Jump to content

Ce animale de casa aveti?

DANNY WOO

Aveti animale de casa?  

325 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Hai ca vedem, de astia 2 am scapat (cu Toto mai am 4 zile), ca unul s-a facut ditamai pughibala, si celalalt il depaseste ;)

Pentru moment nu-mi mai trebuie, dar pe la vara.. cine stie. Multumesc si vorbim, ca-i frumos tare cockeru si am vazut ca face pui pe masura :)

Edited by Tommy
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tedy al meu (in iunie face un an):

post-3149-1147726125_thumb.jpg post-3149-1147726406_thumb.jpg

Il laud la toata lumea ca tocmai a muscat de 3 ori un taranoi ce voia sa il bata. A scapat inca usor, la ce nervi avea Tedy.

Si mai e si violator de perne... :D Acusica il duce tata la F.M.I.; deocamdata se antreneaza.

Edited by Juliaen

eu am un cotoi foarte nebunatic...valentin ( :P cand am fost sa aleg un cotoias mi-am luat un coleg cu mine sa ii cer parerea...nu stiam ce nume sa ii pun si mamei i-a venit o idee...de atunci valy are si nash :P )..nebunatic sau mai precis dement..asta pentru ca a sarit de la etajul patru :D ...dar mai are 7 vieti..si un picior rupt desigur... :(

post-1909-1148473951_thumb.jpg

post-1909-1148474539_thumb.jpg

revenind la animalele de care, eventual neganditoare ( hm, cam tot aia e ) vreau sa imi achizitionez un caine. Problema este ca am copil de 7 luni, o scumpete :D , evident nu e recomandat acum sa umplu casa de par ce poate fi cu usurinta inlat, dar cam la ce varsta e acceptabil sa pui un animal paros in compania unui copil mic ?

post-3313-1148543896_thumb.jpg

Edited by Cumnatu
Bre, zoofilule, ce copil frumos ai :)

Intreaba un doctor pediatru si un doctor veterinar.

Merci, merci, este nu ?? mai multe aspecte pe http://www.anagabriela.ro/

Cat depre par, doctorii iti zic ca in general nu e recomandat pana la varsta cand NU mai merge de-a busilea. Acum, am o problema, fiica-mea a mers direct in picioare ( si asta la 6 luni , filmuletele de pe site o pot dovedi ), de-a busilea nu vrea, desi doarme in pozitii cam indecente. Ma gandesc ca o sa aiba caine ( mai mult pentru ea il iau ) la vremea cand o sa inteleaga ce e ala, sa asculte cat de cat de parinti samd, adica cam peste 1 an.