Jump to content

My Chevrolet Crize (cruze)

sohot

Recommended Posts

Acesta este Chevroletul Cruzu-l meu , este varianta LS cu o motorizare de 1.6 16v 113cp.Dotarile cred k le stiti foarte bine de la varianta LS ca sa nu le mai insir eu.

Astept pareri de TUNING cat si despre masina :D :D :D :D :D

post-23645-1250525742_thumb.jpg

post-23645-1250525756_thumb.jpg

post-23645-1250525775_thumb.jpg

post-23645-1250525795_thumb.jpg

post-23645-1250525927_thumb.jpg

Sa o stapanesti sanatos !

Despre tuning deocamdata nimic , eventual difuzoare spate(pentru nivelul tau de echipare - LS Plus) si scut motor, dar si astea sunt in asteptare...

Parerile despre masini in general, sunt diverse , nu trebuie trasa o concluzie , pentru o masina tinara, fara multi Km la bord si putine unitati vandute, vom vedea in timp.

Bafta

Salut,

Ai facut o achizitie foarte buna. Masina arata foarte foarte bine atat in interior, cat si in exterior.

Am facut doua drive-test-uri, exact cu modelul asta.

Confort 100% in opinia mea, siguranta, placere in condus, etc. am fost impresionat de tinuta de drum, franele sunt mai ok ca ale mele, servodirectia e parfum, stai in scaune ca-n Germania, manetele de semnalizare-faruri-stergator, sunt beton, nici n-am stiut sa le folosesc, oglinzile sunt mari si faine. Pozitia mai inalta a schimbatorului, afisajele, butoanele alea multe peste tot pe consola sunt super. Ceasurile parca sunt de Saab, super faine. Luneta parca nu iti da o vizibilitate prea buna.

Ce nu mi-a prea placut, chiar ca e prea mic motorul asta.

In ture multe merge foarte bine, trage de rupe, dar e naspa sa ti o masina foarte multi km la peste 4500 ture.

I-am dat 190 pe ceas, o urcat relativ repede, toate in 6000 schimbate.

Am luat curbe cu ea destul de violent si e ok, se tine bine, mai ales ca avea ABS/ESP.

Pacat ca or facut motor de 1.6 si i-o tentat pe multi sa-l ia. Oricum, la 1.6 puteau si ei sa scoata un 122-130 de cai, dar asta e.

Si eu mi-as dori o masina ca a ta, dar e cam scumpa (pentru mine).

Sa ai numai bucurii in si cu ea :)

Scoate repede odorizantu ala in forma de ipod ca iti sparge geamu la sigur..

Ce gluma buna :) am de un an si nu mi-au spart niciun geam.

Si ON: Sa te poarte cu placere si sute de mii de km.

Motorul nu este varza. Este un motor mai bun decat 1.6 - 102 CP intalnit, spre exemplu, pe Audi A4. Condusa cum trebuie, Chevrolet Cruze 1.6 se comporta foarte bine. Daca vrei curse nebunesti pe bulevard, ce-i drept, s-ar putea sa nu te ajute prea mult.

Remarc amuzat ca interiorul de Cruze seamana destul de mult cu cel de la Cadillac CTS :) )))

Foarte tare masina. Aspectoasa si bine dotata, hehe. S-o stapanesti sanatos!

• 3 weeks later...
Ce gluma buna :) am de un an si nu mi-au spart niciun geam.

Si ON: Sa te poarte cu placere si sute de mii de km.

Cruze asta are in cotiera o mufa jack stereo unde se conecteaza Ipod si intra pe sistemul audio al masinii

probabil nu stie proprietarul.

@FRY, Audi nu mai are de ceva timp motor de 1.6, este prea mic pt caroseria lui A4 .

@sohot, sa o stapanesti sanatos si uita de tuning ca nu prea ai ce sa tunezi la ea . Daca ii pui jante mari abia pleci de pe loc asa ca ...