Jump to content

Joi Joi Joi

Recommended Posts

Bd. Tineretului era inchis. Am crezut ca doar partea dinspre Unirii asa ca am incercat sa ma duc pe Vacaresti. Si acolo era inchis.

Ce sa zic, pe Vacaresti eram barca, se mergea doar pe linia de tramvai, apa pe celelalte benzi era pana la genunchii oamenilor, nu vreau sa stiu cum ar fi fost cu masina pe acolo... canalele refulau intr-un spectacol mai ceva ca al fantaniilor arteziene.

"Marea Neagra" by Bucuresti.

Edited by sNaKey

O intalnire super! Ghitza s-a dovedit un bun inotator, nu a lasat valurile ce-i bateau la usa sa intre :D

Pe Vacaresti la intersectia cu Tineretului, apa trecea de genunchii oamenilor, Tineretului era inchis dar cutezatorii care au ajuns inaintea m-au indrumat printre blocurile inundate si ele.

Ami, NFS, Leutzu, BogdanG - temerarii de asta seara. In parcare am stat putin, ne-am grabit spre Daimon sa apucam o masa libera. Singura neocupata era cea a volvo-istilor. Cu BogdanG care era deja acolo pe post de mediator, am purces la consumat bere NA si ceaiuri, fara frapeuri. Pentru prima oara in istoria joilor, nota de plata a fost la comun DWCC-Volvo. Cat pe ce sa ne amestecam si cu masa alaturata, ocupata de femei :D

La plecare, apa isi reluase cursul normal, in canalizare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...