Jump to content

Mai ascultati radio in masina ?

Ascult:  

327 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...

Mai baieti a aparut de vreo 2-3 saptamani, maxim o luna... Rock FM, postul de radio la care am visat intotdeauna. De cand am aflat de el, radioul a inghetat pe 100.6 MHz. Heavy metalul anilor 80, piese pe care le-am ascultat ultima oara prin liceu, o frumusete. Si-mi mai place ca de pe frecventa aia au dat la o parte One Fm sau ceva de genul asta, o saracie cu muzica house, daca muzica se poate numi chestia aia.

• 2 weeks later...

Inainte ascultam One FM, dar au disparut din peisaj. Noroc ca a aparut Vibe FM si le tin foarte bine locul. Nu ma omor foarte tare dupa toate bucatile lor, dar am nevoie de un post pe de pe care sa nu ma mut din 5 in 5 minute. Merge si Rock FM cand nu le zice prea bine Vibe-ul si nici nu deplang disparitia lui Radio 21, oricum nu-l ascultam, era tot ca si Kiss, Zu, etc, aceeasi muzica, alte frecvente.

Rock FM. Nu merg asa mult cat sa ma deranjeze ca tot repeta piesele...

In rest... Guerilla, EuropaFM (foaaaaarte putin) si vreo 3 cd-uri mp3 cu pink floyd... (depinde si daca sunt singur in masina sau nu...)