yannlepantrec Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Hai sa ne organizam ca sa stim cine vine sambata. Din cate am inteles Didi e cu cantarea si Nemuritorul cu Craiova. Asa ca cine vine? Eu ma prezint din principiu Link to comment
dreamlike Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Tot in principiu, la ora 12 ma prezint la defilarea ciclistilor pe traseul Sala Sporturilor - port - statuinea Mamaia si apoi mergem la mamaia Marinica sa o sarbatorim cum se cuvine. In concluzie o sa inclocuiesc frappeul si cola cu niscai licori bahice ... ce cashketa mea ... ma intelegi Banele ... ... si o sa lipsesc de la reuniunea saptamanala ... zabalaidanga, zabalaidanga, zabalaidanga danga da ... . Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Malul dunarii, un mic, un suc, o poza Link to comment
paul_marines Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Pentru amatorii de Ziua Marinei pot sa va confirm ca Navy este la datorie pentru spectacolul centenar. La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui: LAW prietena lui MCojo cum sta marturie pe forum. Link to comment
yannlepantrec Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Cum nu a confirmat nimeni aparitia nu voi veni nici eu. O sa ramana pe sambata viitoare. Asa ca Marina, here we come !.... Link to comment
law Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Buna ziulica! Law (Mariuca), MCojo, Iliuta (galagie) + bunicutii s-au intors cu bine din nord-estul tarisoarei unde au avut onoarea sa conduca la altar o tanara pereche ... Iaca m-am laudat inainte sa multumesc pt. urari! Multumesc! Link to comment
Recommended Posts