laladenisa Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Eu am o catelusa Blecky de 1 un an si o pisicutza pe nume Lady de 4 ani Link to comment
danutza Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) De vreo 3 zile m-am trezit cu un pui de iepure salbatic in curte si nu mai vrea sa plece.Il fugaresc si dupa o jumatate de ora vine iar.Deja il consideram de-al casei ca oricum cainele mi-a murit de vreo doi ani si statea curtea goala.Nu stiu ce va face cand voi finaliza gardul in vara asta, va ramane afara sau in curte. Edited June 10, 2011 by danutza Link to comment
danutza Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) Nu mai pot edita postul anterior asa ca pun acum poze cu urecheatul. Dati-mi niste idei sa-l botezam. Edited June 10, 2011 by danutza Link to comment
danutza Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Sa mai creasca si la ceaun cu el.Deocamdata e mic si il tin sa tunda gazonul Link to comment
ileana Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 daca e fata ii poti spune Marinata. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Sper ca nu am postat aiurea,caut sa adopt un pui de pisica (nu conteaza sexul) in varsta de maximul 3 luni.Pentru detalii rog PM. Link to comment
Recommended Posts