DANNY WOO Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Eu unul am un motan de vreo 5 ani pe numele lui de "botez",FELIX. Link to comment
iuzar Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 In momentul actual am doi frati motani in virsta de o luna jumate care nu obosesc niciodata.. dar am mai avut fiare din-astea... Cookie (prim-plan) & Sobo (second) Link to comment
DANNY WOO Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Ok o sa tin minte data viitoare. Tari de tot "motanoshii" Iuzar. >- Am gasit si eu o poza mai veche cu FELIX and me.Scuze de freza,deh heavy night. Nu mai posta mesaje consecutive ... FOLOSEŞTE BUTONUL EDIT !!! Link to comment
NFS Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ... o poza mai veche cu FELIX and me.Scuze de freza,deh heavy night. Hmm noi ce sa mai intelegem... la titlu se vorbeste despre animale de casa... si vedem o poza cu tine... stii ce-i aia "crop"? >- Link to comment
DANNY WOO Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Si tu acum daca nu am alta poza doar cu motanul,asta e. Link to comment
expero 16V Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Eu am un soricar ( " Long vehicle") pe numele de botez Blacky . E fetita si e foarte cuminte si cocheta )"> In aprilie face 12 ani si o am de la 3 saptamani cand era cat felia de paine Link to comment
Gerula Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Eu am doi: "Motanu' si Măslină" Poza doar cu Măslină care mai e si şchiop. Link to comment
hellcat Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 si mie imi plac animalele. de multi ani am hamsteri. sunt foarte simpatici si ma amuz de fiecare data cand incepa nevasta-mea sa-i alerge prin casa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Eu am pesti exotici. Sor-mea are un sobolan, mai precis un porc de guineea. Stie cineva ce trebuie sa ii fac ca sa taca? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Eu am o broscuta testoasa! Pentru Zmeu: pune-i manele (sper sa nu ma-njure rau iubitorii de gen )! Link to comment
expero 16V Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Sor-mea are un sobolan, mai precis un porc de guineea. Stie cineva ce trebuie sa ii fac ca sa taca? <{POST_SNAPBACK}> Vai! e ala care mananca rahat cu gura plina !!!! ) Link to comment
laurentziu83 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 (edited) Eu am din vara lui 1997 o pisica birmaneza pe nume Lia. Ne-a adus-o unchii nostri impreuna cu fratele ei pe care am avut sarcina sa-l tinem in custodie o perioada. De atunci l-am mai tinut de vreo 2-3 ori, se bateau ele (ca nu se mai cunosteau0 dar dupa aceea treceau la 9nu este icon-ul pe care il vreau eu. Ma rog o cam vad din an in pasti dar isi aduce aminte de mine de fiecare data cand vin acasa si ma stie dupa cum deschid usa de la lift. Cam mofturoasa ea la mancare, am incercat eu s-o educ cand pleaca ai mei in concediu dar nu am reusit. dintotdeauna am avut in familie pasiunea pentru pisici, poate si din comoditate. Mai nasol e cu ea cand naparleste, ceea ce se intampla cam tot timpul. Seamana cu motanul lui Danny (doar e aceeasi rasa) numai ca e mai deschisa la culoare (fratele ei seamana). Nu stiu ce o sa ma fac cand i se va apropia sfarsitul. Edited March 10, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Gerula Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 si mie imi plac animalele. de multi ani am hamsteri.sunt foarte simpatici si ma amuz de fiecare data cand incepa nevasta-mea sa-i alerge prin casa. <{POST_SNAPBACK}> Daca oboseşte, ţi-l împrumut pe Măslină. O să se amuze şi hamsterii. Link to comment
expero 16V Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 (edited) ) Cred ca o sa rada hamsterii dar nu prea o sa fie rasul lor Si daca tot nu se distreaza indeajuns iti imprumut si " soricarul" meu . Sa vezi atunci ! Edited March 11, 2005 by expero 16V Link to comment
emi2009 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Je' 4...cainiiiiiiiiiiii, super nici nu tre' sa inchid poarta ...INTRA CINE VREA, IESE CINE POATE!!!!! Si ma gandesc serios sa achizitionez o IGUANA... >- Link to comment
john Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Eu am 2 pisici. Pisoiul este gri si pisica neagra )"> Poze in curand. Link to comment
BogdanG Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Eu am 4 broaste testoase iar numele lor este ...dupa cum banuiati ...testoasele ninja Link to comment
laurentziu83 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 @Gerula: m-ai topit de tot cu Maslina al tau Link to comment
Leutzu Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 eu am votat "DA, altceva" desi nu am nici un animal viu de casa, insa am un catel virtual pe calculator deh...mamie mele nu-i plac animalele in casa ("> , altfel as fi avut, probabil, un ciobanesc mioritic. Link to comment
Abram Burel Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Mda, ma bag si eu cu gasca din poza, i.e. Ciripila si Ciripilu (nu se pun paznicii-sperietoare trasi in tepe). Link to comment
lalexis Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Ca sa vedeti... Emi, esti tare. Dar eu sunt si mai tare!!! Am 5!!! Doi in apartament, un pekinez si un tomberonez care urca singur pe scari si intra in casa. Dupa o luna nu a vrut sa mai plece. Si alti 3 la curte la casa de vacanta a parintilor mei. O soricareasa si 2 maidani. Unul arata ca un samoiede si cealalta e o bestie. Citez Emi: Intra cine vrea, scapa cine poate Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Misto... pare ca le-ai pus un prelungitor in acvariu... le plac senzatiile tari. Il bagi si-n priza din cind in cind, sau numai le ameninti? Link to comment
dan22y Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 La casa la ai mei am un ciobanesc german, femela :MIKI (nu, nu de la Kapital), va urma o poza... Link to comment
Recommended Posts