Jump to content

Vand Daewoo Leganza

Recommended Posts

nu f putin

fara 2400 nu pleaca in banii astia iti dau kitu de distributie si 2 telescoape noi pe fata monroe

masina are toba finala noua,farurile noi nu are bordu umflat si nici fetele de usi fabricatie 2002

Edited by piese daewoo
  • 3 weeks later...

si tot eu sa iti dau difertana pai a ta e din acelasi an cu asa a mea nu ai gaz nu ai airbaguri nu ai multe piele etcc tu daca vrei sa imi mai dai difertana leganza e epste nubira ca masina

sicner am avut si nubira 2 si iti spun sigur cand m am urcat in elganza am zis ca e mai tare de doua ori decat o nbuira 2 si tine cont ca era cdx full

Edited by piese daewoo
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Buna ziua! V-ar interesa un schimb cu un Opel Astra G 1.7 Dti sedan? Masina este productie 2000 prima inmatriculare in 2001, km reali: 230000, carte service pana la aducerea in tara. In romania a avut un singur proprietar(pe mine). Are anumite defecte vizuale cauzate de anumite persoane binevoitoare(una singura este produsa din vina mea), iar rectificarea problemelor nu a fost facuta corespunzator.

PS: as dori si diferenta de 900 euro(negociabil) in functie de cum arata masina...as dori poze cu pielea de pe scaune...

• Like 1
  • 2 months later...

salut! de curiozitate? cati km are in prezent masina?? si daca se poate sa faci poze clare si la o rezolutie cat mai mare in care sa prezinti starea scaunelor, banchetei, volanului, mochetei cam tot ce inseamna interior.

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...