau . Link to comment
MethodRO Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 @zmeul: Credema ei il fac, am lucrat in radio. In plus de asta nu prea se mai difuzeaza rap la radio. Sa aiba CNA-ul ceva de aface? Link to comment
negoctav Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 trebuie upgradat sondajul!!! Radio DEEA rules! Link to comment
Tommy Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) MethodRO, La care radio ai lucrat? Edited February 20, 2006 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Depinde de ce radio vorbesti tu. In astea mari se ocupa o singura persoana de playlist. Bine, se intampla sa fie si dj dar functia lui este de director muzical (sau ceva asemanator). Link to comment
MethodRO Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 @Tommy: La un radio local din Constanta! Ma ocupam de productie publicitara. @Zmeu: Directorul muzical este cel care are ultimul cuvant. Ala le aproba dar oamenii care aleg melodiile sunt DJ. Astea la posturile de radio respectate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 De fapt exista si niste softuri speciale care fac niste statistici iar digeii au cel mult puterea de a spune "baga, ba, si tu melodia X, hai te rog eu frumos!" Si asta la un radio respectat din Top3 in Bucuresti. Trust me! Link to comment
Tommy Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) MethodRo, din cate stiu eu la radiourile mari, Protv de exemplu, e alta treaba, lista aia e ceva "mai calculata", inclusiv invitatii sunt "mai calculati". (cel putin in randurile dg-ilor cu nume nu prea mare) Si e si normal.. exista un trust Media Pro, si clientii lor trebuie promovati. Edited February 20, 2006 by Tommy Link to comment
dannyluy Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Ascult Radio Guerilla la greu. Link to comment
dreaQ Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Ahhh dimineata cu Dobrovolschi si craioveanu la Guerrilla...ce bine merge in masina. La alte posturi curs valutar, starea vremii, politicieni dementi, cotele apelor dunarii...prostii! Guerrilla e un post de dimineata si nu ii fac reclama. Cine stie cunoaste. Link to comment
Alezz Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Radio Deea,multa muzica si putina vorbaraie . Link to comment
Frankie_Carbone Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) Guerilla all the way. In masina dimineata in drum spre munca, ma amuza Craioveanu si cu Dobrovolski la greu. Radio Deea seara, pt ca in rest nu ascult radio, mai imi fac cate un cd o data pe luna cu niste house nou. PS: Eu cand vin la serviciu merg pe Eminescu (cine stie cunoaste) ma refer la traficul de acolo, este bara la bara pana in intersectia din Romana si ma mai bufneste rasul cateodata si ii observ pe ceilalti participanti la trafic, ca se uita curiosi probabil gandindu-se "ce dracu' are asta de rade asa singur ... de ce nu are si el draci ca noi? Nu vede ce trafic este?" Edited March 2, 2006 by Frankie_Carbone Link to comment
DannyTheKid Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 nu am sistem audio ) sunt pielea... Link to comment
Senna Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Eu unul nu suport gargara pe radio, prefer posturile care difuzeaza muzica fara alte comentarii. De cand a aparut ascult Radio Deea la greu! Cand vreau sa ma mai linistesc, dau pe Europa sau City FM Iar Kiss FM a ajuns atat de comercial incat l-am si scos din memorie >- Link to comment
CristiP Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 "Dimineata dementa" cu Buzdugan si Morar pe R21 iar dupa 10 asucult Europa FM! Link to comment
Wolfman Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 In ultimul timp rar mai deschid radioul, si atunci doar ca sa se mai miste antena... De obicei ascult CD-uri audio cu Cohen, Dire Streets, etc. Link to comment
Recommended Posts