Jump to content

Romania-mongolia

Recommended Posts

• 2 months later...

Si iata ca omul nostru a ajuns acasa.

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=&showtopic=364192&view=findpost&p=2168481

Sincer regret ca am aflat prea tarziu de excursie si ca numele meu n-a fost pe una din bulinele de pe motocicleta lui, dar asa a fost sa fie.

Poate in cativa ani fac si eu una la fel, dar cu Matizul. :D

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Maine incepand cu ora 23:10 la TVR1 - Garantat 100%

"Moderator Cătălin Ştefănescu Personalităţi recunoscute din spaţiul public dar şi tineri care dau valoare domeniului în care activează, muzică de bună calitate. Invitat: Mihai Barbu - fotoreporter. Mihai Barbu este un mistic. Un mistic motociclist. S-a îndrăgostit de prima lui motocicletă când a văzut-o în vitrina unui magazin, deși până atunci motocicletele nu-l pasionau nici pe departe. A cumpărat-o după o întreagă poveste de dragoste, cu despărțire și regăsire. Trăiesc fericiți în continuare. De curând Mihai s-a urcat pe Doyle, cu arme și bagaje, și a facut o tură până în Mongolia și înapoi - 21.000"

Maine incepand cu ora 23:10 la TVR1 - Garantat 100%

"Moderator Cătălin Ştefănescu Invitat: Mihai Barbu

Deşi eram "la zi" cu întâmplările, povestioarele şi pozele publicate, am urmărit aseară emisiunea. Foarte fain(ă)...

• 1 month later...
  • 9 months later...

Si iata ca Mihai Barbu isi lanseaza cartea "Vand kilometri", relatarea calatoriei sale spre Mongolia si inapoi.

Lansarea va avea loc joi, 2 decembrie 2010, ora 18:00, in Bucuresti, la Clubul Taranului, pe Kiseleff 3.

Oricum voi fi joi in Bucuresti, poate o iau si cu autograf.