sNaKey Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Prezent. Cine se mai anunta? Link to comment
martiz Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 La intalnirile de genul asta se face treaba sau doar se bea frappe? Link to comment
ileana Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Treaba mai facem, deh..ca tot omu' Dar frape niciodata! Link to comment
madkat Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Probabil ca si eu o sa apar. Link to comment
Banderas_232003 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Intentionez sa vin si eu astazi - sper sa termin treaba la timp. A trecut ceva vreme si nu v-am mai vazut @Ileana, te rog frumos sa imi aduci un autocolant. Merci. Link to comment
sNaKey Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 ...doar ceai... ...si pizza! Link to comment
Costi VLN Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Daca nu ploua ca treaba oricum nu am ne vedem in parcare. Link to comment
Dj_Dark Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Din cauza conditiilor atmosferice ma vad nevoit sa zic pas de data asta. Pe data viitoare. Link to comment
sNaKey Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Vai, ce-i da cu galeata! Daca ploua, vine cineva la terasa sau..? Link to comment
Ami Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 altul speriat de ploaie...da' inauntru la Daimon nu stii sa intri? Link to comment
sNaKey Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 (edited) Pai la asta ma refeream Ca sa stiu daca vin direct acolo pe la 9 sau vin si in parcare pe la 8 jumate. Edited August 6, 2009 by sNaKey Link to comment
madkat Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 E 7 far un sfert si nu mai ploo... eu tot as veni... Link to comment
Banderas_232003 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Abia ce am ajuns cu acasa cu masina in sector 6 si inca ploua, sunt balti foarte mari - salupa s-a simtit in "zaua" ei Nu stiu ce sa zic cu venitul, din dr taberei mi-e teama ca prind super aglomeratie + pe aici este inundat. Link to comment
sNaKey Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 In Sectorul 6 (Militari) s-a oprit ploaia. Pe la 7 jumate plec si eu de-acasa si vin in parcare. Apoi ne vedem si la Daimon, Ami Link to comment
Costi VLN Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Eu nu o sa mai apar pe viiura asta.Ne vedem joia viitoare.Multa bafta. Link to comment
Wolfman Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 La fix ploaia asta, testati si voi cum e cu acvaplanarea... Sper sa nu, totusi! Link to comment
sNaKey Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 (edited) Bd. Tineretului era inchis. Am crezut ca doar partea dinspre Unirii asa ca am incercat sa ma duc pe Vacaresti. Si acolo era inchis. Ce sa zic, pe Vacaresti eram barca, se mergea doar pe linia de tramvai, apa pe celelalte benzi era pana la genunchii oamenilor, nu vreau sa stiu cum ar fi fost cu masina pe acolo... canalele refulau intr-un spectacol mai ceva ca al fantaniilor arteziene. "Marea Neagra" by Bucuresti. Edited August 6, 2009 by sNaKey Link to comment
ileana Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 O intalnire super! Ghitza s-a dovedit un bun inotator, nu a lasat valurile ce-i bateau la usa sa intre Pe Vacaresti la intersectia cu Tineretului, apa trecea de genunchii oamenilor, Tineretului era inchis dar cutezatorii care au ajuns inaintea m-au indrumat printre blocurile inundate si ele. Ami, NFS, Leutzu, BogdanG - temerarii de asta seara. In parcare am stat putin, ne-am grabit spre Daimon sa apucam o masa libera. Singura neocupata era cea a volvo-istilor. Cu BogdanG care era deja acolo pe post de mediator, am purces la consumat bere NA si ceaiuri, fara frapeuri. Pentru prima oara in istoria joilor, nota de plata a fost la comun DWCC-Volvo. Cat pe ce sa ne amestecam si cu masa alaturata, ocupata de femei La plecare, apa isi reluase cursul normal, in canalizare. Link to comment
Recommended Posts