lucius_1982 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Europa FM, Smart FM si Magic fm (mai putin Magic care e cam deranjant de cand a bagat frecventa anti-tantari). Se pare ca o aud destul de bine desi nu-s tantar. Link to comment
atenza Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Chiar si Radio Romania Actualitati este un post excelent de radio! Link to comment
ilie_v Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Am votat europa FM - mai mult in afara localitatii, dar local http://www.vibefm.ro/ si http://www.magicfm.ro/ sau CD. Link to comment
cristidavid Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 La mine sta radio pe Europa FM, iar in alte cazuri se pune cd cu povesti si muzica pentru copiii. )"> Link to comment
NFS Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Mai baieti a aparut de vreo 2-3 saptamani, maxim o luna... Rock FM, postul de radio la care am visat intotdeauna. De cand am aflat de el, radioul a inghetat pe 100.6 MHz. Heavy metalul anilor 80, piese pe care le-am ascultat ultima oara prin liceu, o frumusete. Si-mi mai place ca de pe frecventa aia au dat la o parte One Fm sau ceva de genul asta, o saracie cu muzica house, daca muzica se poate numi chestia aia. Link to comment
Axel7 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Da, asa este. A disparut One FM. Bagau muzica buna la inceput. E interesant si Rock FM. Mai ascult si eu din cand in cand. Link to comment
andrew Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 103.9 in Constanta. Dar m-au suparat ca au bagat reclame peste solo-ul din Stairway to Heaven De doua ori am patit asta. Link to comment
augustinionut Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) E si online. In caz ca va e dor de el si acasa Edited November 12, 2010 by augustinionut Link to comment
tolin Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) E si online. La 32 kbps imi stric urechile, online, suna ca o galeata. Memoria mea retine mai mult decat dau ei. Edited November 12, 2010 by tolin Link to comment
paul_marines Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 La 32 kbps imi stric urechile, online, suna ca o galeata. Memoria mea retine mai mult decat dau ei. alt format AAC+ )"> Link to comment
laurentziu83 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Inainte ascultam One FM, dar au disparut din peisaj. Noroc ca a aparut Vibe FM si le tin foarte bine locul. Nu ma omor foarte tare dupa toate bucatile lor, dar am nevoie de un post pe de pe care sa nu ma mut din 5 in 5 minute. Merge si Rock FM cand nu le zice prea bine Vibe-ul si nici nu deplang disparitia lui Radio 21, oricum nu-l ascultam, era tot ca si Kiss, Zu, etc, aceeasi muzica, alte frecvente. Link to comment
Axel7 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Radio 21 merge. Chiar ieri am ascultat. Link to comment
spaicus Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Rock FM. Nu merg asa mult cat sa ma deranjeze ca tot repeta piesele... In rest... Guerilla, EuropaFM (foaaaaarte putin) si vreo 3 cd-uri mp3 cu pink floyd... (depinde si daca sunt singur in masina sau nu...) Link to comment
Recommended Posts