Lucian M Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Momentan mai am pe langa casa o catelusa lup de cateva luni (e neagra, dar incepe sa i se deschida la culoare blana), doi motanei ca doua ghemotoace (doi mi-au disparut), ma-sa la astia mici, un motan negru cu ceva alb si frac-su, care nu prea mai da pe acasa. Cam atat. Link to comment
augustinionut Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 http://www.infomm.ro/senzational-un-exempl...baia-mare-video Link to comment
Miste_R Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 (edited) Ce colibri frate... ) E "fluture de noapte" cel putin in denumirea populara. Vine mai ales pe seara la la florile de liliac. "Ciocu" de fapt e trompa fluturelui pe care si-o baga,(ma scuzati), dupa nectar. D'astia prindeam eu cand eram copil prin vacantele de vara la bunici, ca sa-i bag la insectar.. Edited August 19, 2009 by Miste_R Link to comment
Viktor Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Am fintina,dar nu pot s-o prind, ca fuge > mai bine Link to comment
Lucian M Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 (edited) Nu stiu cu ce is umplute bateriile Toshiba, dar motaneii mei au luat-o razna... A fost o lupta foarte dura, desfasurata incepand cu veranda si terminand cu dormitorul, iar la final... au fost dati afara ca faceau prea mult zgomot . Le-am mai dat o baterie sunlight, sa nu se mai certe ). Edited August 20, 2009 by Lucian M Link to comment
GeorgeParaschiv Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Ce incordat e cel din poza a II-a ) Link to comment
Lucian M Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Bulinuţă o fi alergic la baterii, mai stii? Link to comment
andreib Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Pluto (gloden retriver) la 4.5 luni si vreo 13-14kg. Link to comment
EM!L Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Probabil a luat exemplu Link to comment
NGruia Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Lord "stapanul" curtii noastre intr-un momenst de relaxare ! Ciobanesc german mascul 7 ani , 50 (sau mai multe) kg , entuziast , tandru si uneori mai inteligent decat anumite "bipede" . Link to comment
Dannyboy Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Chow-chow, 4 luni, luat de la cineva care nu a avut timp pentru el (din pacate).E foarte speriat si circumspect, dar sper sa-si revina in curand. Link to comment
Yaz Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Superb, are viata grea vara din cauza caldurii dar in rest banuiesc ca este fericit de zapada. Link to comment
raven84 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Eu unul sunt fericitul posesor al unei superbe pisici de rasa nespecificata si fara pedigree ( a se citi maidaneza dar foarte frumoasa) si a inca 5 pui de matza adoptati din curte unde i-a abandonat mama lor. Evident stau la casa, dar puii o sa zburde afara la primavara ca imi ajunge dezastrul ce il fac prin casa in fiecare zi. Link to comment
nt98adu Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Am si eu doua animalute! Link to comment
EM!L Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Că tot s-a topit zăpada, a ieşit soarele şi lopata stă nefolosită Link to comment
Gerula Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 (edited) "Maslina" is back Edited January 8, 2010 by Gerula Link to comment
TBird Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ea este Maia, o avem de luna... Este o alintata si o nebuna...cum nu am mai vazut 2 Link to comment
Wolfman Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ti-a fatat pisica? Ia-ti si tu un motan, scapi de crescut pui de matza... Eu am doi motani, unul gri si unul galben, cu cel gri s-a jucat Uskt-ul azi dimineata. Avantajul la motani (in afara ca nu puiesc la mine in curte) e ca pleaca cate 2-3 zile dupa pisici si nu tre' sa le mai dai mancare ) . Ala gri a smotocit azi un catel al unui vecin care intrase pe sub poarta sa caute de mancare, saracul catel scheuna ca din gura de sarpe... ) Link to comment
augustinionut Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Asta e mama, Sony ([pisica sonata la cap ) Mai are un pui , motan, de vreo juma de an cred.Nu le tin evidenta ca-s la parinti acasa 2 Link to comment
wallaby Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Un dulau... vegetarian SBT-ul meu e nebun dupa portocale! Link to comment
Wolfman Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) Scai si cu Tom, in floarea tineretii (3,5 ani) Edited May 12, 2011 by Wolfman Link to comment
Miste_R Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) 1-0 pt motan, la 'fiorosenie' ) Edited May 11, 2011 by Miste_R Link to comment
singultus Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Buna, El este Sasha, motanelul meu gasit asta iarna in fata blocului , cred ca are in jur de 10 luni, principala lui preocupare este gradinaritul , imi tunde florile eficient si rapid, in citeva minute ramine ghiveciul gol , nici eu nu am asa mare dexteritate, sapa pamintul la flori si-l rastoarna pe covor,apoi cu labutele murdare scrie la autografe prin toata casa, se antreneaza probabil pt vremea cind va deveni vedeta....(oricum el este vedeta noastra ) , mai scapa cite un ghiveci pe jos , ii face mare placere sa-l vada cum pica. Adora sa fie iubit, scarpinat pe burtica ,sa trindaveasca si sa privesca live filmele cu gugustiuci la fereastra, este guraliv si curios din fire , ii plac provocarile si in special sa facem "liniute" prin casa, mai derapeaza pe gresie si pe parchet , este asa comic... Link to comment
Recommended Posts